Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a realizat un studiu de tip Omnibus pentru urmărirea tendințelor politice și sociale din România. Sondajul CURS a măsurat tendințele politice, scrie stiripesurse.ro

10 COMMENTS

 1. Oricum,psd-alde mai au multe de imfaptuit,din cele promise si plangacite de ei ca neputinciosi pentru a mai castiga un mandat in guvern. Inca mai e timp desi,pe cetateanul obisnuit/majoritar l-a dat deoparte!
  Apropo,previziunea mea prin codul secret al vietii privind traseul sfintei s-a realizat! Mai greu dar trebuia sa finalizeze o etapa in viata ei,dar constienta,nu cum s-a intamplat cu base de a indurat karma lui proprie toata natiunea si tara! Hai cu ratacitul relaxat! Toti scaunarii sa inteleaga ca trebuie sa finalizeze etape karmice in viata lor, cetatenii nu trebuie sa traiasca karma fiecarui scaunar din cauza ca e mentinut in funnctie!

  • O alta vrajeala CURS…

   Deci PSD+ALDE=45% dupa ce a marit salarii si pensii si partidul lui Nimic Ciolos este deja la 5% !!!

   Deci conform acestui sondaj dreapta unita care nu face nimic are cam aceleasi 45% procente si cu UDMR are casitga alegerile.
   Hai sa fim seriosi.

   Statul securist da inca bine din labutze si ma intreb cu ce il are la mana pe domnul Pieleanu.

 2. De-asta se ferea PSD sa-l demita pe Iohanis. Pt ca PSD plus ALDE egal 45%!
  Noroc cu Iohsnis ca daca era dupa calculele cinice de impotenti civic ale PSD, si acu statea Kovesi bine mersi sfidand cetateanul obisnuit, la fel ca toate partidele.
  Macar acu am aflat ca papusarul strain al lui LCK nu e acelasi papusar strain cu al
  kWI

 3. Mă mir cum de PSD -ALDE nu au fiecare 100%. Intr-o țară ca România doar aceste doua partide ar trebui sa existe. Vivat Teleorman.

  • @ Alex,

   Sa recapitulam…PSD +ALDE au marit pensii si salariile inclusiv la doctorii care plecau din tara. + Ne-au scapat de Kovesi .

   PNL il are pe papase stricata Orban in frunte si Uniunea Securistilor din Romania pe super-competentul Ciolos absolvent de Harvard? Nu, de agronomie unde se intra cu 5.

   Deci da, ar trebui impreuna ca PSD +ALDE sa aiba 100%. Mirarea ta e justificata

 4. Astea sunt cifre SF. ALDE are cu siguranta peste 10%. USR, Romania impreuna, PMP si Pro Romania nu au cum sa faca impreuna 21%. Astea sunt cifre scoase din burta ca sa justifice viitoare posibile furturi la alegeri, cu ajutorul STS, probabil.
  Daca creezi un partid nou, nu are automat 5% si prag de intrare in parlament. Dar oamenii stiu cum sa manipuleze si stiu cum sa pregateasca terenul pentru alegeri. Prosti nu sunt.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/

  • SI mie mi se par aiurea.
   Vad mai putin la USR si mai mult la Pro Romania, mai putin la PNL si mai mult la ALDE, mai putin la UNPR si la PMP. Just a hunch.
   Nu iau ca prima varianta ideea manipularii, cred ca e doar un sondaj slab realizat.
   ALDE ar atinge 10% daca dl Guran ar urma exemplul d-lui Zamfir. Omul e de prea mare bun simt pentru ideile pe care le propaga PNL-ul azi

  • Alegeri trucate ca in 2015 cand CURS a fost singurul care l-a dat pe Iohannis castigator al STS, pardon al “poporului” roman.

   Stiti Iohannis a castigat in Constanta daca nici asta nu a fost furt din pix pe fata ce sa mai zic…

 5. Atatea proteste , atatea plangeri , discutiibdespre democratie … si lumea nu merge la vot ! Mersul la vot e cel mai democratic , inteligent lucru pe cate puteti sa-l faceti ! Nu aveti cu cine vota?! Votati cu raul cel mai mic . Pana nu se va ajunge la peste 60 % din lume sa voteze in toate alegerile vom ramane o tara de prosti si terminati ! MERGETI LA VOT LUATI SI FAMILIA PRIETENI CU VOI!

Leave a Reply