Intr-un an foarte agitat, plin de tensiune si multa ura ce se revarsa din politica, imi doresc

si va doresc trei zile de liniste si bucurie reinviata in familie.

 

 

 

31 COMMENTS

  1. Multumesc, Radu! Sa ai zile minunate si un Paste fericit alaturi de cei pe care ii iubesti! Doamne ajuta sa ne fie bine la toti, sa ne regasim pacea si linistea!
    Cu apreciere,
    (…)

  2. Fie ca după acest Paste sa scăpam de politicieni corupți și lași , de jurnaliști nesinceri care se pretind imparțiali cand fac propaganda …șamd

  3. Chiar mă gîndeam,,oare nu schimbi titlul materialului” ca să se mai liniştească comentatorii. Vine Sf. Paşte şi…, cred că e deajuns pentru vinerea de azi.
    Vreau, ca toţi cei care comentează aici şi nu numai, să aibă bucuria, fericirea, liniştea interioară pe care o am eu pentru 1-2 săptămîni, după mai bine de un an de zile.
    Să aibă toţi perioada asta măcar, linişte în jur, masa cît de cît bogată, sufletul curat şi plin de bucurie şi multă pozitivitate!
    Deschideţi-vă sufletele şi zîmbiţi, glumiţi, rîdeţi, dansaţi, bucuraţi-vă de moment, înconjuraţi-vă de sufletele compatibile oameni buni! Sărbători Pascale liniştite, tuturor!

  4. Stimate d-le Radu Tudor,

    Cu ocazia sărbătorilor de Paște, gândurile mele se îndreaptă de asemenea către voi, dragi prieteni de la Antena 3 cu speranța ca pacea, prosperitatea și împlinirea să vă însoțească în aceste zile sfinte și în toate zilele ce vor urma!

    PAȘTE FERICIT de la Voronet:

    http://www.conexromcan.com/frm-2009/nr_64-pasti.htm

  5. Multumim de urari, domnule Radu Tudor !
    Cele 3 zile de Paște sa-ti aduca si tie, alaturi de cei dragi, lumina si liniste in suflet, credinta si bucurie !
    Aceleasi urari si celor cu care ne intalnim zilnic aici !
    Paște Fericit !

  6. Să dea Dumnezeu să ne bucurăm cu toții de lumina învierii,pe tot parcursul anilor,care să ne aducă liniște,în vremuri tulbure

  7. Paște Fericit, tuturor!
    Lumina Divină a Sfintelor Paște să vă îndrepte pașii, vorbele și gîndurile spre a face cât mai mult bine pe acest pământ!

  8. Întrebări pentru maestru,în prima zi de Paști.
    1.Ar trebui,noi,cetățenii României să avem încredere în justiție și de cei care o aplică,având în vedere câte drumuri trebuie să bați,având în vedere că fără un salar de peste 2000 Ron,reușești să-ți plătești o apărare slabă ca apoi procurorii să conteste cercetarea ta în libertate ca apoi să fi băgat în pușcărie că nu-ți mai permiți avocat?
    2.V-ți pierdut respectul față de Crin Antonescu,cât să nu-l mai votați, pentru că a refuzat să vă ajute ci v-a tăiat de pe listele euro-parlamentare?

  9. Sarbatori fericite tuturor!

    Cei cuminti sa faca nani ca vine iepurasul, cei care asteapta sa le pice “bax banii” o sa primeasca “nana”!

  10. tot ce va doresc eu este sa aveti multa sanatate! celelalte lucruri bune vin aproape de la sine cand o ai pe aceasta! Paste fericit si astept sa ne fiti oaspetele apreciat in fiecare seara!

  11. Paste Fericit!Multa sanatate tie si familiei tale,lumina si voiosie in toate!Suntem buni putem fi si mai buni!Multumesc pentru urari!Aceleasi dorinte le am si pentru toti,de aici,de pe blog!

  12. domnule radu tudor,multumesc pentru toate emisiunile si pentru verticalitatea de care dati dovada si va doresc tuturor sarbatori linistite si binecuvantate alaturi de cei dragi.

  13. Zapada in munti sa se topeasca usor,ploiele sa se mai opresca,pomi sa infloreasca, albinele sa zboare,marea cea mare sa se linisteasca si intreaga familie cu zambet si speranta sa se aseze la masa si sa ciocneasca oule rosii in fata celor dragi. Paste fericit.

  14. Dumnezeu să vă ofere un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare ! PAŞTE FERICIT !

  15. Sarbatori Fericite , lumina in suflet si in casa, sanatate,
    bucurie, pace interioara si intelepciune tuturor romanilor

  16. Va rog sa ii transmiteti si doamnei Dana Grecu ca ii urez sa aiba un Paste fericit, sa aiba parte de sanatate, de belsug de liniste si de fericire in viata. Pentru mine ramane unul dintre jurnalistii de top ai Romaniei.

  17. Si dumneavoastra sa aveti parte de fericire, sanatate si liniste. Un Paste fericit va doresc si fie ca sarbatoarea invierii Domnului nostru Iisus Hristos sa ne faca mai buni si mai iertatori, pe toti.

Leave a Reply