Dupa ce premierul Ponta a postat azi dimineata pe Twitter ca a fost la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Iohannis, au aparut rapid si primele efecte.

Plenul Senatului a adoptat, marţi, proiectul legii Codului fiscal, reexaminat la solicitarea preşedintelui, acceptând amendamentele convenite de liderii politici, printre care reducerea etapizată a TVA – la 20% începând cu 1 ianuarie 2016 şi la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Azi a fost a doua intalnire Iohannis-Ponta dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze in urma acuzatiilor aduse la DNA.

Asadar, doleantele lui Iohannis au fost indeplinite de senatori, urmeaza sa faca la fel si deputatii. Asta inseamna ca s-a terminat razboiul Iohannis-Ponta si ca acesta din urma isi va termina mandatul de premier in Noiembrie 2016?

Sa intrebam la Cotroceni, la Victoria sau la DNA?

13 COMMENTS

   • Ponta: “Recunosc ca Dan Voiculescu si trustul sau de presa m-au sustinut pe mine in masura in care au sustinut si USL-ul.”
    ca sunteti o televiziune orientata politica , stie toata lumea de 80 de ani. nu esti tu cel mai pontist, dar se vede orientarea voastra generala, intr-o directie, sau alta de pe luna. acu va iubiti cu tariceanu si loviti cum si cat puteti in pnl. nu aveti nici o personalitate nici unul de la a3, nici unul nu pareti independenti, sunteti doar o unealta, oameni nu mai sunteti demult.

     • sigur. nu am votat niciodata pdl-ul , sau pe basescu, sau pe boc. sunt fost votant antonescu. sunt unul dintre aia 7,4 milioane , am urat aproape de la inceput stilul basescu , minciunile si incompetenta lui si am urat-o pe pitipoanca smechera habarnista de udrea si tu ma faci basist. ponta este unul dintre ei , smecher , incompetent , mincinos , las , conflictual, si voi l-ati tinut in brate. este un fapt.
      daca pnl-ul nu e in stare sa faca opozitie si sa arunce peste gard asemenea oameni , ma asteptam la presa sa faca opozitie mai serioasa.
      sunt frustrat , nu basist.

 1. Cu ce compromisuri? Cîte sunt la vedere şi mai tîrziu vor apărea?
  Ceva nu e în regulă cu pacea. Parcă aud ceva mai tîrziu că a fost un măr otrăvit sau imoralitatea celorlalţi nu şi a mea ca guvern! Poate se modifică legea cu tolpanul de ocupanţi ai funcţiilor în guvern! Apropo, să vedem consecinţele a ceea ce schelălăiau pe la microfoane live: respingerea legii sau ordonanţei cu mărirea salariilor capilor: preşedinte, premier, şefii camerelor, plus 48, binenţeles şi bonusurile mărite, la fel şi pentru primari plus angajaţii în consiliile locale care deja au încasat mărirea şi PARCĂ E PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL! VOUĂ VĂ TREBUIE BUGETUL ŢĂRII ÎN TOTALITATE DOAR PENTRU SALARIILE BONUSURILE ŞI MOFTURILE VOASTRE, LENEŞILOR! MAI AVEŢI DE FĂCUT ÎMPRUMUTURI PE SPINAREA PROPRIULUI POPOR ŞI A ŢĂRII??? MAI AVEŢI CEVA DE VÎNDUT DIN ŢARA ASTA??? CHIAR CREDEŢI CĂ SUNTEM PROŞTI???Mama miaaa! Iar COABITARE CU CONSECINŢE DISTRUGĂTOARE PENTRU POPOR ŞI ŢARĂ!!!

 2. DEZASTRU total este noul cod fiscal, se ajunge cu varsare de sange pe strazi de la 1 ianuarie 2016.
  Se inchid toate pfaurile si aproape toate immurile iar impozitul pe case si terenuri explodeaza.
  Am impresia ca toti cei care sustin acest cod fiscal nu sunt intregi la minte.
  Dezastrul facut de guvernarea basescu devine un nimic fata de bomba atomica care rade Romania prin acest cod fiscal.
  PSD-PNL-Iohanis-Ponta si toti cei care pun in aplicare aceasta dementa sunt pur si simplu bolnavi mintal sau au primit ordine sa rada Romania de pe suprafata pamantului.

  – toti cei care au sediul social in apartamente vor platii un impozit pe case mai mare de 13 ori.
  – pfa – se mareste impozitul pe venit de la 26% actual la 40%
  – imm – platesc impozite marite absolut dement cei care nu au angajati adica imm-urile de familie din care supravietuieste o familie si care produc acum la limita subzistentei, cel putin 200.000 se inchid de la 1 ianuarie

  mesaj pentru psd-pnl: BAIIIII NU SUNTETI IN TOATE MINTILE DEMENTILOR ?!!!! VRETI SA NE ADUCETI DIN NOU CU PARUL IN STRADA ?!!!!!!!

 3. Nu se termina. Iohannis nu doreste asa ceva, dimpotriva. Porunca de la stapanire/PPE. De asta a fost ,,ales” de romani. Poate in memoriile sale, Antonescu ne va lamuri cum i-a croit drum la Cotroceni acestui personaj din ce in ce mai ciudat. Cer scuze romanilor care vad in el, ca si in Isaresu, o icoana !

 4. Articol unic:
  “Fraza de final a articolului se modific[ prin adaugarea cuvintelor “sau USA” intre cuvantul DNA si “?”
  :))

 5. Franţa: azi luni ploaie şi furtună joi discotecă în aer liber fără plată:”Zeci de tractoare în trecere la blocare în Paris
  Un convoi de tractoare care transportă sute de nemulțumiți fermieri francezi a pornit în direcția Paris, unde au de gând să aducă haos de călătorie în capitala franceză de la fermierii francezi joi dimineață, protestul organizat de FNSEA uniune agricultura”http://www.thelocal.fr/20150901/scores-of-tractors-set-to-descend-on-paris

 6. Ritzi: dar cînd aţi închis spitalele şi au murit oameni cu zile, nu te-ai gîndit că îţi va veni rîndul???
  Ai uitat cînd mureau oamenii pe plimbaţi la spitale cu distanţa peste 60 km şi voi vă distraţi şi furaţi sfidător! Din cîţi bani aţi furat puteaţi să construiţi puşcării pentru viitorul vostru ca politicieni hoţi!
  Îţi meriţi soarta! Şi nu numai tu, toţi hoţii trebuie să intraţi la bulău!
  Gata cu milogeala şi miluirea hoţilor!

 7. labeunu traseistul senatr tudor barbu unul din cautatorii celebri de la otv ai elodiei debiteaza urmatoarele: “Unde să lupte opoziția, la care televiziune? În afara de B1 și Realitatea, unde putem merge și într-un cuantum aproape normal, putem avea mesaj politic, în care? La Ghiță? V-ați uitat vreodată la România TV? Ce să spui acolo? V-ați uitat vreodată la Antena 3?” hai ca e tare tembelismul acestui traseist parasutat in parlament de otevistii intoxicati cu elodia. daca luam numai exemplul antenei 3 raportul intre invitatii puterii si cei ai opozitiei basisto-peneliste e cam de 1 la 3., mai precis pentru unii care nu se prea uita la antena 3 , la un invitat de la pesede in contrapartida sunt invitati 3 de la partidul johannist basisto-penelist.trasestul barbu acuzat de multe in judetul in care a fost trimis de la “centru” mai afirma : „Este un handicap electoral și ca transmitere de mesaj politic se vede imediat. Noi pe online, pe facebook, să o luăm așa generic, partidul stă foarte bine. Avem centre de putere zonale, cu ghilimelele de rigoare care funcțioenază foarte bine și răspunsurile de la tineri mai ales, sunt foarte bune. Dar, în continuare România este tributară audiovizualului – radio și televizune, unde avem problema unui embragou, dacă nu total, extrem de eficient.” pai cum poti sa spui ca esti persecutat de antena 3 atunci cand majoritatea invitatilor sunt de la peneleul basist, sunt simpatizanti ai peneleului basist, au fost membrii ai acestui partid profund corupt iar majoritatea realizatorilor au declarat public ca sunt simpatizantii acestui partid? ce sa mai zic ca unii au rude apropiate chiar in acest partid si sprijina pe fata politica penelisto-basista? neputinta politica, disperarea sa ajunga “la butoane”, sa organizeze ei alegerile(????!!!) le deregleaza mintile.

 8. “Sa intrebam la Cotroceni, la Victoria sau la DNA?”
  Avem doar 3 centre de putere in Romania ? Cat despre basisti numai de bine. Inca e oferta pentru ce le lipseste.

Leave a Reply