Reactia PICCJ, implicit a procurorului general Tiberiu Nitu la acuzele DNA de azi :

“Având în vedere obligaţia de rezervă specifică magistraţilor şi consecvent poziţiei adoptate întotdeauna în cazul dosarelor aflate în curs de soluţionare, domnul Tiberiu Mihail Niţu – procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie apreciază că nu este oportun să facă nici un fel de declaraţii în ceea ce priveşte aspectele de la punctul 2 al comunicatului Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Totodată, procurorul general doreşte să sublinieze faptul că activitatea procurorilor este guvernată de principiul independenţei, astfel încât nimeni nu poate interveni în deciziile procurorului de caz. În considerarea acestor principii, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a abținut de la soluționarea solicitării Direcției Naționale Anticorupție, aceasta urmând a fi soluţionată de prim adjunctul procurorului general”, precizează un comunicat al Ministerului Public.

 

22 COMMENTS

 1. deci adjunctul sau ce dracu sa spuna? binenteles ca il va apara pe acest implantat hahaha este de tot rasul acest ciorchine pontist deosebit de corupt.

 2. Domnule Tudor ne spuneti ce poate face adjunctul lui Nitu in acest caz daca el si-a facut doctoratul cu Oprea? Va dati seama ce oameni infecti au fost descoperiti?

   • Pai dumneavoastra sa-mi spuneti domnule Tudor. Cand era aliatul lui Basescu ce mai facea antena3 cu el …doamne fereste, ce sa mai spun ce cuvinte urate îi adresau Badea Ciuvica etc. Dar cand a devenit mana dreapta a lu’ ponta antena3 l-a inghitit ca pe o trufanda deosebit de gustoasa si utila . Intotdeauna am urat traseistii si oportunistii.

     • Pe regimul dictatorului a fost traseist? Oportunist precis a fost. A abuzat atunci de functii? Nu stiu …accidentul regretabil s-a intamplat acum. Astea s-au intamplat in regimul ponta pe care l-a sustinut cu indarjire de fiecare data. Asta este adevarul.

     • De unde venea Oprea in regimul basist? Cine a zis ca era seful mafiei personale a lui Nastase si apoi a spus ca l-a reevaluat? Noi doi? Singur nu

    • D-na Carmen ai pus tunurile pe general ,ma intreb de ce nu ai pus tunurile pe basescu cand a ucis oameni prin inchiderea spitalelor , a taiat salariille si a facut imprumuturi de miliarde de euro ? Este regretabil ca a murit acel tanar motociclist ,nu din cauza lui Oprea ,ci a gropilor nesemnalizate ,etc)dar bolnavii au murit din cauza INFECTULUI de basescu si a regimului lui.Referitor la A3 vad ca o urmaresti sporadic ,cand cineva greseste A3 critica si invers .Ai lipsit de la lectii ,te uiti probabil la cei cu datorii la stat sau labe1.

    • Nu au curaj prietenul meu. In plus, cand latra Europa la noi ca dam lovituri de stat, bagam coada intre picioare si fugim. Polonezii nu fac asa. Aia stiu ca sunt egalii Europei, nu sclavii ei.

 3. Anul acesta a inceput cu prea multa liniste si ce si-au spus unii sa faca putina zarva si agitatie si se face din plin.

 4. Pana unde va merge ?????????k/kiovesi ce jocuri murdare face ???????
  Doamna a ajuns sa isi terorizeze pana si seful direct insa, nu vede TUNURILE date de base si garsca lui de mafioti care au distrus o tara intreaga timp de 10 ani ?????????
  Cata nesimtire la aceasta k/kiovesi care nu este decat o executanta fara coloana vertebrala pana cand se mai joaca aceasta individa cu soarta oamenilor
  k/kiovesi doreste sa fie 2 in 1 sa detina si postul lui Nitu si sa fie si sefa la ”dna” dezgustor ce vremuri traim

  • Pana acum prima doqmna in stat nu fura, furau sotii. Acum prima doamna e o excroaca care a falsificat acte sa fure case. De ce este lasata in pqce?

 5. Nitu sa puna un procuror s o ancheteze pe prima doamna pentru fals in acte si furt de case ca nesimtita de kovesi se face ca nu vede

 6. Daca Nitu e cel mai destept procuror, a dat un concurs cu dna Pivniceru si n a facut mare lucru cat a fost general imi dau seama ce tute sunt restul procurorilor. Astia de prosti nu stiu sa rezolve un dosar , n ai ce asteptari sa ai de la parchet si dna ca nu i duce capul. Ei doar mazilesc politic cand primesc ordin de la stapanire.

 7. Nice move, d-le Nitu! Lasati adjunctul/subalternul sa se bata pentru onoarea pierduta a Procuraturii; nici eu nu m-as baga sa ma lupt cu muierile lui Basescu (Kovesi-Stanciu) trecute la haremul noului presedinte, doar daca as fi obligata de fisa postului si-atunci cu mare scarba fiindca regimul Johannis n-are nimic de-a face cu onoarea. S-a vazut de la campania pentru prezidentiale: un NU hotarat confruntarilor pe fatza (nu ma bat cu adversarul in vorbe, la TV) aduce milionul de voturi in plus iar functia de presedinte asigura amanarile sine die in justitie (amanarea contestatiei cu casele e o capodopera a tacticii feminine: nici imbracata nici dezbracata, nici calare nici pe jos, stiti Basmul).

 8. Dar schingiuirea lui Rarinca prin bagare in puscarie de catre Kiovesi in favoarea prietenei sale Stanciu si care nu avea DNA nicio treaba cu un caz de asazis santaj, nu este abuz in functie din partea lui Kovesi?

Leave a Reply