Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI a postat pe Facebook :

“Este trist ce vedem in ultimele saptamani, teroarea si violenta nu sunt niciodata solutia! Nu mai este limita… Franta, Turcia si acum Belgia demonstreaza ca unica solutie este sa fim solidari si sa spunem nu celor care incearca sa ne faca sa traim in teroare si sa ne faca sa fim dezbinati. Condoleantele mele Belgiei si sunt alaturi de prietenii si colegii mei din Bruxelles!”

 

8 COMMENTS

    • Domnul Ciolos are de dat explicatii in ceea ce priveste raportul de analiza al incendiului de la Colectiv. Cum de focul s-a propagat de 5 ori mai repede decat la simularea facuta dE INSEMEX in aceleasi conditii ambientale si folosind aceleasi materiale de antifonare. Nu de alta dar el si guvernul trimis de la Bruxelles au venit la putere in urma acestui tragic eveniment.

  1. Îmi amintesc acum cîteva zile, nişte pompieri au vorbit cu Mircea Badea la radiozu şi se plîngeau privind programul de lucru uriaş, expunere totală la riscuri, sunt în prima linie de risc în orice incident unde sunt solicitaţi(sunt la dispoziţie non-stop şi pleacă de acasă viu dar nu ştie cum şi cînd ajung) şi plata printre degete în comparaţie cu SMURD-ul în care se toarnă pentru imagine numai laudaţio şi bani pe un program mult mai flexibil.
    Nu e ideea de a-l faulta pe Arafat, e convorbirea între pompieri şi Badea la radio zu!

    • Vorbesti pristuu domnul meu. SMURD si Pompierii este un singur servciu. Pe masinile SMURD lucreaza pompieri. Salariul este identic. Cine a sunat poate a vrut sa dezinformeze nu sa informeze si poate nici nu era pompier.

Leave a Reply