Stiripesurse.ro lanseaza ipoteza unei remanieri ce va avea loc foarte curand :

O provocare majoră pentru Florin Cîțu este funcția de secretar general al PNL. Robert Sighiartău și-ar dori un nou mandat, însă Florin Cîțu încearcă să-l coopteze în echipa lui pe Dan Vîlceanu, căruia i-ar oferi funcția de secretar general.

Sursele noastre susțin că Florin Cîțu are strategia de a pune în funcții de conducere din PNL oamenii care aduc cele mai multe voturi partidului și astfel să crească bazinul electoral.

Ulterior Congresului PNL, dar și cel care va avea loc la USR-PLUS, indiferent de câștigătorii din cele două tabere, va avea loc o renegociere în cadrul coaliției de guvernare.

Florin Cîțu mizează pe această discuție și va urma o amplă remaniere guvernamentală, iar liderii care nu vor prinde un loc de conducere în PNL, vor fi recompensați cu portofolii ministeriale, scrie Lucian Negrea pe stiripesurse.ro

1 COMMENT

  1. „…Florin Cîțu are strategia de a pune în funcții de conducere din PNL oamenii care aduc cele mai multe voturi partidului și astfel să crească bazinul electoral.”

    I-auzi, lume! Și care-or fi ăia? Să lăsăm glumele, d-le dragă! Personalitățile politice de dreapta au fost, sunt și vor fi întotdeauna inexistente. Toată istoria noastră postrevoluționară a dovedit-o. Numai nulități ale căror „programe” se reduc la lipirea de etichete puerile și tembele pe tabăra adversă: „comuniștii” (sub care am intrat în NATO și am finalizat negocierile de aderare la UE) după decenii de la căderea comunismului și „corupții” care (cf. organismelor internaționale) fac cea mai mare creștere economică din UE de câte ori „vin la furat” (în timp de dreapta cea cinstită îndatorează țara la greu și crește inflația de câte ori guvernează). Și populația spălată pe creier și manipulată… pune botul. În condițiile astea, nici nu mai e nevoie de „oamenii care aduc cele mai multe voturi” (oricum, inexistenți). Propaganda rudimentară, dar eficientă, e de ajuns.

Leave a Reply