Stiripesurse.ro anunta ca azi social-democrații se vor reuni în ședința Comitetului Executiv Național al PSD (CEx al PSD) pentru a decide cine vor fi noii miniștri din Cabinetului condus de Sorin Grindeanu Propunerile vor fi făcute de premier și apoi supuse votului și de decizie vor fi anunțați și partenerii de la ALDE

În acest moment sunt vacante și deci conduse interimar Ministrul Justiției și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Potrivit unor surse politice cele două propuneri ale premierului Sorin Grindeanu vor fi:

– la Ministerul Justiției va fi propus Tudorel Toader, rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (fost judecător al Curții Constituționale la propunerea PNL)

– la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va fi propusă Rovana Plumb, deputat PSD (fost europarlamentar,  ministru al Muncii în Guvernul Ponta II și III și fost ministru al Mediului tot în Guvernul Ponta I).

13 COMMENTS

  1. Sinistru cabinet. Plumb, Olguţa, tipul de la agricultură, Shaideh, Iordache, Cuc – 0 autostrăzi, secretara de judeţ de la Interne, Meleşcanu a.k.a. nenea Alzheimer. O mică rază de lumină – Tudorel Toader. Iar conducătorul lor – Grindeanu “cel fără coloană” Sorin (alintat Sorinel de către căpitanul de judeţ sinistrul domn Dragnea) parcă este la cârma unei bărci în derivă. Acesta-i guvernul de la care cică am aştepta performanţă.

  2. Ministru al Muncii (adica al pomenilor) dupa care la Afaceri si Antreprenoriat ? Nu se pupa de niciun fel,doamna e oricum vazuta ca un fel de “priceputa la toate” asa cum ii sta bine oricarui activist de nadejde dar asta le cam intrece pe toate.

Leave a Reply