O dezvaluire facuta de jurnalistii de la Adevarul.

https://adevarul.ro/locale/oradea/cine-femeia-ascuns-sute-tone-gunoaie-bihor-asociata-inca-2017-mafia-deseurilor-italia-localnici-revoltati-sper-ca-l-iei-acasa-1_5e5d0da45163ec4271a31a10/index.html

Există în România cazuri dramatice în legătură cu poluarea mediului.

Autoritățile europene ne-au dus într-o procedură de infringement, gropile de gunoi din jurul marilor orașe sunt neconforme. În București aerul este poluat de tot ceea ce se întâmplă în jurul Capitalei și, din păcate, problemele au devenit atât de grave pentru țara noastră încât ceea ce descoperim pur și simplu ne șochează.

România nu mai este țara aerului curat! România nu mai este țara oamenilor care îți respectă semenii!

România nu mai este țara celor care ar putea să-și prețuiască, să-și iubească țara prin simplele lor gesturi! Din păcate, în fiecare zi ne luptăm cu niște filiere infernale care au un singur obiectiv: să distrugă România.

Români care distrug România!

 

3 COMMENTS

 1. In acest balamuc politic, din pacate numit democratie, nimeni nu are nicio raspundere, eventual demisii care nu rezolva nimic. Au cangrenat o tara intreaga, societatea in ansamblul ei! Cotroceniul sade linistit, pantomima si in rest nimic, nimic…mediere, mai bine conflict!!!
  Chemati liderii politici la emisiuni cu intrebari concrete, pusi in fata atator situatii absolut demente, cu mediul, cu padurile, cu infrastructura, etc. Inconstienti sau nu, sunt impotriva Romaniei prin ceea ce fac!

 2. Este problema veche si intrata in obiceiul locului din vremea fanariota cand cronicele spun ca se fura tot se da foc la holde si se pustiau casele se otraveau fantanile se luau copii si femei in sclavie. Ceva nou? Ce inseamna roman? Constitutional posesor de acte de identitate romanesti cu simpla sau mai multe cetatenii. Cand ai nevoie de drepturi esti roman cand ai obligatii nu mai esti roman …si multe exemple… Se stiu toate mustafalele cu fini si nasi la Stambul care au fost in fruntea tarij recent acum sefi pe la partide romanesti care in momentul in care eraau primsi la forat isi luau cetatenii sarbesti albaneze….sau altele….chiar sef de stat cu cetatenie moldoveneasca ca o recunoastere a unei furaciuni comuniste..sau dable ministrii costaricani.. multe de spus despre ce inseamna sa fii roman minoritar in Romania Poluarea a fost exportata si pe vremea inpuscatului cand se amestecau pigmenti radioactivi prin oltenia la fanricat vopsea sau se imporau fructe legume si dulciuri stricate pemtru hrana animalelor dar care ajungeau si pe masa saracimii . Dupa 89 a fost raiul poluarii petrica si lupul stie mai bine istoria si merita intrebat …. se uita repede cand un mare iubitor de oi ministru la agricultura insamanta pe la braila tutun radioactiv si importa zahar infestat… acum este el o poluare la cimitir cu vaduva vesela prin americi…. sau se plimbau butoaie radioactibe pri toata tara …cititi ziarele mai vechi si vedeti ca nu este invemtie noua…. Acum a aparut iar la moda ca sunt alegerile si banditii inca nu cotizeaza in ambele tabere sau le dau tepe….. cand se aseaza sefimea si se stabilizeaza guvernul totul o sa fie frumos si ecolovgic. Despre care roman vorbim si despre care poluare? Sefimea data cu banditii arata spre prostime voi poluati nenorocitilor ca scuipati seminte aruncati hartii pe strada si faceti gratare cu mici! Tupeul asta este incurajat si de mitingistii de ieri care se simt diminuati la punga de cei pe care ii apara si ii sustin.

 3. Asta pt ca inca din anii 1991 se prevedea ca fiecare localitate sa aiba macar un incinerator (producator de energie, de altfel) de gunoaie iar rampele de gunoi sa dispara.Erau in programe si fabrici intregi de reciclare si distrugere a gunoaielor.Se dadea exemplu Germania, care impunea ca fabricile sa si ia apa pt productie din aval si obligate sa deverseze in amonte, ca sa si epureze singure apa industriala.
  Dar…in Romania totul este pe hartie…ca si autostrazile, de altfel…
  Sau totul e o mare afacere in care Agentiile de mediu nu se baga.
  Insa, spre deosebire de autostrazi, si inspectorii de mediu si copii poluatorilor/ procurorilor inspira acelasi aer!

Leave a Reply