Octavian Basoc, producatorul general Antena 3 a postat urmatorul mesaj pe Facebook :

“Ne-am mutat. Am scris mult si am sters. Urma sa fiu patetic. Multumesc… Deci, ne-am mutat. In 22 de zile. Tot MCR-ul pentru 6 statii si un Playout cu 27 de linii, intr-o singura noapte… de revizie. Noaptea de ieri. Si redactia – cea mai mare din tara. Si doua platouri. Si doua regii. Si prietenul meu, Mihai, si toti ai lui. Si toti ai nostri. Si Florin si Adi si Paul, si Andrei si Ion si Alex si ….. Un lucru e clar – nu vreau sa mai trec vreodata prin asa ceva!”

 

12 COMMENTS

 1. Felicitari Antenei 3 !

  Nu va dati batuti mergeti inainte, rezistati.

  Suntem alaturi de voi impotriva acestui sistem mizerabil care incearca sa va inchida.

  Sa aveti numai emisiuni f bune si in noul sediu.

 2. Dumnezeu sa va fie mereu alaturi !Oricum, sunteti numarul 1 !Multa sanatate ca este cea mai importanta !

 3. Felicitări!
  P.S. Mă amuză gândul că cei ce au vrut să închidă antenele nu mai pun geană pe geană nici măcar cât apucă să facă asta “eroii” mutării.

 4. Chiar dacă veţi avea piedici îngrozitoare(veţi mai avea destule), aş vrea să cred că nu clacaţi în faţa unor nemernici care habar nu au ce înseamnă să faci bine unor oameni şi asta doar din cauza urii permanent aruncată ca vorbă şi faptă!
  Multă putere şi mult succes dragii mei!

 5. Cinste tuturor specialistilor, inginerilor si tehnicienilor pentru efortul urias facut, tuturor celor care au avut nopti albe ca antenele sa se mute cu “arme si bagaje” intr-un timp record. O adevarata familie unita in orice moment si la bine si la rau.

 6. Felicitari si nu va lasati ! Sunt atatia oameni care va apreciaza ! Aceasta este temelia acestui post tv.

 7. Ce inseamna nedreptatea, prietenia si pasiunea , la un loc. In traducere : ia d’aici, regim imputit !
  P.S. Baietii ( si fetele, evident ) trebuie mega-rasplatiti . Bravo Antena 3 !

 8. ”Nu mor caii când vor câinii”.
  Felicitări tuturor (și) pentru acest RECORD. Sunteți cei mai buni, de la cel mai mic la cel mai mare! Așa de bine au mers treburile cu mutatul, încât dvs., Antena 3 & co nu cred că trebuie să schimbați nici măcar… mătura. Toate-au mers…ceas 😀

 9. TOT RAUL ESTE SPRE BINE! DOAMNE, AJUTA! VA DORIM PUTERE DE MUNCA, MULT CURAJ, PENTRU CA EU, PERSONAL, CA SI MILIOANE DE ROMANI VA IUBESC SI VA SUSTIN! NU DATI INAPOI ! VICTORIA A FOST SI ESTE, CA SI ADEVARUL, DE PARTEA VOASTRA, A NOASTRA, A TUTUROR! FELICITARI!

Leave a Reply