Dupa 4 anunturi consecutive si tot atatea amanari, PSD pare ca a decis.

Ședința Comitetului Executiv al PSD, în care se va decide în privința remanierii, va avea loc săptămâna viitoare.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al partidului, a spus la ”Punctul de Întâlnire” că ședința va avea loc miercuri sau joi.

La această oră nu au fost oferite informații suplimentare, privind numele care s-ar putea afla pe lista miniștrilor remaniați.

Potrivit surselor mele politice, Mircea Draghici va fi noul ministru al Economiei in locul lui Andrusca, iar cea mai disputata problema este daca Paul Stanescu paraseste sau nu Guvernul dupa ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la presedintia PSD. Stanescu e vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Daca Stanescu pleaca, Olguta Vasilescu preia portofoliul Dezvoltarii. La Transporturi ar putea reveni Felix Stroe.

 

5 COMMENTS

 1. Zici ca sunt transferuri de antrenori intre echipe si Dragnea e Mitica de la Liga, asa am ajuns sa vb de banal despre guvernare.
  Pai si Dragnea la Brutarie?!:)
  Imi place f mult ca DIICOT vede transferurile in bitcoin din afara catre #rezist dar SRI cu o intreaga divizie electronica super finantata, cate ne de sfaturi lunar despre cum si ce tre sa facem si in feneral despre cat de tari sunt ei nu a reusit sa vada o finantare in criptomoneda pt destabilizatea statului roman. Adica fix pt ceea ce e infiintat SRI. Oare o fi vrein jurnalist care sa nu fie finantat de statul american si care sa intrebe SRI despre treaba asta?
  Ca vad ca stirea ca FBI o ancheteaza pe Udrea in inchisoarea din Costa Rica pentru disparitia unir sume de bani dati de catre (atentie) “CIA catre SIR Roman” nu zice nimeni nimic:)
  Ca creca e de bine ca tu serviciu roman ce ar trebui sa spionezi pt tara ta sa iei bani de la altii platiti sa te spioneze pe tine.
  Repet, nu cred ca se va gasi vreun jurnalist onest.

 2. Ei, ne-am mai liniștit puțin—se schimba guvernul cu “țârâita”daca nu cu “revoluția” # si trupa lui Johannis Europeanul se poate consola măcar cu gândul ca guvernul Dancilă nici “peticit” in acest fel nu va asigura succesul președinției COnsiliului Europene. Ne-o spune Ioana Ene Dogioiu in interesanta interpretare a fabulei lui Asachi “Broasca si boul” pe care isi axează editorialul de azi in ziare.com —in care Dragnea e broasca si premierul Ungariei (Orban)boul—asigurându-ne ca guvernarea Dancilă-Dragnea-Tariceanu-Toader nu va putea “conduce” Europa din cauza “izolării” in care o vor tine familiile politice europene din pricină ca coaliția (cacofonia îmi aparține) nu vorbește limbi străine si nu va afla ce pun la cale guvernele statelor membre decat prin intermediul presei românești. Prin urmare, Roexitul se va realiza si el la modul metaforic, daca nu chiar material cum a fost anunțat, si asta va provoca si revoluția prezisa de-atâtea ori din 10 August încoace. Si daca președinția consiliului nu va avea succes, broasca Dragnea crapă sigur caci se adeverește morala fabulei: nu poți bea cat boul apă daca nu ești bou. Nu știu daca Orban a aflat deja ca i se pun coarne, la propriu, la București, dar nu cred sa ducă lipsă de traducători la Budapesta care sa-l informeze asupra acestui development in relațiile Româno-maghiare si nici popa Tokes nu doarme asa ca, cine stie—broasca poate sa ceara azil politic la cireada (in Ungaria-PPE) si crapă opoziția Româno-germana de frustrare! Lăsând laoparte elucubrațiile politico-literare, se pare ca dărâmarea guvernului actual intra in perioada de hibernare. Hai centenar!

 3. “Peste 9.000 de deținuți eliberați anul acesta în baza recursului compensatoriu”

  Probabil asteapta sa iasa 10.000 pt a face remanierea!

Leave a Reply