Mafia din sistemul sanitar, politic şi din presă face eforturi uriașe ca jurnaliştii noştri de investigaţii să abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea.

Sunt prea multe lucruri care nu se leagă și prea mare e bătaia de joc.

Luni seară, la „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea a prezentat telespectatorilor săi reconstituirea accidentului lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

 

Reconstituirea, realizată cu Titi Aur și specialiști

În accidentul lui Dan Condrea există doi martori: un biciclist și Gabriela Pelin, o doamnă cu Matiz.

Biciclistul este primul ajuns la locul accidentului.

Între ultima cameră de supraveghere din Tamași (cameră pe care mașina lui Dan Condrea nu apare) și locul accidentului sunt 2,7 km.

Doamna cu Matiz a declarat că mergea cu 80-90 km/h. La 90 de km la oră parcurgi 2,7 km într-un minut și 48 de secunde. Dan Condrea a avut la dispoziție un minut și 48 de secunde să apară de undeva în spatele Matizului, să îl depășească lent astfel încât doamna să observe că vorbește la telefon și să pună suficientă distanță între ei că să dispară din câmpul vizual al dânsei înainte de impact, a explicat Mircea Badea.

„Presupunem că a accelerat sălbatic imediat după ce a depășit. Ce distanță credeți că a reușit să pună între Opel și Matiz până la impact? După impact în cât timp estimați că putea doamna să ajungă la locul respectiv? În 30 de secunde doamna parcurgea la viteză de 90 de km/h 750 de metri. Avea cum să pună Opelul în interiorul ferestrei de timp atâta distanță față de Matiz? Eu nu cred. O mașină foooaaaarte puternică, setată pentru curse de stradă, parcurge cu pornire de pe loc 400 de metri în zece secunde. Nu e cazul Opelului, plus că acesta trebuia să accelereze de la 90 de km/h, nu de la 0!! Înțelegeți dimensiunea?”, a scris Mircea Badea pe blogul sau.

http://www.mircea-badea.ro/reconstituirea-incidentului-auto-in-care-teoretic-a-murit-condrea/

Biciclistul avea mai puțin de 30 de secunde să ajungă la locul tragediei, parcurgând 300 de metri, cu pornire de pe loc.

Ce nu se leagă în moartea lui Dan Condrea

Un sportiv a reconstituit traseul parcurs de biciclistul ajuns la locul accidentului lui Condrea.

Cristi a mers cu viteză și a parcurs distanța respectivă în 45 de secunde.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

http://www.antena3.ro/actualitate/sinteza-zilei-reconstituirea-accidentului-rutier-in-care-a-murit-dan-condrea-359027.html

12 COMMENTS

 1. Toate bune si frumoase, unde este biciclistul si ce declara acesta ?
  Institutiile abilitate nu dau nicio declaratie privitor la mersul anchetei. Tacerea acestora este cel putin ciudata.

 2. Unele din intrebari si teorii ar fi foarte usor rezolvate si eliminate daca acest caz ar fi tratat cu seriozitate si am avea un procuror general sau sef al politiei sau ministru de interne sau “altcineva” care ar fi iesit cu declaratii de presa cu concluzii si noutati in ancheta in fiecare zi pana acum cum se face in alte state civilizate in cazuri de interes public.

 3. N-am stat aseara pana la final pt ca domnul Ciuvica are obsesiile sale si a schimbat subiectul dezbaterii de aia e bine ca atunci cand vin Titi Aur (in acest caz la pachet cu Badea care se pricepe la masini deci il pot considera apt pt astfel de emisiuni) sau prof.Belis ori Nicolae Butoi sa nu participe invitatii de seara cu seara care se pricep la toate si la nimic pana si generalul Abraham a preluat un limbaj de lemn tipic politicienilor.Asadar s-au semnalat din cate vad aici niste inadvertente insa nu se spune cu subiect si predicat ce insemnatate concreta au,la ce concluzii duc aceste descoperiri.

 4. D-le Tudor,

  Reconstituirea e incompleta. Dl. Titi Aur trebuia sa intre cu masina-n pom daca vroia sa faca reconstituirea completa. Asa incat, nimic nu poate fi clar 100%, asa cum nici cu “dezinfectantii diluati” nu e nimic clar pana cand nu exista analize oficiale facute de un laborator autorizat, in ciuda intregii ofensive propagandistice lansata pe toate posturile asa-zise de stiri, de fapt de propaganda si manipulare caci cu asta se ocupa majoritatea. Hau.

  https://www.youtube.com/watch?v=69zFCSToXzE

 5. Chiar va rugam sa nu abandonati subiectul Hexi! Mare atentie se lucreaza foarte puternic la deturnarea atentiei publice, se organizeza foarte multe evenimente culturale, nimic rau pana aici, dar in continuare Iohannis o scalda in discursuri patriotarde (vezi inaugurarea monumentului rezistentei impotriva comunismului ”Aripi” din P-ta Presei Libere Bucuresti), generatiei tinere revenindu-i obligatia de a lupta pentru afalarea adevarului! Hal de discurs, adica noi astia ”batranii de la putere, noi specialistii, noi ipocritii” va dam de lucru pentru viitor voua tinerilor, adica sapati si dezgropati-l! Iohannis a devenit ilegitim, atat vreme cat incearca sa acopere actiunile antisociale ale structurilor din RO!

 6. D-le Tudor,

  Cu tot respectul, colegul dvs. Mircea Badea nu este expert in biciclisti, ci mai degraba in motociclisti!

  Stim toti ca tot acest asa-zis “scandal” HexiPharma se va termina in cateva zile, odata cu alegerile locale.

  Ca o mentiune in legatura cu accidentul lui Dan Condrea, daca erati preocupati intr-adevar de detalii ar fi trebuit sa stiti ca nu e cazul sa va concentrati prea tare asupra amanuntelor date de martorii zonali ai accidentului, amanunte de gen distante, viteze etc.

  P.S. Ca o chestie prieteneasca vreau sa va spun ca biciclistul, chiar aflat la 300 de metri de locul accidentului, putea observa accidentul cu foarte mare acuratete si tinand cont de directia de deplasare a masinilor care era inspre pozitia de localizare a biciclistului, daca Dan Condrea era urmarit in trafic sau sicanat de vreo masina aceasta urma sa treaca pe langa biciclist dupa ce Dan Condrea intra in copac. Deci chiar nu conteaza ca biciclistul era la 300 de metri de locul accidentului sau chiar la locul accidentului, pentru ca e clar ca daca era sanatos la cap vedea si isi dadea seama ce vede ca s-a intamplat. Asta daca ar mai avea vreo relevanta accidentul respectiv si cu toata povestea. Mortul de la groapa nu se mai intoarce! Mortul e de vina etc. Respekt. Sal

 7. Dl. Titi Aur trebuia sa intre cu masina in pom daca vroia sa faca reconstituirea completa, 100%. Poate asa am fi avut si confirmarea localizarii resturilor masinii si a pozitiei corpului contorsionat dupa impact si proiectare.

  P.S. Observ ca nu prea mai posteaza lumea comentarii pe blogul dvs. Pe vremuri era mai animata atmosfera, acum probabil ca lumea nu prea mai e interesata sau si-au vazut fiecare de vietile lor, s-au apucat oamenii de una-alta, de altceva. Sal

  • @ karnat stan
   Ești interesat să afli și de ce? De ce , de la cele 5830 de comentarii înregistrate in aprilie 2013, de exemplu, s-a ajuns la 2021 de comentarii în 2015 și 2001 de comentarii in 2016?
   D-l Radu Tudor era îngrijorat de scaderea in sondaje a lui joshanis la doar 6 luni de când ăsta ocupa funcția de ”Șef de stat”(aud mai mereu de acest ”Șef de Stat” la modul admirativ mai ales de când e îngălatul joshannis la Cotroceni) acesta ignorându-i sau jignindu-i pe toți simpatizanții PSD și-n special pe cei ai lui Ponta, ne realizând că și cu domnia sa se va întâmpla același lucru. S-a pedalat partizan, mereu, mereu, în tandem cu Dana Grecu, pe teme deja insuportabile la adresa aceluiași Ponta pentru unul ca mine, ca și pentru cei mulți adunați pe 19.02.2016 în sprijinul Antena 3 in piața Constituției în fața cărora Dana Grecu a căzut, teatral, în genunchi( aceasta, cum am constatat ulterior, nu a învățat nimic de-atunci). Nu mai repet ”temele preferate”, le știi și tu, și tu, deja, te-ai saturat spunând și de Philip Gordon și de Referendum, și de ”Plagiatul” lui Ponta și de ”Șeful Statului” agasant aici, la…. Antena 3 (”Lista ambasadorilor lui Iohannis. Dan Mihalache la Londra” By Radu Tudor – Apr 7, 2016
   O spuneam și acum un an, numai că tu n-ai găsit ceva mai bun de făcut decât să mă bruiezi, să-mi iei nickname-ul, crezând atunci că aici ori e circ ori spitalul de nebuni.
   Și-acum vii și, tot tu, te întrebi în PS: ”Ce avem noi aici?
   Uită-te ce-avem acum și dacă nu este, cumva, întocmai cu ceea ce spuneam eu acum un an?
   http://radu-tudor.ro/marele-risc-al-lui-klaus-iohannis/#li-comment-282813
   PS E adevărat sau bat câmpii?

   • E bine sa fie cineva care tine si statistica si care numara! Concluziile pot fi multiple si interesante. Thnks de info. Sal

    • Eu mai întîi, inainte să scriu, bine-rău, știu să număr ca inginer ce sunt. Deci, dacă mai vrei “numere” mai am 😀 Care de care mai interesante.
     Să nu uit, doar sunt un gentlemen: With pleasure!

Leave a Reply