Klaus Iohannis a avut o primă reacție, miercuri seara, după ce guvernul condus de Ludovic Orban a căzut în urma unei moțiuni de cenzură votată de 261 de parlamentari. Iohannis dă vina pe PSD pentru situația creată.

”Cred că e momentul să ne gândim un pic ce avem în spațiul politic. Vedem un guvern liberal care vine cu mult entuziasm, cu multă energie, cu un val popular, un guvern care vrea să facă reforme, care vrea să vină cu măsuri pentru România, pentru români, cu proiecte pentru autostrăzi, pentru spitale, pentru a încuraja creștere economică. Pe scurt, care vrea să repună România pe calea normală.

În partea cealaltă avem o majoritate de esență pesedistă, supărată, frustrată că a pierdut guvernarea și se opune cu tot ce are acestor încercări de a îmbunătății guvernare. Din cauza acestui PSD guvernul nu va mai putea continua reformele începute. E  o situație care a fost așteptată. S-a văzut foarte clar că românii vor altceva, PSD să stea în opoziție. PSD nu vrea reforme, vrea înapoi la putere, baronii roșii vor înapoi la banul public și s-au găsit suficienți care să voteze moțiunea pe o speță care ar fi îmbunătăți alegerile locale. Nu s-a vrut! ”, a precizat Klaus Iohannis.

2 COMMENTS

  1. Asa este, zice bine Presedintele doar ca dupa ce au lasat valul de entuziasm jos au inceput sa se ocupe de traznai( pe fondul unei saturatii de traznai dancileze)

  2. Remus Pricopie (despre Coldea, pe cind fu facut profesor dar se pare ca nu indeplinea chiar toate criteriile):
    “… Un om care a lucrat în domeniu aproape 20 de ani şi a predat aproape 10 ani, credeţi că nu face faţă să predea un curs la nivel de excepţie într-o academie de profil? Cine să vină să predea? La arhitectură, predau arhitecţi, la medicină, predau medici”

    Pacat ca nu a continuat cu exemplificarea: … iar la Scoala de Securitate predau securistii.

    Buna gindire, misto idee a avut Ponta. Si el, si cumatru Ciolac absolvira magna cum laudae institutia respectiva…

Leave a Reply