Fostul președinte Traian Băsescu a susţinut că este 99% sigur că Sebastian Ghiţă este cel care l-a înregistrat, fără să-i ceară acordul, dar și faptul că în respectiva discuție el a vorbit despre mai multe lucruri, pe care le va detalia în fața Parchetului.

„Eu sunt furios pe Ghiţă pentru că şi-a permis să mă înregistreze stând cu mine la masă. Da (confirmă înregistrarea – n.r.). E editată imprimarea, le-a lipit puţin şi a dat schimbări de sens consistente. Nu vreau să discut pentru că o să merg la Parchet probabil, Parchetul a declanşat o anchetă. Însă faptul că stă la masă cu mine şi mă înregistrează..(…) Eu sunt 99% că da. (…) Au fost discuţii, mai era un ziarist, stăteam de vorbă şi probabil şi-a folosit telefonul pe năravurile pe care le are. A fost o discuţie liberă, eu am discutat mai multe – şi de nedreptatea cu fratele meu, şi de Ioana cu provocatorii, şi de nepot cu provocatori”, a spus Traian Băsescu, la B1 Tv.

Potrivit stiripesurse.ro, realizatorul Tv Victor Ciutacu a reacționat și spune pe blogul personal că fostul președinte a lăsat să planeze suspiciunea asupra lui, iar dacă Traian Băsescu nu va spune numele ziaristului, o va face el:

„Dupa ce a lasat intentionat sa planeze suspiciunea asupra mea, marele barbat politic Basescu a anuntat ca l-a inregistrat Ghita. Si a lasat, securistic, o coada, ca era si un ziarist cu ei. Daca nu-i spune el numele, o s-o fac eu. E insa hilar cum un om care si-a facut un titlu de glorie ca i-a inregistrat pe ascuns pe toti cei care i-au trecut pragul biroului se da revoltat ca i s-a intamplat si lui acelasi lucru. Altfel, cu toata deferenta de care sunt in stare, le transmit tututor acoperitilor din presa care au mancat cacat la adresa mea pe tema asta – si s-au mai si acoperit cu nu stiu ce programele de pe Net care mi-ar fi identificat vocea modificata – sa ma pupe, tandru si apasat, in cur. Laolalta cu politicienii care le-au cantat in struna”, scrie Victor Ciutacu, pe blogul personal.

12 COMMENTS

 1. Traim in era interceptarilor, a inregistrarilor de tot felul, asa ca Piratu’ sa nu fie suparat deoarece domnia sa este cel mai mare “ascultator”. Pana la urma toti suntem egali in fata lui Dumnezeu, pana si domnia sa.

 2. da de faptul ca Ghita zice ca Kovesi si Coldea sunt agenti straini zicem si “noi” ceva? sau nu ne permite religia? ;p

   • Pai nu merge bre, ca sunt de la CIA, ce dreac! Ce, vrei sa zicem ceva urat de partenerul nostru strategic?

    P.S. Sau de fapt noi suntem partenerii lor, nu stiu exact care-i ordinea.

    • Pai pana acum “Kovesi plagiaza, Kovesi Voiculescu, Kovesi sediile A3”, daca putea dadea 5 stiri pe zi de cat de rea si ilegala e Kovesi (si este!).
     Ce sa vezi? Acu cand teoretic RT ar avea ditamai subiectul cu Kovesi – agent strain, mucles:))
     Acu n-o mi toti prosti in Romanica. Omu n-are voie sa zica de CIA. Sau il vedem si pe elin rezerva la cererea lui:))))
     Hai sa traim!

  • Spuneti-mi in ce stat normal “la cap”, sefului serviciului secret si procurorului general (dna) i se acorda inalte decoratii ale altor state fie ele si “prietene” sau “partenere” ?

 3. Daca-i zici lui Ciutacu ca vorbeste ca orice locatar din zona Ferentari zice ca faci discriminare si ca te iei de el doar pentru culoarea pielii.

Leave a Reply