Directia Nationala Anticoruptie a decis extinderea urmaririi penale pentru presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu. Ea este acuzata de abuz in serviciu.

In acelasi timp, Rasvan Popescu a fost ales pentru functia de vicepresedinte al CNA. Este foarte probabil ca pe fondul tensiunilor imense de la CNA generate de un comportament turbulent al Laurei Georgescu, data fiind si urmarirea penala, aceasta sa fie demisa si institutia sa fie condusa cel putin cateva luni de Rasvan Popescu, o persoana mai echilibrata din toate punctele de vedere.

Georgescu a dat in judecata fiecare membru din consiliul de conducere al CNA, este obiectul unor controverse uriase, are la activ cateva scandaluri imense la institutia pe care o conduce si este considerata inadecvata din multe puncte de vedere pentru functia detinuta, in care a fost propulsata de Guvern.

 

3 COMMENTS

  1. Nu stiu cum se intampla ca in functii importanta sa fie numiti oameni nu numai incompetenti, dar si instabili psihic. Nenorocirea este ca si alegatorii sunt indusi in eroare si astfel ne trezim cu
    un presedinte nu instabil psihic, ci chiar bolnav psihic.

  2. Cred că alături de ea, ca să-i ţină de cald, să meargă şi herjeu care, parcă e pus acolo să umple locul, să ocupe scaunul ca un maqnechin. scuze dar aşa se vede pe micile ecrane cînd se dă imagini.

  3. si pana acum cine a tinut-o in brate? am inteles ca este pusa de pesede…Astia nu se dau jos din corcodus numai cand distrug tot ?

Leave a Reply