Evacuarea sediului Antena 3 si a Observatorului Antena 1 e un moment extrem de trist.

Toate camerele golite, studiourile in care se vad peretii dezgoliti si decorurile demontate, cablurile care ies din pereti, inerentele sincope tehnice cu imaginea si sunetul in transmisia live Antena 3.

A3

Plus emotia oamenilor, tristetea iremediabila a celor care au lucrat ani de zile in faimosul sediul din Bucuresti-Ploiesti.

http://www.antena3.ro/actualitate/sediu-antena3-poze-nadina-foto-348139.html

O evacuare dintr-un sediu confiscat prin telepatia si iesirea din normal a unor magistrati pe care-i vedem azi in toata splendoarea lor. Acuzati la DNA si CSM de cele mai grave fapte. Bucuresti-Ploiesti 25-27, o cladire confiscata fara aiba nici o legatura cu privatizarea ICA.

A2

Noi ramanem insa cu paguba imensa a deciziilor abuzive. Sunt sute de oameni care nu vor uita cat vor trai si vor munci la Trustul Intact ce li se intampla acum. Am trait doar din publicitate, am platit toate taxele si impozitele la stat, am cerut legal sa platim chirie. Nu s-a putut. Se poate doar pentru cei care au transformat institutiilor lor media intr-o cloaca a mafiei, a banilor negri si a propagandei mizerabile antidemocratice.

De Buna Vestire, Observatorul Antena 1 si Antena 3 incep sa emita dintr-un nou sediu, dupa 22 de ani de munca uriasa in sediul binecunoscut de milioane de romani : Bucuresti-Ploiesti 25-27.

O da bunul Dumnezeu sa fie ziua asta de 25 Martie una pentru renasterea sperantei.

23 COMMENTS

 1. Acest sentinent nu – l poate avea decat cei ce au lucrat o vreme buna in acelasi loc de munca iar acesta si colegii ii erau a doua familie , hahalerele care vocifereaza si debiteaza prostii si radiaza de fericire la aceasta actiune , nu stiu si nici nu cunosc ce inseamna munca in echipa sau legaturile interumane ! Va doresc succes si spor la treaba ori si unde va aflati .

  • Incercarea de distrugere a unei televiziuni care a spus adevaruri. Esuata momentan.

   Vinovati: SISTEMUL Neo-SECURIST din Romania ridicat de baSS, continuat de actualul regim si sprijinit de unele forte nemernice din afara tarii care nu au nicio legatura cu democratia si statul de drept.

 2. Din partea unor oameni fara Dumnezeu nu te poti astepta la nimic bun.
  Important este ca toti cei de la antene sa treceti peste aceasta incercare extrem de grea intariti si plini de speranta. In aceasta lume dezbinata ati ramas o insula de unitate.

 3. Nu că ”Nu s-a putut.” ci pur şi simplu NU S-A DORIT DECÎT ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ A ANTENA3 ŞI ÎNCHIDEREA GURILOR VOASTRE !
  Nu au reuşit încă după atîta scremuială! Cel puţin odată pe săptămînă se arunca cu rahatul lor în voi de orice scremut/scremută (scursuri) şi cîtă hărţuială pe baza CNA-ului şi a celor cu funcţii înalte despre care aţi arătat acte concrete!
  Oricum, nu au reuşit să vă distrugă echipa armonioasă prin a căror vene circulă sîngele veritabilului român!
  Felicitări şi cu toată forţa: pe ei dezbrăcîndu-i de hainele perfect curate ce ascund o mizerie de individ/ă !

 4. Doamne-ajuta! Si sa ne pastram speranta ca cei vinovati vor plati pentru absolut tot raul facut, pentru fiecare oftat, pentru fiecare lacrima! Daca nu pentru a razbuna toate astea, macar pentru sanatatea natiei, trebuie sa se faca dreptate!. PINA LA CAPAT!!

  • Istoria e atat de ciudata.
   Un dictator poate sa moara peste noapte cum a murit Brejnev sau Andropov.
   Oameni care influenteaza politica Romaniei ba chiar mondiala pot sa fie prea batrani si vin altii…
   Cei care conduc astazi pot ajunge maine la puscarie.
   Cine ar fi crezut ca Bica o sa fie luata de pe strada si arestata? Maine o s-o vedem pa alta luata de pe strada. Tocmai cand se credea prea puternica si eterna…

   NIMENI NU E ETERN !

 5. In toate momentele grele, trebuie sa gasim taria sa mergem mai departe. Acest Sistem Mafiot de Stat, perfid si putred in toate structurile sale, a incercat sa va si sa ne ingenuncheze! Nu au reusit!Imi doresc o Revolta impotriva acestui Sistem!

 6. Doamne ajuta in noua locatie. Antenele vor renaste, Vinerea de azi nu este o zi intamplatoare, Buna Vestire va fi o zi de neuitat….pana si soarele tine cu voi!!!
  Bafta multa!

 7. Va inteleg si-mi pare rau Asa-i starea oricarui invins Ati pierdut pentru ca ati ublat cu fundul in mai multe luntrii. V-a invins o sluta si o dogmatica, vizibila analfabeta, o coada de topor si un sinistru tontalau cand ati parasit adevaratii prieteni si sustinatori Stiti voi despre ce este vorba Urmeaza de vazut daca ati tras vreo invatatura!

 8. este interesant cum aproape doi ani cat v-a protejat ponta nu ati comentat nimic, nu s-a dat nimeni peste cap de ce nu v-a luat ponta nici 5o de bani chirie…foarte interesant. Mie imi pare rau ca a trebuit sa va mutati dar daca asa a hotarat instanta…

 9. Afacerea Telepatia a scos la rampă o adevarata curte a miracolelor in care nebunii se întâlnesc cu tâlharii pentru a distruge pe dusmanul șefului; ce este preocupant, însă, este faptul ca oameni perfect sănătoși la cap precum procurorul-șef DNA, madam Koveși, continua acțiunea de distrugere pusă la cale de nebunii si tâlharii șefului decăzut fara sa se împiedice de aparenta clară de abuz a acțiunii. De ce spun ca madam K e sănătoasa la cap? Simplu: un om care cere bani ca sa-si panseze orgoliul ferfenițit, cum face d-sa cu ocazia procesului intentat Ziariștilor A3 & invitați, e un om rezonabil in sensul “capitalist” al cuvântului, acela de a atribui banilor calitatea de măsura a tuturor lucrurilor. Nici o asemănare cu țicnita paranormală Bogdan care cere “colegilor” (cineva, nu tin minte cine, protestează in cursul faimoasei ședințe CSM contra termenului de coleg aplicat de madam Bogdan judecătorilor de rang superior, iar Stanciu își tine gura pe tot timpul ședinței) sa-i apere reputația inexistenta cu amenințări si insinuări. Madam K pune in mișcare aparatul judiciar pentru a stoarce bani de la cei care au îndrăznit sa-i dea pe fata abuzurile si, in paralel, desăvârșește confiscarea, atenție, tot a unor bunuri materiale, recte a clădirii trustului Intact pe care “paranormala” Bogdan si tâlharul Eva i le-au oferit pe tava. Si n-o face de frica lui Basescu, pe care il știe terminat de cand s-a dat ordinul de execuție a lui Morar, o face din pura lăcomie si din dorința personală de răzbunare contra celor care i-au arătat mediocritatea, profesională si umană (mai ales Savaliuc o enervează si, probabil, Ciuvică, ambii fiind observatori atenți ai activității sale ca procuror si bătându-și joc consecvent de orice scăpare profesională comisa de d-sa sau de subalterni). Tristețea ce o inspira clădirile pustiite ale trustului Intact e mai puțin legată de nebunia si tâlhăria care au dus la exodul presei libere, cat de nimicnicia umană si profesională a actualei șefe a DNA; nu-i de mirare ca nu s-a făcut o selecție printre magistrați înainte de reinstalarea femeii Koveși la cârma parchetului anti-corupție, criteriile cărora le corespunde aceasta sunt mult prea joase pentru orice procuror care se respecta. N-ar fi venit nimeni la concurs, de scârbă, si-ar fi rămas funcția de șef al DNA tot atat de imposibil de valorificat precum terenul ICA; nu știu cat va mai dura guvernul Ciolos dar lucrul bine făcut pe care il va lasa in urma va fi restauratia băsesciană cu “fata umană” reprezentata cu cinste, printre alții, de mediocrități nocive precum femeia-procuror K. Si asta e cu adevărat o mare Tristețe.

 10. De obicei nu scriu, nu raspund insultelor aruncate de postaci, si nici mesajelor celor pe care ii consider prieteni.
  Azi, desi cu inima grea, iti scriu tie Radu, si, prin tine, tuturor oamenilor care au creat si muncesc la Antena3, (sincer, nu privesc altceva din trustul Intact, exista doar un notebook dedicat care functioneaza toata ziua transmitand A3).
  Sa fii dat afara din propria casa e dureros (de aceea inima grea), sa continui sa emiti (cu problemele tehnice de rigoare), e o noua, (si aceeasi frumoasa), viata.
  Sunt oltean si, evident, sunt volatil, de aceea, de obicei nu postez.
  Dar postez azi.
  Va doresc tuturor un Paste Fericit, prieteni sinceri, pace sufleteasca, (chiar in cea mai groaznica furtuna), putere de munca, placere oferita de hobby-urile pe care le aveti, ceva bani, (ca fara nu se poate), si sanatate Radu… !
  Cu permisiunea ta, o sa te mai deranjez si duminica, de pastele catolic, sa iti urez un sincer “Christos A-nviat !”, si peste o saptamana, de pastele ortodox.
  Gandeste militar ca de obicei, ramai acelasi european pro-american pe care il stiu, analitic, sincer, echilibrat.
  K

 11. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta incercare sa fiti uniti si verticali ca si pana acum acesta este cel mai important lucru restul se va rezolva
  Eu va urmaresc in fiecare zi pentru ca sunteti minunati
  O TARA INTREAGA VA URMARESTE SI VA IUBESTE
  Sunt convinsa ca totul va fi bine
  Va multumesc ca existati !!!

 12. DUMNEAVOASTRĂ ȘI ÎNTREAGA ECHIPĂ DIN CARE FACEȚI PARTE , DORIȚI SĂ FIȚI CORECTI , ADICĂ NORMALI ! ” GHINION ” , CĂCI: ” ÎNTR-O LUME ANORMALĂ , ESTE ANORMAL SĂ FII NORMAL ” ! DUMNEAVOASTRĂ ȘI ÎNTREAGA ECHIPĂ ANTENA 3 , LUPTATI CU ” POLITICA : DE LA MULTI , PENTRU PUȚINI ” ! DACĂ VEȚI CONTINUA LUPTA CONTRA ” POLITICII : DE LA MULTI PENTRU PUȚINI ” , CU ÎNCREDEREA ÎN IZBÂNDĂ , ACEASTĂ ” POLITICĂ ” FOARTE PĂGUBOASĂ PENTRU POPORUL ROMÂN , ” SE SCUFUNDASEU ” ! ! ! SUCCES ! ! !

 13. EU l-as muta PE basescu acolo SI toata clica Lui !!!! Sa se bucure ca prostii !!! CE n-a realizat acest fost Golan din portul constants este ca antena 3 SI daca ar emite din strada are milioane de telespectatori, PE cand basescu SI gasca Lui de mafioti au minim 7,5 milioane de oameni care nu-I vor orice ar face acestia !!!!!!

 14. Albinele cand sunt napadite de boli si paduchi pleaca isi gasesc alta locatie si incep munca cu o mai mare ambitie si traire .VA UREZ SUCCES SI MULTA SANATATE PENTRU A PURTA PE MAI DEPARTE STEAGUL DREPTATI > .

Leave a Reply