Secretarul de stat Raed Arafat, fondatorul SMURD a publicat un mesaj foarte trist pe Facebook :
“Am aflat cu mare tristete faptul ca am pierdut unul dintre cei mai dedicati oameni cu care am lucrat in SMURD Targu Mures. Szabi a devenit voluntar la SMURD cand avea doar 14 ani. A studiat si a devenit asistent medical ramanand alaturi de noi in continuare. In aceasta seara, doar la varsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac si in pofida incercarilor colegilor din Targu Mures de a-l salva, din pacate Szabi ne-a parasit! Nu am cuvinte sa descriu ce simt si ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Sa-l odihneasca Dumnezeu si condoleantele mele familiei, prietenilor si colegilor lui. Sunt convins ca el nu va fi uitat niciodata! Este trist cand salvatorii nu pot fi salvati!”

12 COMMENTS

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei indoliate! Gestul domnului Raed Arafat este unul deosebit

 2. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba in paza ceilalti eroi care inca se afla intre noi, iar cuvantul “erou” nu e de prisos. Ma inclin, cu respect si piosenie.

 3. Este pacat cand un om dedicat nobilei meniri de salvator al altor vieti ne paraseste foarte devreme cand avea inca multe de facut pe aceasta lume. Sunt convins ca acesta va sta de-a dreapta Tatalui.
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

 4. Ne mor tinerii de “boli batranesti”. Stresul, teama pentru un viitor sumbru intro tara instabila, o munca mult prea grea si platita doar cu maruntis, ne ingenunchaza copiii mult prea slabiti, inca din copilarie. Devalizatorii tarii, nu fac infarct. Condoleante familiei si celor dragi lui!

 5. România ţara mea cu preşedinţi de tot rîsul! De preşedinţi aleşi din categoria turist la alegeri! Din categoria tineri frumoşi şi liberi (feis-bucişti manipulaţi)! Din categoria funcţionari ce nu trebuie să aibă funcţie! Din categoria afaceişti decarton! Din categoria vrem bani fără muncă! România ţară turistică…doar la alegeri ! O ţară în care cei care nu ştiu ce a însemnat perioada comunistă şi care în democraţia dîmboviţeană se văd neajutoraţi sau se lasă manipulaţi prin orice! Nu mai spun de cei care au trăit foarte bine şi care acum deşi sunt în funcţii înalte cu beneficii uriaşe, se plîng de neputinţa proprie, asta din cauză că au fost prinşi cu mîţa-n sac! Am citit pe Dcnews.ro despre vizitatorii care se mirau de situaţia şi nivelul de trai al ceauşeştilor!
  http://www.dcnews.ro/luxul-lui-ceau-escu-criticat-de-vizitatori-noi-mancam-oase-i-ei-traiau-in-lux_499828.html
  – Dar acum în democraţia dîmboviţeano-escroacă se trăieşte altfel? Nu cred!
  Încă mult mai rău şi mai greu ca în perioada comunistă şi tot din cauza mentalităţii bolnave după recomandări politice pentru funcţii, după manipulare prin minciună crasă, după modul în care se bălăcăresc şi rezistă la terfeleală, după centură-vorba lui Orbal de la PNL, după cum se lasă la afaceri ilegale şi sunt destule criterii mizerabile! Dar ei se văd demnitari cu diplome şi titluri la hectar! De asta e o reformă ”harcea-parcea” în toată România! Cum să nu fie atacată această ţară din toate colţurile şi de toţi nemernicii dacă ţara e răvăşită şi aproape dezmembtată total, mă refer strict la ura şi violenţa propagată intenţionat între români! Vedeţi toţi dacă întrun domeniu se face ceva bun, deîndată se coalizează pentru a distruge omul şi afacerea !
  Şi ultimul dar nu chiar ultimul subiect: cel care e arzător şi de actualitate. Dacă acum se introduce în forţă tot ce nu prevede Constituţia, nu m-ar mira ca în viitorul apropiat să introducă în forţă şi mtehnele occidentale: sex live pe micile ecrane, lesbi şi homo, mult nu mai este! Toţi ”aiuriţii” aruncă spre est nebunia din ţară, ca fiind moftul sau influienţa lui Putin, dar întreb eu:
  – Vă place sau sunteţi adepţii destabilizării şi a terorii în care ne aflăm?
  – Vă convine nivelul de trai, violenţa sau violurile, plus furtişagurile de orice fel şi omorurile nepedepsite real ci doar cu suspendare?
  – Vă place cum sunt plimbaţi prin faţa camerelor de luat vederi pe la anumite instituţii şi pînă la urmă rămîn cu toată agoniseala?
  Sunt enorm de multe cazuri !

 6. Şocant! **Liderii de sindicat ar putea beneficia de măsuri de protecţie suplimentară, potrivit unui proiect de lege de modificare a Codului Muncii depus la Senat, care reinstituie interdicţia de concediere şi o extinde pe o perioadă de 2 ani de la încetarea mandatului,** potrivit Mediafax. http://www.antena3.ro/actualitate/proiect-de-modificare-a-codului-muncii-cine-sunt-cei-care-vor-protectie-suplimentara-345837.html Dacă se va întîmpla asemenea aberaţie atunci pentru ce mai sunt lideri de sindicat? Înseamnă că nu-i reprezintă pe salariaţi ci pe manipulanţii care îi sponsorizează să-i manipuleze pe angajaţi şi în cazul în care nu îşi îndeplinesc misiunea de ales ca reprezentant nu mai ai dreptul ca muncitor sau sindicalist cotizant la eliminarea celui care se vede întro funcţie ca reprezentare plătit gras!
  Aceşti indivizi au funcţie eternă?
  Nu cumva se introduce reforma ”TOTALITARISM” în forţă?

Leave a Reply