Iata ce scrie pe Facebook senatorul PNL Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice din Senat :

<<Acum, ma gandesc si eu, chiar atata lipsa de imaginatie, de idei politice, de demnitate pana la urma, la noi, la PNL, sa ne rugam iar de Ciolos??? Nu ne-a ajuns cat “ne-am luat-o”? Lasati-l fratilor sa-si faca partid, impreuna cu Pruna, cu Voiculescu, cu Paslaru si sa explice ei oamenilor cum au guvernat, destul am facut-o noi si am ajuns la 20%.. Si pana la urma, orice om politic cu pretentii, trebuie sa fie legitimat de votul popular. Or, dumnealui a fost numit toata viata, in toate functiile importante pe care le-a detinut. La PNL nu va fi niciodata presedinte, asa cum isi imagineaza, pentru ca nu are nicio legatura cu membrii PNL, ba mai mult, nu ne-am reformat inca dupa exigentele domniei sale…>>


Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a declarat vineri că liberalii sunt deschiși unei colaborări cu fostul premier Dacian Cioloș.

“În orice moment și tot timpul suntem, cel puțin din punctul meu de vedere, sper să împărtășesc opinia colegilor mei și a doamnei președinte, suntem total deschiși unei colaborări, unui dialog și chiar prezenței domnului Cioloș în interiorul PNL. Din punctul nostru de vedere există toată deschiderea, trebuie doar să se găsească un moment potrivit și să fie un proiect pe care și domnul Cioloș să-l vadă ca și pe un proiect al domniei sale, acela de a se alătura unui partid politic — PNL”, a afirmat Bușoi, într-o conferință de presă.

El a subliniat că orice moment este potrivit pentru ca Dacian Cioloș să se alăture PNL.

“Orice moment e potrivit dacă domnul Cioloș consideră că acel moment a venit. Chiar dacă nu se alătură PNL, colaborarea și dialogul cu domnia să rămână constante”, a arătat liberalul.

 

13 COMMENTS

 1. buna ziua,sunt unul din fanii d-voastra de mult timp.imi place felul in care dezbateti aspectele si problemele din societate,de aceea am indraznit sa va semnalez citeva lucruri.primul ar fii propunerea ca in constitutie sa se prevada ca presedintele ROMANIEI sa poata fii schimbat prin referendum daca au votat pentru schimbarea acestuia acelasi numar de votanti plus unul vizavi de numarul celor care l-au votat la alegeri,astfel se evita orice interpretare a legii.al doilea ar fii urmatorul,de fapt o rugaminte.faceti o dezbatere publica cu privire la urmatorul subiect.inechitatile din sistemul de pensii.va cer acest lucru deoarece sunt pensionar,am muncit 32 ani in siderurgie grupa 1 si am o pensie de 1400 lei.ma deranjeaza enorm cind vad cum un parlamentar pentru numai un mandat de 4 ani primeste 1500 s.a.m.d.,si toata ziua se vorbeste ca sistemul e in colaps.unde este corectitudinea in tara asta?contributivitatea este doar garagara pentru prosti!va multumesc pentru intelegere si va doresc multa sanatate si success in activitate!

 2. Domnule senator ?! Nu e bine domnule senator, nu e bine. Ce faceti, iesiti din rand ? Luati exemplul “robotelului” Busoi, o tine ca surda-n hora. El e in trend-ul partidului.

 3. Chiulangiu…persoana care nu participa la locul de munca unde e pus,ba mai mult incaseaza si bani pentru munca nedepusa ..Merita acest Bu si oi acest apelativ ??..cu prisosinta !!,avand in vedete ca este membru in P E si el isi duce veacul si nimicnicia prin Bucutesti !! Deci..” votati CHIULUL !

 4. Eu nu inteleg de ce se mai chinuie domnul Zamfir si nu pleaca la penalii lui Tariceanu din ALDE ?

  El nu isi da seama ca “injurandu-l” pe Ciolos il “injura” pe Iohannis, singurul presedinte dat de PNL in astia 27 de ani ?

 5. Excelent spus : “Lasati-l fratilor sa-si faca partid, impreuna cu Pruna, cu Voiculescu, cu Paslaru si sa explice ei oamenilor cum au guvernat, destul am facut-o noi si am ajuns la 20%.. Si pana la urma, orice om politic cu pretentii, trebuie sa fie legitimat de votul popular. Or, dumnealui a fost numit toata viata, in toate functiile importante pe care le-a detinut.”
  Toata admiratia mea pentru oamenii (politicienii) inteligenti care stiu sa argumenteze opinia -declaratia lor, bazandu-se pe argumente LOGICE. Tot ceea ce a zis in fraza asta e corect. Si mai ales a punctat perfect : ORICE om politic trebuie legitimat de votul popular. Asta e democratia, asta e regula jocului politic. Cine nu face asta, sau nu intelege, sau nu vrea, este doar un SMECHERAS – interesat si profitor, care incearca sa ocoleasca si sa triseze DEMOCRATIA.
  Felicitari senatorului Daniel Zamfir. Cum am zis, imi plac oamenii INTELIGENTI. Detest cameleonii politici, fricosii si lasii care nu isi asuma o opinie si cei care nu au capacitatea INTELECTUALA de a-si exprima si sustine propria opinie politica pe argumente logice si adevarate.

 6. Domnu “Antena3”: se vaicareste singur, cum vornesc divele in telenovele, cand raman singure in camera? sau cu cine se cearta? ca nu pare sa-l ia cineva in serioas inafara de Antena 3…(prietenii stiu de ce)

Leave a Reply