Senator USR : Partidul e în mâinile unor găşti acaparatoare conduse sau girate de Barna şi Cioloş

Senatorul Irineu Darău, candidat la funcţia de preşedinte alUSR PLUS, a afirmat că membrii USR PLUS sunt datori să recupereze acest proiect politic din “mâinile unor găşti acaparatoare conduse sau girate de Barna şi Cioloş”, despre care a susţinut că “închistează guvernarea internă în clientelism şi autoritarism”, scrie news.ro

Darău a declarat sâmbătă, la Comitetul Politic al USR PLUS, că acest partid s-a prăbuşit.

“Candidez pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS pentru că partidul nostru, din punctul meu de vedere, s-a prăbuşit. Putem să ne uităm pe numere, numere absolute între europarlamentare şi ce ştim acum şi ce am avut la votul de la parlamentare. Termenul care descrie prezenţa curentă a USR PLUS la guvernare este cel de balama şi dacă vom continua altfel, riscăm să ajungem cel mult balamaua de la geamul de la baie. Candidatura mea reprezintă apelul de trezire adresat fiecărui membru USR PLUS care şi-a rupt din resursele personale şi profesionale pentru schimbarea României în bine, dar care nu se mai regăseşte într-o structură politică ineficientă, condusă de o grupare discreţionară pe drumul accelerat spre irelevanţa politică”, a afirmat Irineu Darău.
El a făcut apel la membrii de partid să recupereze formaţiunea politică din “mâinile unor găşti acaparatoare conduse sau girate de Barna şi Cioloş”.

“Membru cu membru am construit de la zero cu toţii singura alternativă politică viabilă pentru viitorul României şi tot membru cu membru suntem datori să ne recuperăm proiectul din mâinile unor găşti acaparatoare conduse sau girate de Barna şi Cioloş, care zi de zi închistează guvernarea internă în clientelism şi autoritarism, iar evoluţia la guvernarea României e în poziţia capului plecat. Zi de zi pierdem români care ne-au acordat încredere prin vot şi pierdem şi oameni valoroşi din partid. Trăim sub conducerea unei echipe cu nume liberal, dar cu metehne totalitariste, care a normalizat deficitul de democraţie, statul de drepţi la coada numirilor şi expulzarea sau cenzurarea oricăror voci independente”, a mai declarat Darău.

Leave a Reply