Judecatorii Curtii Constitutionale l-au ales presedinte interimar pe Valer Dorneanu, in conditiile in care mandatul lui Augustin Zegrean la conducerea institutiei a expirat, potrivit unor surse HotNews.ro. Dorneanu a fost ales la limita, insa interimatul va dura doar o luna de zile pana cand se va alege un nou presedinte plin. Zegrean a candidat si el pentru a asigura intermiatul, dar n-a mai fost votat.

Zegrean a patronat decizii dubioase ale Curtii Constitutionale pentru salvarea ilegala a lui Basescu in Iulie 2012, demis intr-un referendum cu 87% din voturi pentru.

Potrivit unor surse din justitie, Zegrean trage sfori sa ajunga ambasador numit de Klaus Iohannis. Presedintele inca nu s-a hotarat daca va face sau nu aceasta miscare ce-l poate compromite.

18 COMMENTS

  • Si baiatul asta care a scos o erata la referendum incalcand grosolan legea cand ajunge la puscarie?
   Pai cand o sa fie justitie adevarata si nu mizeria asta abuziva si selectiva.

 1. Pai deci decide si Klaus Iohannis ceva vreodata? Asta mi se pare incredibil! Eu credeam decid Bruxelles-ul decide si globalistii americani de peste ocean, la fel cum tot ei au decis si la referendum! Ciudat.

  Iata dovada!

  Cine este de fapt in spatele miscarii “USB” a ventrilocului Nicusor Dan!

  (ACEEAȘI SCHEMĂ ESTE APLICATĂ ȘI ÎN ——ROMÂNIA ——–UNDE MAI TOȚI AȘA-ZIȘII REPREZENTANȚI AI SOCIETĂȚII CIVILE SUNT PE STATELE DE PLATĂ ALE ONG-URILOR LUI SOROȘ – N.M.) TOT EL ESTE CEL CARE A FINANȚAT MIȘCAREA EURO MAIDAN DE LA KIEV, DE LA ÎNCEPUTUL LUI 2014, CARE A DUS LA CĂDEREA REGIMULUI IANUCOVI

  http://www.cotidianul.ro/si-matei-paun-seful-campaniei-electorale-a-lui-nicusor-dan-este-client-al-unei-fundatii-soros-282512/

  http://www.cunoastelumea.ro/hackerii-au-spart-e-mailul-lui-george-soros-ce-au-gasit/

 2. Se baga el undeva n aveti grija!oricum are o avere de sparge toti tzaganii.Crucea masi de slut escroc,scapam de oparitu asta si de basau cand or da ortu popii !

  • @Bocanila
   Prietene, ți-am salutat revenirea!
   Ce înseamnă totuși, ”123” ? Cred, probă de microfon, nu este. Probabil probă de tastatură , da (?!) 😀
   Sau o fi însemnănd ”București” deci un cârlig în care m-am prins ca un guvid 😀
   PS. Felicitări , ai crescut ”mare” de ceva vreme de când nu ne-am mai văzut. Ne cunoaștem (și te cunosc) de când erai ”mic” și șturlubatic. Toți îți spuneam… bocanilă 😀

 3. Dacă a fost pensionat pe caz de boală şi cu handicap permanent:
  – CUM DE ŞI-A EXERCITAT/CONTINUAT PROFESIA 8 ORE PE ZI??
  – CE LEGE A RESPECTAT EL?
  – ÎN CE ARTICOL DE LEGE S-A PLASAT?
  Nu cumva e cam la fel cu parlamentarii ‘un pic infractor’?
  Sau legea trebuie respectată adliteram doar de marea masă vie a ţării care e siluită zilnic pas cu pas???

 4. daca “sursele” au dreptate ciolanis va face trocul casa contra numire si asa o vom avea pe vopsita pensata judecator la ccr iar penalul va ramane cu casa ciordita.

 5. Nu va bucurati prea repede…Sa nu vina Livia Stanciu in locul lui ! Dupa cum vad face totul sa devina vizibila spunand tot felul de aberatii care, spre nenorocirea noastra, sunt pe placul presedintelui.

 6. Genul de lingai pupincuristi , securisti – basisti. Jegul asta si-a batut joc de votul a 7 8 milioane de romani

 7. NU ESTE SUFICIENT ! Trebuie schimbata legislatia sa se previna astfel de derapaje profesionale. TREBUIE impuse criterii de parcurs profesional pentru candidatura la o asemenea functie. MINIMUM 10 ca judecator din care min 2 ani la o instanta superioara !

  Daca Daniel Morar va fi “alesul”, Zagrean aceasta nulitate va fi mic copil de ce este capabil acest individ magistrat !

 8. Ce ambasador, ar face mai bine sa se apuce de stuparit..sa lase lumea-n pace, ii ajunge! Aseara pe RActualitati ascultam discursul lui Iohannis “românii nu au înţeles, deocamdată, importanţa combaterii corupţiei”, adica nu au ales pe cine trebuia!Auzi tu, 6-1 case si mai e si nemultumit! O dezamagire cumplita omul acesta, nu are nici un fel de imaginatie, spontaneitate, a ajuns ca si Boc un ”manichin”. Imi aminteste de discursurile din brosurile PCR cu cele 13 congrese, mai ramane sa ni se adreseze ”dragi tovarasi si pretini”, ca in rest e de lemn, tot ce spune!

Leave a Reply