Procurorii DNA Ploiești l-au trimis în judecată, sub control judiciar pe cauțiune, pe deputatul Sebastian Ghiță, alături de foști șefi din Parchet și Poliție.

Sebastian Ghiță este acuzat de două infracțiuni de dare de mită, cumpărare de influență, spălare de bani, șantaj, două infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

15 COMMENTS

 1. D-le,

  In Romania a mai ramas cineva necorupt in afara de procurorii DNA de 27-30 de ani cu jeep-uri ultimul tip de minim 70 de mii de euro bucata, majoritatea? A, era sa uit, si in afara de Ciolannis 6 case din meditatii Ghinion, si marele sticlist Basescu sustinut de Bruxelles cu prag la referendum, erata CCR data la ora 4 dimineata, lista cu 10 p-cte a lui Barroso etc.?

  In afara de toti astia care sunt painea lui Dumnezeu, sunt sfinti, a mai ramas cineva necorupt in Romania?

  P.S. Nu ca Ghita asta n-ar fi, cu avere de 30 de milioane la varsta lui intr-o tara de rupti in c.. ca tigania (Romanie tiganie – Sandu Ciorba). Rog nu banati, n-are sens! Pa

 2. Cu tot respectul,

  Existenta in tiganie (Romania) m-a invatat ca basismul este criteriu de selectie sociala pentru retardati mintal, furstrati sau pentru deliranti. In general majoritatea au maxim 12 clase studii, pentru ca retardarea mintala este intotdeauna intr-un raport direct cu foarte slaba dezvoltare cerebrala sau pregatire intelectuala.

  De asemenea, am invatat ca niciodata cu basistii nu se sta de vorba sau la discutii pe baza de argumente, logica sau orice altceva. Basistii intotdeauna trebuie luati direct la picioare in cap, la injuraturi si la alergat pe strada, pentru ca ei reprezinta cea mai perversa, cea mai perfida si prefacuta forma de manifestare a ratiunii umane. Sunt practic niste derbedei cu care intotdeauna a doua zi o iei fix de la capat, pentru ca nu te poti intelege cu ei niciodata. Singura ratiune dupa care ei functioneaza este jos ala, sus Basescu etc., pentru ca mintea si ratiunea lor se limiteaza la atitudini si comportamente de galerie de stadion, ceva in gen Steaua sau Dinamo, Rapid sau magrebian pana la moarte si dincolo de ea, ceva, vrajeli.

  Cu basistii nu te intelegi si nu te pui niciodata! Chiar daca aparent sunt romani pentru ca sunt nascuti in Romania, niciodata nu o sa te intelegi cu ei! Asa ca da-i in mortii lor direct pe ei si pe idolul lor, Sticle, care a ajuns la tomberonul istoriei dupa ce i s-au epuizat mandatele, acolo unde ii era si locul de altfel.

  Basistii sunt niste nenorociti ordinari, eu asa am invatat din aceasta viata. Am si eu prieteni, nu vorbesc din strofe sau din cartea de telefoane. Vorbesc pentru ca mi s-a intamplat sa intru in contact si sa am de-a face cu acesti perversi nenorociti. Sal

   • Cum ramane atunci cu dictatorul basescu pe care-l faceti tot timpul infractor desi nici el nu are nici o condamnare si nici vreo decizie definitiva?

   • D-le Tudor,

    Mi se pare extraordinar faptul ca noua ne blocati mesaje in care scrisesem de Raqqa, Mosul, de Siria, Irak si ISIS care eu ziceam ca aia au facut atentatul de la Istambul si nu PKK asa cum sustinea colegul dvs. de trust Bogdan Chirieac (Morsa Competenta) aseara, si dvs. v-ati apucat sa imi banati mesajul, chiar nu stiu de ce, in timp ce basistilor ordinari spalati pe creier care vor sa posteze pe blogul dvs. pe langa ca le aprobati ineptiile, golaniile si inversele cerebrale de vrajeli cu care deja ne-au obisnuit de f multa vreme, va mai apucati sa va luati si cu ei in discutii!! Asta mie mi se pare chiar maxim!

    P.S. Pe mine experienta de viata m-a invatat ca basistii trebuie luati direct la injuraturi, la picioare in cap si la alergat pe strada, pentru ca nu te poti intelege cu ei niciodata, ei neavand treaba cu logica sau cu argumentele. Sunt doar niste golani ordinari al carui unic scop este sa isi prezinte “convingerile proprii”, cum le zic ei, convingeri care bineinteles ca nu sunt bazate pe nicio logica sau pe argumente. Convingeri care sunt bazate pe basisme ordinare de basinizati mintal, ultrasi basinisti opariti spalati pe creier, bineinteles.

  • Ovi,păi ce ala e ministru?matale pe ce lume trăiesti?
   Ala este copilul lui soros si al D-nei Moscovei,ce naibi,tocmai matale sa nu sti,care faci parte din garda batista…Hai ,ca nu te cred!!!

   • si ce importanta are al cui copil este? in primul rand nu i-ai facut nici testul de paternitate dar nici pe cel de maternitate! Sa arunci anateme dinastea aiurea este de o imbecilitate imensa! Dar ca ghita este urmarit penal in zeci de infractiuni si in atatea procese este certitudine!

    • Bai basistule oparit spalat pe creier, iar te-ai apucat sa te opintesti pe-aici? Sa ma sparg in comentariile tale, du-te pe site-urile voastre de basisti opariti si decarteaza-ti balariile pe acolo, lasa frectiile pe aici! Bulangiule ce esti!

  • Bai bulangiule basist oparit, sa ma sparg in comentariile tale de basist oparit spalat pe creier! Du-te pe blogurile voastre de basisti opariti si decarteaza-ti acolo balariile tale cerebrale de ultras basist oparit spalat pe creier! Da-te in chinurile facerii si in emoragie cerebrala de aici, de basist oparit cu creierul strivit in menghina ce esti! Bulangiule!

 3. Eu sunt curioasa pe cati ii va trage Ghita dupa el atunci cand procurorii vor fac pact cu el pentru procedura simplicifata a procesului – sa scuipe tot ce stie si sa isi toarne toti complicii in schimbul unei pedespre mai mici ca rasplata pentru cooperare. Ar trebui sa traga jumatate din PSD dupa el, la care licitatii a trucat cu cele 50 de firme ale lui si toate contractele din IT facute numai cu statul in care a furnizat servicii pe care orice firmulita de software si IT le putea face mai bine si pentru sume de 1000 de ori mai mici. Sunt curioasa daca si colegul Ponta va avea surprize din aceasta directie. Ghita nu putea face toate aceste infractiuni singur, nu poti sa fii unui dintre capii mafiei la nivel national de unul singur, trebuie sa fie o retea intreaga, in care el a angrenat policieni (Ponta), partide (PSD), televiziuni (RTV), firme private (Asesoft + alte 50) si chiar si echipa campioana nationala la baschet (Asesoft), pe care a scos-o campioana cumparand arbitrii si pe care apoi a distrus-o in cele din urma. Se vede traba ca mai era intrat si pa piata producatorilor de vinuri (Budureasca) si a pariurilor sportive (Winmasters), si cine stie in mai cate sectoare, prin apropiati si interpusi. Mai crede cineva ca vreuna din activitaile sale erau legale? Mai crede cineva ca vreunul din coruptii care au fost prinsi pana acum si care au luat pedese mult praea mici au facu doar acea fapta pentru care au fost condamnati? Crede cineva ca nu au facut si alte zeci si zeci de fapte pentru care nu au fost prinsi niciodata si nici nu vor fi, pentru care au dat spagi, au distrus probe sau s-au prescris faptele intre timp?

  • Cand spui “Mai crede cineva ca vreunul din coruptii care au fost prinsi pana acum si care au luat pedese mult prea mici”, te referi cumva la frate-su sticlistului Basescu, care e deja la Poarta Alba pentru ca a luat bani de la tigani ca sa intervina la frate-su sa ii scoata din inchisoare? Te referi cumva la Blejnar care a fost condamnat deja la 5 ani in prima instanta? Te referi si la Puiu Popoviciu care a fost deja condamnat 9 ani cu executare in prima instanta? Te referi cumva la Cocos care a fost condamnat 2 ani cu executare in dosarul Microsoft? Sau vrei cumva sa te referi mai degraba la cei care urmeaza si anume, la Udrea, Alina Bica, Adriean Vicleanu etc.?

   P.S. Hai mars de-aici, basisto oparita spalata pe creier parsiva ce esti!

Leave a Reply