14 COMMENTS

 1. Valoarea medicilor din Romania e OK!

  Off-topic:

  Bai nene, ce nu se intelege de catre ghertoii romani este ca, condamnatii din inchisoare vor iesi bai nene la un moment dat din puscarii, pentru ca nu e niciunul condamnat pe viata! Asa incat, oamenii aia dintre care multi se dau cu lama la stres pe abdomen, unii se mai spanzura cu cearceaful in WC-ul din celula etc, aia vor apuca sa iasa de acolo cu carti sau fara carti scrise, intr-un final. Dupa aia multi dintre ei se vor apuca de alba-neagra in continuare, de nenorociri si golanii cu ce se ocupau, pentru ca majoritatea au deviatii comportamentale si problema o au in instinct, nu sunt pe parte de constientizare sau neconstientizare frectiile pentru care si-au luat pedeapsa. In penitenciare oamenii urla noaptea in celule, nu stiu cati din voi au auzit sau stiu! Haloimes.

  P.S. Penitenciarele nu sunt pentru reeducare, pentru ca daca pana la majorat nu au reusit sa te educe familia, scoala, societatea, nu o sa te mai educe dupa aia pe penitenciar system. Asa incat, penitenciarele sunt pentru pedeapsa, ca sa te hotarasti dup-aia ce vrei sa te apuci sa faci dupa ce iesi! Cam asta. Sanatate! Sal

 2. D-le Tudor,

  Dvs. in calitate de inginer ce parere aveti despre industria patriei care nu mai este, stiut fiind ca industria este motorul de dezvoltare a unei economii?

  P.S. Da, intr-adevar, la Tarom problema este foarte grava! Sunt zeci de rubedenii aciuate care au confiscat organigrama institutiei, care isi impart scaunele si banii si care fac legea interna cu mana de fier dupa principiul “Pai ori suntem golani, ori nu mai suntem?!”. Sanatate!

  • Nu sunt inginer. Industria patriei, atata cata e, are proprietar strain. Firme care au putut face investitii de miliarde de euro. Romanii sunt jucatori mici in industrie

   • Cu respect, dvs. ati zis ca revolutia v-a prins facand o facultate de inginerie pe la Timisoara si de aia! N-am stiut ca n-ati mai terminat-o!

    PS. Oricum, am apreciat f tare interviul facut de dvs, in 2008 cu dl. general Victor Atanasie Stanculescu, masonic vorbind. Sal

 3. D-le Tudor,

  D-le, de ce ni se dau noua la televizor zi lumina tot felul de chestii cu puscarii, arestari si cu dosare, stiut fiind ca majoritatea romanilor nu au nicio problema cu legea sau cu belele legate de legea, d-le? Adica pe bune, face rating treaba asta si creste pretul la vanzarea spatiului de reclama sau care sa fie logica sau explicatia? Altfel ce sens are?

  PS. Am inteles povestea cum ca acum avem telecomanda si daca nu ne convine putem sa schimbam postul, dar spre exemplu eu consider ca nu e altcineva proprietar pe bateriile mele din telecomanda si ca deci nu poate nimeni sa imi spuna mie sau sa-mi sugereze ce trebuie sa fac eu cu telecomanda! Adica vreau sa spun in traducere ca aceasta vrajeala cu telecomanda este un abuz al multora din media, pentru ca nu ei imi platesc mie bateriile de la telecomanda ca sa imi spuna ei mie ce trebuie sau nu trebuie sa fac eu cu telecomanda! Acesta este un abuz! Haus

 4. Off-topic:

  Referitor la Brexflit FMI-ul este controlat de consiliul guvernatorilor sai, care sunt fie sefii diferitelor banci centrale, fie sefii ministerelor de finante nationale, dominate de bancile centrale. FED si Banca Angliei fiind cele mai mari si puternice banci din lume, prin puterea de vot din FMI, U.S. si U.K., mai exact FED si Banca Angliei, detin controlul global efectiv. BIS, FMI si Banca Mondiala controleaza cantitatea de bani in lume.

  P.S. Asa incat, mult mai relevant era daca Banca Angliei se retragea din FMI, decat daca britanicii au iesit din UE. Hau

 5. La poza de grup azi:
  – la picioarele fiecărui invitat o bucăţică de hârtie ca poza de grup la guvernul meu,
  – stingher precum băsescu a fost actualul ocupant al principalului scaun al ţării, am retrăit nebunia şi stinghereala unui individ care reprezintă o naţiune cum vrea el ! Nu-l băgase nimeni în seamă !
  🙂 Halal !

 6. D-le Tudor,

  Asa dupa cum se stie, englezii s-au cerut singuri afara din UE din doua mari cauze. Prima este cea a emigratiei masive cu care se confrunta, Anglia umplandu-se de indieni, pakistanezi, arabi si tot felul de negri de prin Africa, in urma cu doar patru ani situatia nefiind deloc la fel. A doua problema este ca Marea Britanie a fost mare imperiu (britanic) in istoria ei si ca deci lor nu prea le pica bine sa le dea nimeni ordine si sa le spuna ce sa faca, asa cum au ajuns sa faca toti ghelbanii din Bruxelles.

  P.S. Inchei prin a va spune ca am veri plecati in Anglia de pe vremea cand Anglia nu era in UE, si ca la vremea aceea munceau cu acte false de Belgia. Si-au luat acolo si copiii, si catel si purcel. Cam asta este ce am avut de spus pe temele acestea! Pa

 7. Ar fi fost utila traducerea in romana si postarea textului. Cei care nu inteleg engleza apeleaza la Back sau pleaca altundeva.
  Reportajul este interesant, obiectiv, nu acopera insa o mare parte din probleme. Am putea face si noi un asemenea documentar abordand problema din punctul nostru de vedere nu al britanicilor care au limitat locurile la medicina pentru a fi pregatiti peste granite. Cam parsivi, nu credeti!

 8. Am sa ma refer la subiect. Am sa incep cu seniorul, academicianul Leon Danaila. Nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Asa cum ilustrul chirurg spunea nu-i tremura mainile si nici de ochelari nu are nevoie. Doctorul tanar, doctorita Luise Baca, ma bucur pentru dansa c-a reusit insa o asteptam cu drag daca doreste sa se intoarca, avem nevoie de specialisti tineri, care sa duca mai departe stindardul medicinii romanesti.

 9. Medicii romani care profeseaza in Anglia sunt f. bine pregatiti profesional ,specialisti de exceptie ,altfel nu rezista la competitia din acest domeniu Ca sa formezi un medic ,statul roman cheltuieste multi bani si in final medicul pleaca in Anglia ,un fel de cadou din partea mult barfitei Romanii. Nu va renunta Anglia la asemenea beneficii ,nu va lasa sa plece nici un specialist , va negocia (daca se va finaliza Brexitul ,sa vedem )la sange .Nu mai spun de calitatea studentilor romani care invata la ei si in marea lor majoritate sunt retinuti in spitalele lor ,la final .Vreau ca nogocerile sa fie f. dure ,sa fie Anglia de exemplu altor tari ,foste imperii si ramase cu amintirea trecutelor vremi.

Leave a Reply