PNL e în scădere, cotat cu 33% din intenţiile de vot pentru alegerile parlamentare, iar PSD înregistrează o creştere uşoară, la 24,8%, potrivit Barometrului Europa FM pe luna aprilie realizat de IMAS. USR e în scădere, la 10,8%, iar Pro România marchează o creştere, la 8,2 la sută, faţă de 5,8 procente luna trecută.

Pentru PNL este a treia lună de scădere, de la un maximum de peste 47% în luna ianuarie.  PSD se menţine în jurul a 25 de procente, în ultimele luni, după o scădere dramatică în vara anului trecut, în prezent având 24,8% din intenţiile de vot.

USR, al treilea partid ca pondere în preferinţele alegătorilor, e în scădere, creditat cu 10,8% din opţiunile de vot ale celor care au deja o opinie. Pentru USR, e o revenire la scorul din februarie, după ce, în martie, era plasat la 12,5%.

Pro România a urcat de la 5,8% în martie, la 8,2%, scrie news.ro

Plus scade luna aceasta, la 5 procente, după un maxim de 6,5 procente înregistrat luna trecută, conform Barometrului Europa FM realizat de IMAS.

UDMR creşte la 5,5%, de la 4,5% luna trecută. ALDE e creditat cu 4,4%, iar PMP, cu 3,4 procente, sub pragul electoral.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 6 – 24 aprilie, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.

1 COMMENT

  1. Nanic mic al lui Ciolacu sau intentie anticonstitutionala, via Dragnea, prin Codul administrativ ? De altfel, Codul administrativ este in analiza Curtii Constitutionale si uitat ? pe acolo…
    Zice se ca a trecut de Senat si obligativitatea limbii maghiare in amumite zone din Transilvania si afisarea unor insemne ca nu sunt alte Statului Roman….
    In ritmul asta, PSD care tace in balarii, risca sa devina mic…mic…

Leave a Reply