In localitatea Maldaresti (jud Valcea), intr-un areal turistic exceptional, in apropiere de Horezu si alte destinatii turistice spectaculoase, de 5 zile arde groapa de gunoi.

http://www.descopera.ro/descopera-in-romania/10350945-culele-de-la-maldaresti-fortaretele-de-pe-pajistile-valcene

Fumul raspandeste toxicitate in atmosfera, localnicii sunt speriati si revoltati, mai ales ca exista informatia potrivit careia in groapa de gunoi s-au aruncat deseuri radioactive, iar focul a fost pus intentionat pentru acoperirea urmelor.

Un consilier local din Maldaresti a declarat chiar la Antena 3 ca ar fi existat o nota SRI in ultimele luni ce avertiza in legatura cu posibila depozitare a deseurilor radioactive.

Ministerul Mediului este acum in stare de alerta.

 

1 COMMENT

  1. Scandalul e vechi,groapa aia nu stiu cat de legala este dar deja zona era infestata pana la acest incendiu.Cineva a vrut acum sa-si stearga urmele si a dat foc….Maldaresti…Culele de la Maldaresti, cele mai cunoscute din Oltenia,unice in Romania,dintre care Cula Duca se evidentiaza inca printr-o buna conservare dand locului o stralucire aparte.Pacat,cine a trecut prin zona stie ca a pasit intr-o lume de basm,ce minte criminala a lasat ca acolo sa se dezvolte o groapa de gunoi nu stim.Dar asta a ajuns parca un tipar pentru societatea romaneasca,nu ne lasam pana nu stricam ce avem mai bun de aia spuneam ca politicienii ar merita sa traiasca precum in anii 50,pe bune,exact asa cum au suferit bunicii nostri nu sa-mi spuna Codrin,Udrea si Tariceanu din vilele lor somptuoase sau din resedintele de lux de pe litoral ca traiesc ca in anii 50 !!!

Leave a Reply