Spitalul Clinic SANADOR a inaugurat săptămâna aceasta primul bloc operator complet digitalizat și prima sală hibridă mobilă din România. Totodată, a fost deschisă prima secție digitalizată de terapie intensivă pentru chirurgia cardiovasculară în care fiecare pat are autonomie completă. Dotările cu echipamente și tehnologii de ultimă generație pentru noul bloc operator și noua secție de terapie intensivă marchează numeroase premiere absolute pentru România, inclusiv prin conceptul integrator de digitalizare completă.

„Reconfirmăm, prin această investiție, faptul că SANADOR este o referință de seamă pentru sistemul medical din România, iar pentru noi calitatea rămâne principalul obiectiv în furnizarea serviciilor medicale. Din pasiune pentru excelență, investim în tehnologia de ultimă generație, dar și în oameni, cea mai importantă resursă, pentru a continua să oferim pacienților noștri accesul la cele mai bune servicii medicale, la ei acasă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, director general SANADOR.

Noul bloc operator, cu două săli de operație ultramoderne, și noua secție de terapie intensivă, cu 8 paturi, se adaugă celor deja existente la Spitalul Clinic SANADOR, numărul sălilor de operație ajungând astfel la 12, în vreme ce numărul paturilor de terapie intensivă a crescut la 49. Totodată, inaugurarea de astăzi este parte dintr-un proiect mult mai amplu, unic în România, de integrare digitală completă a întregului bloc operator, deja în plină desfășurare. Noile spații au fost construite, amenajate, echipate și date în folosință în doar 8 luni, pe baza unei investiții totale de peste 6 milioane de euro. P

La Spitalul Clinic SANADOR funcționează deja cel mai performant centru de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă din România. Odată cu inaugurarea noilor săli de operație și a noii terapii intensive cardiovasculare, vor deveni posibile creșterea numărului de intervenții, dar și creșterea complexității acestor intervenții.

Spitalul Clinic SANADOR asigură pacienților cele mai moderne tratamente de chirurgie cardiacă minim invazivă, realizate de medici cu o vastă experiență și cu stagii de formare și perfecționare în importante centre de excelență internaționale.

Leave a Reply