Primarul liberal al comunei Metes din judetul Alba, Traian Ursales, cere sa fie dat afara din PNL pe motiv ca este “basist”, sustinator al fostului presedinte Traian Basescu, iar la viitoarele alegeri locale intentioneaza sa candideze din partea Miscarii Populare, transmite Mediafax.

“Eu m-am inscris in PDL, nu m-am inscris in PNL. Am fost si voi fi basist. M-am inscris in PDL in 2004 cand Traian Basescu era presedinte de partid, nu era presedinte de tara. Nu pot acum sa lupt impotriva partidului lui Traian Basescu”, a spus Ursales.

 

 

8 COMMENTS

  1. Chestia asta cu omul care vrea să fie dat afară îmi aduce aminte de Costăchel Gudurău când căuta palme. Da’ să-şi dea demisia şi să se înscrie unde vrea! Suntem o ţară liberă şi este bine că oamenii nu au idei fixe. O dată la patru ani se uită în horoscop şi îşi schimbă convingerile, ca să nu rămână fără post. Iar politicienii care au declarat marea unire între PNL şi PDL ar trebui să vadă dacă este vorba despre fuziune sau fisiune.

  2. Ursales ?! Du-te tati repede de unde ai venit. Si zici ca mai esti si primar ? Aia din Metes ori au fost orbi ori au fost mituiti la greu.

  3. Pai daca omul crede in cel mai puternic om politic actual al Romaniei, este sincer si cum majoritatea romanilor nu-i apreciaza pe traseisti care au migrat din interes la orice partid numa sa fie la putere, zic ca omul asta o sa aiba succes! Bravo

    • Faptul ca Basescu ar fi cel mai puternic om politic din Romania nu poate arata decat cat de jos poate fi clasa politica din tara noastra

  4. Faptul ca pdl-istii si-au pus ecusoane liberale-n piept nu inseamna ca si-au schimbat caracterele sau apucaturile politice. Un om valoros ramane valoros indiferent de partidul in care se afla. Iar o nulitate tot nulitate va fi… Valabil pt toate partidele din Romania. Cat despre primarul d mai sus.. Omul e sincer. Daca aia din satul lui il voteaza inseamna ca-s multumiti de ce le ofera omu’

  5. Primaru de Metes…este acel primar care vorbeste cu ” mortii”… care le trimite scrisori mortilor sa- si plateasca impozitele cu apelativul” Draga defunctule….” , a instituit taxe locale cu restrictii de viteza la 10 km / ora ,.taxe locale de toate genurile, ameninta oamenii, nu mai zic despre contracandidati pe care ii pune pe fuga, impreuna cu gorilele, au voie sa candideze doar marionetele. A murit un cetatean datorita neindeplinirii atributiilor specifice functiei , fiind sesizat de nenumarate ori de pericolul caderilor de pini de pe marginea drumului, pinii fiind pe terenul primariei, existand sesizarea si cnadr , dar in ingamfarea caracteristica nu l- a interesat , iar intr- o zi un pin a cazut si a murit un om pe DN 74 dar nu a raspuns in fata autoritatilor . Daca e asa um mare ” basist” si un om cu mare caracter – care urmeaza doctrina unui partid si nu alergatul dupa functii , nu I’ll tine nimeni in lanturi in Pnl , poate foarte bine sa isi dea demisia si sa se inscrie in ce partid doreste, nu trebuie sa planga , implorand sa fie dat afara!!!! Doar ca acest personaj are cel mai josnic caracter, asa si- a facut intrarea in politica , plangand pe la usa sefului Prm din Alba!!!! Deci pentru a fi credibil ca iti iubesti liderul da- ti demisia si fugi la stapan!!!!Restul sunt vorbe!!!! Cica Pmp ii ofera loc fruntas pe lista si la alegeri parlamentare, suferind mult ca dNul Hava seful P dl- lui Alba nu l- bagat niciodata in seama…..

Leave a Reply