”În legătură cu informațiile apărute în presă, potrivit cărora PSD intenționează să organizeze mâine, la defilarea de Ziua Națională, un miting de protest, ca urmare a neinvitării unor lideri PSD și ALDE la evenimentele de 1 Decembrie, precizez că: Partidul Social Democrat NU organizează nicio formă de protest sau manifestare negativă. Am primit, însă, informații că se încearcă atribuirea PSD a unor altercații prin infiltrarea, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesioniști, cu scopul de a culpabiliza PSD și de a crea emoție favorabilă celorlalte forțe politice.

Atrag atenția instituțiilor statului care veghează, potrivit legii, la buna desfășurare a evenimentelor cu public numeros – Poliția, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero, să acționeze profesionist și în interesul cetățenilor. În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile.

Îi asigur pe toți românii că PSD este un partid care respectă istoria poporului nostru, valorile tradiționale și care dorește ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român și a speranței că țara pe care o lăsăm copiilor noștri va fi una mai bună, liberă și prosperă”, scrie Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro


Fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, va fi prezent joi la parada militară care va avea loc cu prilejul Zilei Naţionale – 1 Decembrie, a confirmat, pentru Agerpres, fostul preşedinte.

Astfel, fostul şef de stat este invitat la eveniment de Administraţia Prezidenţială şi va fi prezent în tribuna oficială.

8 COMMENTS

  • Intrucat am ferma convingere ca nimeni nu poate fi chiar atat de prost incat sa nu inteleaga ca jaful imens comis de pedelei si actualii mostenitori este pe departe cel mai mare din istoria tarii, nu pot sa va intreb decat … cat se mai plateste acum postarea acolo, in unitatea militara ?

 1. Reputaţii băsişti îmbibaţi de violenţă şi ură precum ăla de la min.muncii azi……ce violenţă arunca prin fizionomia feţei, groaznic! Mai ales dacă plata e pe buzunarele lor, amintiţi-vă că contribuie şi vopsiţii pnl-işti care sunt ahtiaţi după funcţii la guvernare!
  🙂 🙂 🙂 ouă, cartofi, mere…în containerele de la piaţa obor destule se găsesc cu …succes!
  Ăla de la min. muncii, după ce arunca ură şi violenţă masiv privind creşterea salariilor doar celor leneşi, puturoşi şi chiulangii, apăru şi statistica INS-ului: http://www.stiripesurse.ro/alarmant-numarul-somerilor-in-cre-tere-de-la-o-luna-la-alta-care-sunt-cifrele-ins_1166091.html
  Şi până la urmă câţi suntem cu drept de vot dacă: 5.5 sunt pensionari, 4-4.5 sunt muncitori, aproape 525 mii şomeri înregistraţi plus 3 milioane copii până în 16-17 ani, plus cei ?????(câţi la număr?) care nu mai au dreptul la venituri şi care umblă cu cerutul pe străzi deşi au cel puţin 10-12 clase şi care sunt puşi direct pe linia morţii, ajungem cumva la totalul de 18-18.500 milioane de români cu drept de vot …în completare???
  Ce băşcălie de…manipulare precum ”guvernul meu, sărbătoarea mea, casa mea-cotroceniul statului”’!!!

 2. La cata politie, jandarmi, SPP-isti, Brigada Antitero si altii, nu cred ca se poate intampla ceva, doar daca cineva vreo minte bolnava si plina ura da unda verde pentru asa ceva iar, cei amintiti sa se intoarca cu spatele.

 3. Aha, iar manipuleaza astia de la Adevarul : “surse” ? : PRU si stegarul dac pregatesc contramanifestatie de 1 DEC.
  Sursele nu au nume? NU!, desigur, fiindca cei de la Adevarul sunt de fapt sursele – provocatori si manipulatori ordinari!. Pai sa ii caute un pic Politia pe la birouri sa vada cine cloceste mizerii tip-instigari – provocari la sarbatoarea de Ziua Nationala a Romaniei.
  Bai mascaricilor de la Adevarul doar Tabloidele arunca cu rahat pe piata ca sa faca valuri pe baza de “surse”, adica totul fals. Ziarul Adevarul se inscrie in politica tabloidelor, deci TRASH -PRESS. Media Gunoi!
  Chiar asa! sa isi faca treaba Politia, Jandarmii ….sa inceapa cu cei de la Adevarul – niste provocatori si instigatori.
  Scarba totala fata de astia si media aia care se preteaza sa strice festivitatea de 1 Dec. Bai ordinari jegosi de la Adevarul sa nu indrazniti sa stricati ziua asta- ZIUA ASTA E A ROMANILOR, clar?! NU este a voastra, putori ordinare din presa-gunoi tip Adevarul!
  Hai sariti cu “sursele”, care sunt?. Mincinosi ordinari!

Leave a Reply