Vicepresedintele PSD Felix Rache pe Facebook :

De astazi, dezastrul PSD nu i se mai datoreaza numai lui Liviu Dragnea. Dancila e la fel de vinovata.

Hotia si prostia au distrus PSD.

Sa iei bataie la fel ca Vadim Tudor( 33,95%) si sa spui ca PSD e pe drumul cel bun, nu mai este prostie, este dorinta de a distruge PSD.

Scorul de astazi este dovada ca Dancila a dus PSD in marja peremista. Iar viitorul e clar…

Acum, pentru ca a intrat in turul al doilea, e posibil ca Dancila sa fi primit doar un preaviz de 15 zile. Dar astazi, dupa ce a pierdut alegerile, e timpul sa ramana fără loc de munca. Singura ei sansa e fix cum a și fost pusă… Dacă nu au tranșat baronii problema, mai rămâne. Oricum e de paie, o schimba când isi rezolva ei treburile.

Numai ca PSD-ul de astazi are nevoie de cu totul altceva: nu de “scoala-te tu ca sa ma asez eu”. Are nevoie de oameni noi, fara baroni, fara prosti si odrasle in functii publice, fara Gabi Oprea, simbolul lichelismului in politica.

Daca reforma din PSD o sa reuseasca, atunci vine timpul sa vorbim despre o stanga unita.

4 COMMENTS

 1. Pesedeul trebuie sa dispara, este infect pana in maduva oaselor de catre baronii locali avizi de bani si de putere absoluta

 2. Constituția României

  Art.1, alin (3)
  România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.

  Art. 40, alin (1)
  Cetăţenii se pot asocia liber în partide politice, în sindicate, în patronate şi în alte forme de asociere.

  Art. 40, alin (2)
  Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale.

 3. Habar n-aveam că opintilă este vicepreședinte PSD! S-a jucat cu Ponta doar ca să obțină o funcție babană în PSD. Tocmai el este în gură cu lichelismul. D-aia-i fascinantă politica și Caragiale genial!

Leave a Reply