La intrarea in sediul CSM de pe Calea Plevnei din Bucuresti are loc un protest spontan impotriva abuzurilor asupra Marianei Rarinca si pentru demisia presedintei Inaltei Curti de Casatie de Justitie, Livia Stanciu.

 

11 COMMENTS

 1. Cinste celor care lupta pentru dreptate!!! Oare cele 2 ”doamne”?? de la ICCJ si de la DNA vor face, macar in ultimul ceas, gestul DEMISIEI, sau asteapta sa mai faca si alte victime??!

 2. Binenteles ca antena3 iar si-a trimis spectatorii…sunt aceeasi peste tot…i-am recunoscut…De ce nu-i trimiteti Radu Tudor si la parlament unde iubitii dumneavoastra vesnici invitati taraganeaza cazul sova de 3 luni incalcand constitutia, batjocorind numele Parlamentului, de ce nu-i trimiteti la Guvern unde Ponta la fel nu respecta 3 hotarari definitive ale justitiei de a organiza alegeri pentru posturile de Consilii judetene sau primari? Calcatul in picioare a hotararilor judecatoresti si a constitutiei de catre ponta si sluga tariceanu chiar nu va oripileaza? Chiar numa cazul asta politic rarinca prezinta interes?

   • de ce totusi a declarata neconstitutionala Hotararea Senatului in cazul Sova? De ce in atatea luni nu s-a definitivat aceasta problema? Luminati-ne!

  • Rarinca este o femeie singura impotriva sistemului, de unde “caz politic” ?! Aaaa, ca Stanciu a asmutit sistemul contra unui dujman personal (dujman = creditor).

  • -Fiecare dintre noi a fost un sugaci în primele luni din viaţă . ..
   Dar basisti sug si la varste mai mari,ei sunt greu de intarcat,sug la tata basescului,necontenit!!

 3. Fiind cunoscut ca membrii familiilor regale sunt folositi ca simboluri pentru a se transmite diverse mesaje prin tehnica numita simbolistica sau mesaje pe linie de securitate si spionaj, printul Charles a venit la noi in tara cel mai probabil trimis de americani care vor sa le transmita prin aceasta rusilor a cui este zona si cine o detine si controleaza. Oricum, nu cred ca s-ar astepta cineva ca printul Charles sa vina si sa zica cu subiect si predicat de ce a “venit” sau mai exact de ce a fost trimis, pentru ca va dati seama ca ar trebui sa fim loviti cu scandura sa ne asteptam la asa ceva. Mesajul e din partea americanilor pentru rusi, ca sa stie a cui e zona si cine o detine si controleaza, plus alte informatii, dispozitii, directive care trebuiau transmise pe linie de servicii, securitate a zonei, strategie etc.

  P.S. Oricum, am inteles ca romanii localnici din zona sunt foarte incantati ca a venit printul Charles din nou la Valea Zalanului! Va dati seama cam cat pot intelege localnicii, cat ii duce mintea si cam ce ar putea sa aiba si localnicii din Valea Zalanului in cap! Numai pamant galben.

  Zi-le mafiotule!
  https://www.youtube.com/watch?v=9tQ9C2DO2wg

 4. De trei ani asistam la zbaterea mafiei basiste de a marsavi legile asa cum le convine basoilor cu scopul de a-si apara functiile din care au comis abuzuri ,dar mai ales “cuceririle” in fata raspunderii penale.Incepand cu pragul impus de ccr-istii basisti la referendum,ERATA, basista,plus alte strambaciuni la nivel de CCR,CSM,DNA,ICCJ,ETC,,MAFIA BASISTA ISI URMARESTE PLANUL,adica “cucerirea” guvernarii pe cai mafiote,caci ei stiu ca degeaba controleaza ei niste institutii importante daca nu au acces la marea traista cu bani,adica la BUGETUL tarii. Si pentru asta sunt in stare de orice ticalosie.Se lupta jegosii ca musai Sova sa fie arestat nejudecat,in loc sa il trimita in judecata daca tot zic slugile din DNA ca este vinovat.Basistii PNL din Senat isi rup parul din cap ca sa se “reinterpreteze” votul pe Regulamentul vechi caci alfel nu le iese PLANUL,asta dupa ce au mai marsavit-o pe la CCR cu “contestatii”.Adica potaile peneliste basiste vor Hotarare noua pe vot vechi.Pai unde s-a mai pomenit? Orice lege sau hotarare respinsa care s-a intors de la Presedinte sau CCR a fost modificata si REVOTATA.Nu se poate da o Hotarare redactata si nesupusa la vot,lucrul asta este CLAR,ce atatea discutii? Iar PLANUL jegurilor basiste,sub vrajeala “luptei cu coruptia”,lozinca fluturata tocmai de cei mai mari corupti din tara asta,este de a i se inscena ceva si lui Ponta prin interpretarea deformata a eventualelor declaratii ale celor arestati(schingiuiti) “preventiv” si care nu pot sa mai vorbeasca liber.Totul cu scopul, ca astfel, sa se reintoarca HOTII la guvernare cat mai repede caci le este foame rau si nici chiar Iohannis nu mai are buget de plimbari, caci la papat cu voiosie.Si nici avioane personale la scara nu are.Nasol. La vara isi ia nevasta si merge LA STRAND PE STRAULESTI.

 5. In facultate am invatat ca Dreptul este arta binelui si a echitatii . Totul depinde de faptul ca cei ce aplica dreptul sa o faca pentru binele societatii si nu a lor personal cu e cazul de fata .

Leave a Reply