9 COMMENTS

 1. Sa-i uram drum bun, cum i-am urat și lui Mircea Diaconu. PNL a murit odata cu fuziunea cu PD-L si transformarea intr-un simplu vehicul prezidențial pentru Johannis, după care si-a dezonorat toata istoria prin spectacolul lașității și al servilismului cel mai abject susținut de Orbán, șeful actual al partidului, la “agenția” centrală anticoruptie.(DNA nu merita alt nume decât cel de agenție, după cizmele care o conduc). Ne vedem la europarlamentare!

  • Subscriu celor spuse de d-na Cristina. Orice picior in c… e un pas inainte iar, pentru pnl/pdl e cantecul de lebada, mai ales c-au cu totii un discurs care indeparteaza alegatorii.
   Grav e ca toata scena politica e una lancezita.

  • Domnule Zamfir,

   E timpul sa va alaturati ALDE. Ce mai asteptati?

   Apropos, ALDE a ajuns la 15% si cu ajutorul coabitacului care taie porci la SRI are sanse sa ajunga la 20%. Ma refer la Dragnea desigur.

   Iar daca romanii nu ar fi atat de pro-securisti, ignoranti si lenti in gandire ALDE ar trebui sa faca lejer 45% pana la urmatoarele alegeri.

 2. Dnule Zamfir, nu ma mira, e urmarea fireasca… PNLul nu mai e demult ce era… Acutalmente e o gasca de nulitati care debiteaza lozincile DNAului…

 3. N-am niciun dubiu. Senatorul Daniel Zamfir este ca și dat afară din PNL. Are noroc dacă nu-i face Codrula un dosărel de penal, așa, la vrăjeală, că-i grizonat și are cărare pe stânga! Lucrurile sunt simple. Totul până la bani. Partenerul strategic are o vorbă: „Follow the money”. Și a supărat prea mulți bani!

  • Oare cand ne vom trezi, ca de fapt “partenerul strategic” nu chiar asa de sincer si ne vrea binele ?

 4. Acum inteleg de ce a ajuns PNL la 30% in sondaje. Au invatat de la PSD sa-si excluda cei mai buni oameni.

Leave a Reply