Informatii venite din partea jurnalistilor acreditati la Camera Deputatilor spun ca premierul Victor Ponta nu si-ar fi votat propriul Cod fiscal azi in Parlament.

Daca informatia este probata prin sistemul de vot electronic, ar fi un caz fara precedent cand seful unui guvern promoveaza o lege atat de importanta si nu o voteaza.

Victor Ponta trebuie sa aduca toate lamuririle necesare in acest caz.

 

19 COMMENTS

 1. Dacă-mi este permis, pot să presupun că propriul Cod Fiscal al lui Ponta este cel inițial, în forma de la început, cea care a fost re trimisă la Parlament de către președinte. Acum, înțeleg că s-au operat niște modificări în el pentru a fi acceptat şi promulgat, modificări cu care probabil nu a fost de acord în totalitate, şi de aceea poate că nu l-a votat.

  • Hai mai, lasă vrajeala asta ieftina. Poi nu a intrat Ponta în direct la RTV sa spună ca susține codul cu 20% și cu ce modificări s-au mai făcut, ca a vorbit el cu Isarescu-Iohannis, la ieșire azi era cel mai fericit pt codul ăsta de acum. Dacă murea după varianta inițială și era barbat de stat, ar fi luptat pana un pânzele albe, indiferent de risc, dar din cocos ce se dădea la inceput ca face el, ca drege el ca sa ramana codul initial, da ordonante de urgenta, face pe naiba in patru, ca apoi sa revina la forma lui inițială de pisicuț în fata cui trebuie, astfel încât toate masurile necesare pt mediu de afaceri au fost fie amânate fie taiate. Ăsta îi e caracterul. Poate e un extraordinar politician, care de regula echivalează cu un foarte bun mincinos, dar ca și caracter e slab, foarte slab.

  • Așa e ! Și dacă se dovedește că nu l-a votat, bravo lui ! Ăsta e Codul Fiscal dorit de Ciolannis -PDL (că PNL nu pot să-i spun ) care le asigură baza de colectare pentru furaciunile ulterioare…

  • Da’ ca a mintit in fata toata presa prezenta nu ziceti niciun cuvintel?

   Ponta a declarat azi: “eu am votat Codul Fiscal in iunie”.
   Codul Fiscal a fost aprobat in Parlament pe 24 iunie.
   Ponta era in Turcia de pe 13 iunie si a stat trei saptamani acolo.
   Ponta nu apare pe lista deputatilor care au votat, publicata pe site-ul Camerei Deputatilor.

   O fi dat cartela cuiva, precum stim-noi-cine, da’ aluia i s-o fi facut frica?

   • vai da cum poti spune adevarul despre ponta ca este mitoman pervers? o sa fi facut basist! ai grija ce spui p-aci!

 2. in primul rand acest nou cod fiscal votat astazi in parlament nu mai seamana cu cel votat anterior in unanimitate si retrimis fara explicatii in parlament de ciolanis 6k. in al doilea rand din informatiile transmise de reporterii acreditati la parlament ponta a intarziat la vot sosind exact dupa inchiderea votului. in al 3 lea rand noul cod fiscal e compromisul sefilor de partide facut in detrimentul nu al lui ponta ci al cetatenilor acestei tari si al oamenilor de afaceri care au sprijit codul fiscal initial propus de ponta. ciudata iesirea gurului antenei 3 care il critica pe ponta. intrebarea e de ce? stie oare acest guru, ale carui invataminte transmise pe facebook sunt difuzate imediat la stirile antenei 3, ce s-a intamplat de fapt cu acest nou cod fiscal si cine e de vina pentru modificarea lui sau e de bon ton sa-l critici acum pe ponta in spiritul majoritatii moderatorilor acestui post tv? nu vreau sa postez acum linkurile unor site-uri de pa net in care acest guru e facut praf de postaci si in care se mentioneaza multe inclusiv tradarea “solutiei imorale” dar putina decenta si putin adevar parca nu strica chiar si din partea lui indiferent de abuzurile contra lui facute de dna si justitia basiste. sa nu uite ca o parte din masurile luate de guvernul actual ( reduceri de tva la paine de exemplu) se datoreaza inclusiv lui asa ca modificarile aiuritoare din noul cod fiscal sa le reproseze lui johannis ciolanis sau gastii basisto-penelisto-johanniste care invadeaza studiourile a3 si nu lui ponta. are asta alte greseli dar in acest caz adrisantul gurului e gresit.

 3. e calcul politic, sa isi salveze pielea, sa arunce vine pe altii. daca aduce rezultate e meritul lui, daca nu , el nu l-a votat si iese tot bine, ca nu a fost de acord cu el.
  tie si postului unde lucrezi multa sanatate. era sa ni-l bagati pe gat pe asta ca presedinte. un las mai mare ca asta e greu de gasit.

  • un control la balaceanca te-ar mai domoli. e bine sa-ti faci si un test „sniffin’ sticks” si asta pentru tine, familia ta si cei din jurul tau ca cine stie.

 4. Raspunsul este simplu,a votat deputatul Ponta si nu premierul cu acelasi nume.El a introdus aceasta duplicitate in discursul politic….nu l-ati invatat pe Ponta ? Acum se va duce vreo 3 zile la rand pe la diverse televiziuni de casa sa spuna de ce Codul in varianta initiala era de fapt cel mai bun de pe planeta.

 5. Nu este de condamnat, poate sunt niste articole cu care Premierul n-a fost de acord.
  Sa nu uitam ca-n trecut nu si-a votat propriul candidat la presedintie.

 6. Hello! Ăştia nu ai pic de viziune şi creor în căpuţ! Cum adică nu a votat codul! E ca şi cum ţi-ai da like la imaginea plăcută sau nu pusă pe propria-ţi pagină de facebook! Incredibil ce mică-i funcţionalitatea creierului unora!

  • Pai uite asa bine,Ca se vorbeste aici nu de prim ministrul Victor Ponta care trebuia sa voteze ci de PARLAMENTARUL Victor Ponta care a lipsit de la vot.N-are treaba cu functionarea creierului ci cu lipsa ta de informare.

   • ce capuţ ai! dar creier! cum crezi că ar fi votat ponta dacă are treabă cu dna-ul? nici măcar la asta nu vă gîndiţi! like cu facebook-ul şi poza. mama miiiia!!!

 7. Apropo de circul privind Codul Fiscal, ce prevăzusem eu: că ceva nu e în regulă de prin afară de la”minţile luminate”. ce să vezi: au apărut şi semnele cu refugiaţii dar şi multe impuneri ascunse şi care cred, nu se fac publice! se simte că la vedere se spune ceva şi se ascund multe! vom mai vedea că nu murim în 2-3 ani!

Leave a Reply