Un betiv ajunge acasa (cu greu) si spune : De azi ma las de iaurt !

143512404172ae2918

37 COMMENTS

 1. E singurul banc? Zicători sunt destule!
  ”dă mamă cu biciu bine, c-am butoiul după mine”
  ”şi porcu-a spus că nu mai haleşte lături, decît pe astea că-s calde”
  ”decît beat sub pod, mai bine prost pe drum”
  ”primeşte-l doamne şi pe ăsta”
  ”merg pe gard mă ţin de drum”şi mai sunt destule!

 2. Boicotul anunțat de Basescu e cat se poate de caraghios, chiar si acela care, după stiripesurse, anunța reacția Raiffeisenbank la același îndemn, dar metoda trebuie ca i-a sugerat-o careva care trăiește in vest si știe ca s-au făcut asemenea boicoturi la diverse produse in scopul de a dărâma mari companii deținătoare de diverse monopoluri. In general, metoda n-are mari efecte pe piața, chiar daca vizează produse periculoase pentru sănătatea publica; Kentucky Fried Chicken si MacDonald’s continua sa facă uriașe vânzări fiindcă prețurile lor, incomparabil mai mici decât cele ale producătorilor “BIO”, ii fac sa domine sectorul restaurației ieftine. In schimb, daca Badea își retrage banii de la Raiffeisenbank împreuna cu cinci prieteni clienți ai aceleiași bănci, pariez ca banca intra in fibrilație deoarece acolo nu se joaca nimeni de-a boicotul, fiecare client retras e publicitate proasta pentru instituție si concurenta, atroce in sistemul bancar, nu permite indepartarea pe motive “politice” a clienților. Daca vreun prost de funcționar de la Raiffeisenbank si-a permis sa taie publicitatea la A3 pe baza de loialitate fata de fostul președinte, cum pretind “sursele”, cariera lui s-a stopat, fara referințe, in clipa cand Badea si-a dezvăluit intenția de a-si inchide contul personal si, evident, a-l muta la concurenta. Dar Basescu, obișnuit cu banul la sacoșa , n-are de unde sti asta.

  • Basescu boicoteaza un brad 100% romanesc, care face reclama la produsele romanesti si care plateste 40.000.000 de euro anual impozit bugetului de stat. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca-n acest trust de presa lucreaza 2000 de angajati. Va dati seama acum cine este aceasta javra ordinara??? Un escroc care vrea sa puna pe drumuri 2000 de angajati, sa priveze bugetul satului de un contribuabil corect si sa inlature concurenta de pe piata a firmelor romanesti care-si fac reclama pe posturile de televiziune ale trustului, facand astfel un serviciu firmelor straine. Si asta pentru ca Antena3 a demascat mega hotiile clanului basescian s-a acolitilor lui. Asa trebuie sa puneti problema, voi Antenele vis-a-vis de acest boicot.

 3. Măsuri economice care ar trebui acum , luate de alt guvern :
  1. Scutirea sau înjumătățirea taxelor taxelor firmelor de stat sau private care angajează tineri , desigur pe baza a unor cursuri de coaching,chiar dacă tinerii nu au reușit să ia examenul de bacalaureat . Majoritatea tinerilor care muncesc la negru sunt în domeniul construcțiilor , or sunt barmani,ospătar,vânzător comerciant.Se impune luarea acestei măsuri pentru că există riscul de a nu se mai putea plăti pensiile iar asta a știut-o și domnul Ponta,cu toată vina lui Băsescu
  2.Blocarea/eliminarea pensiilor nesimțite ale parlamentarilor
  3.Scutirea pe 3 ani a plății taxelor a Întreprinderi și micro-întreprinderi românești
  4.Confiscarea averilor a corupților dovediți de judecători și injectarea lor imediată în bugetul statului
  5. Acceptarea de cercetare gratuită a străinilor care vor să ajute România în medicină și alte domenii
  6.Acordarea pe 12 luni a unui voucher de până la 500 Ron pentru tinerii care fac invenții ce pot fi folosite pe viitor în folosul cetățenilor
  7. Acordarea a 2 zile pe săptămână de gratuitate pentru analize și sau tratament,pentru vârstnicii a căror pensie nu depășesc 700 Ron
  Momentan atâta îmi vine în minte Radu Tudor Vă rog să păstrați aceste sugestii pentru un guvern mai normal

 4. :))))) Ce bine funcţionează Românica!
  – Cum?
  Avem cifre clare!
  Toate pe minus, adică România e furată şi datoare vîndută!
  – 43 milioane euro de la Antena3.
  -200 milioane de euro pierduţi prin voinţa ocupanţilor de scaune şi funcţii prin hotărîre definitivă a celor 2 coca-cola sau fresh-fraţii Micula.http://www.dcnews.ro/lovitura-crunta-pentru-romania-fra-ii-micula-ar-fi-ca-tigat-definitiv-procesul-cu-statul-roman_498479.html
  – 250 milioane euro pe lună de la producătorii de ţigarete.
  -cîteva zeci de milioane daune pentru diferite incidente şi accidente din ţara noastră.
  http://www.cotidianul.ro/expertii-tehnocrati-fata-cu-reactiunea-276961/
  – cîteva zeci sau sute de milioane despăgubiri CEDO.
  Şi sunt doar cîteva la vedere din multele despre care nu s-a auzit încă! Cum să performeze şi să progreseze România dacă numai hoţii şi escrocherii se fac permanent?
  🙂 şihoţii din ţară se joacă prin justiţie cu 600 mii de euro sau cu milioanele de euro şi asta în afara distrugerii pădurilor din ţara asta blestemată!

 5. Zau a dat in mintea copiilor! Nu mai cumparam x, y, fiindca Antena 3 nu se inchide.Ce logica de dus cu pluta in…..deriva.
  Ca fost Presedinte sa te cobori atat de jos -patetic si ridicol. Sa sa nu cunosti limita? macar aparentele sa le pastreze.

  Ref. L’Oreal ii dau un citat a lor: Un motor pentru businessul L’Oreal dar şi pentru piaţă în ansamblu este şi reducerea cotei generalizate a TVA de la 1 ianuarie 2016 de la 24% la 20%. Reducerea TVA de la 24% la 20% (care se aplică şi produselor L’Oreal) este un lucru bun pentru că astfel produsele devin mai accesibile pentru consumatorul de rând.
  Sigur reducerea de TVA nu a facut-o el, ci Ponta. Iar L’Oreal stie! :), unde trebuie sa plaseze publicitatea!
  Cand isteria ii fura mintea nu mai conteaza nimic – ataca si companiile straine doar asa ca sa se razbune ei pe A3. Le-a ingropat pe cele romanesti si are alta tinta acum.
  Habar nu are! ca boicotul ca o forma de publicitate negativa poate deveni de fapt publicitate pozitiva, trebuie ei doar sa stie sa “joace” momentul. In locul lor, Zuzu, L’Oreal eu a-si lansa o campanie publicitara la Antena 3 de reducere de pret – Primavara “be happy&smile!” ceva…., si sa vezi atunci cresteri la vanzari. Pana si basistii vor cumpara, ha!

 6. Aş vrea să citiţi bine legea subvenţiilor pentru crescătorii de animale la sate, CAP-uri, în care este scris clar: subvenţii vor primi CAP-urile cu animalele lor. Cum să ai animale la CAP-uri dacă animalele sunt ale ţăranilor? Nu cumva e o lege, precum majoritatea legilor făcute cu intenţia totală de a sărăci proprietarii de absolut toate bunurile? Nu cumva se impune în forţă din interiorul ţării o reformă ucigătoare sau o reformă a furtului legal prin ”cocalarii forţoşi” care sunt în umbra politicienilot infractori? Şi nu e lege impusă din străinătate, întrucît nici piaţa internă de desfacere nu e liberă de anumite restricţii, ce să mai spunem de ieşirea la export?
  Cam la fel se întîmplă şi cu subvenţiile la terenuri şi nu numai! Zilele astea a fost o mostră de limitare pînă la anihilare din interiorul ţării pentru interiorul ţării! Cum să mai vină româini din străinătate să investească dacă totul pînă la urmă va fi furat prin legi politice?
  Doar să ne batem joc de ei şi de noi ”ca concetăţeni”?
  Şocant e: nu se vrea schimbată ţara asta spre progres şi beneficii din interiorul ţării nicidecum din străinătate! Pe zi ce trece se vede clar intenţia de a fura şi de a distruge totul în jur!
  🙂 🙂 wisky-ul nu se fabrică în românica cuburilor de gheaţă!

 7. Il Grande Machitore il stie altfel:de azi ma las de iaurt,si revin la Chivas.Asa ma simt in continuare …presedinte…ha,ha,ha!Si-l citesc in continuare pa Cartarascu.

   • Radu în condițiile în care Iohannis are dreptate și nu-s bani de pensii,ce părere ai de măsurile pe care le-am prezentat? Ce e de făcut? Nu putem da vina pe Iohannis de data asta,e o problemă care s-a ignorat de prea multă vreme din cauza mafioților.N-ar fi cazul să venim și cu ceva soluții?Ce se poate face?

   • Vad reactiile postacilor: e un jeg, e betiv, ca e porc… Si ziceati ca nu instigati la ura…ca nu demonizati…ca nu linsati…Ma uitam la blogul lui Mircea Badea…la fel. Toata Romania a detestat implicarea copiilor de catre Oana Stancu in acelasi tip de jurnalism. Pentru ca tin la dumneavostra, va rog sa va schimbati!

    • Forma de viata imbecila care a bagat 10 oameni nevinovati la puscarie, dosarul Telepatia, ce apelative merita??? In rest ti-am mai spus, la ros oase deoarece net-ul nu-i de tine.

    • Pasarica, daca mintea ta iti spune ce nu e niciuna din enumeratia d-o pusesi, te minte, bre ! Schimb-o !
     Nu ma instiga dl. Tudor, m-a instigat “ala”, in 2012…
     “Romania” aia de zici c-a detestat ceva o fi formata din mama Dvs, vecina de bloc si pisica de la scara… eu n-am detestat, am inteles exact ce-a spus si cum a spus Oana Stancu (o fi diferenta de la treaba aia de se numeste inteligenta ?! modest fiind, las s-o exprime altii:))
     Blogu’ lu’ Badea e platit de el, e proprietatea lui, scrie ce vrea ! Daca s-ar baza doar pe traficu’ bassistilor (desi, se vede, il are), ar fi prostia lui… Nu m-as uita, daca ar veni cu ghiocei la bassescu…cum nu vine, eu ma uit… nu ca sa-l critic, fiindca-mi place !
     Totusi, un sfat : pentru ca nu tine nimeni la tine, incearca la alta masa…

     • Nu te cred.Uite ca Mourinho nu a jucat fotbal si antrenează,si tocmai datorită faptului ca nu a jucat fotbal are atât succes.Asta cu păreri avizate sau neavizate tine de subiectivism.Si de coloana vertebrală.Dar la voi e facuta din salcie.

    • Daca urmareai, p-aici, ce posteaza d-na in cauza, intelegeai raspunsul de-l critici…
     Asa, vorbind ca-n gara, doar ai “inteles”…
     Se vede dupa exemplul dat… la care gazda ti-a dat raspuns decent, din cateva vorbe (eu ti-as fi dat “nt”)… dupa care iar ai “inteles”…S-a vazut din aia jegoasa, cu “salcia”….

 8. Am văzut cîtă ură se aruncă voit spre voi din toate părţile. Mă bucur că deşi Mircea e cel care are vechime în zidul protector contra urii aruncată de cei din jur, încît poate transforma totul în avantaje personale! De cînd cu cîştigurile proprii mari şi nu de la stat s-a înteţit ura. Cred că le pocneşte creierii în căpuţ de atîta ură intrioară şi invidie. Să le fie de bine tuturor şi lui Mircea: multă baftă cu profit din ce în ce mai mare!
  Toţi de la A3 puteţi transforma ura în avantaje personale!

  • Ar fi trebui sa le multumesti celor de la A3 pentru investigatiile facute ,cu efort ,pricepere si bani te iei de profitul angajatilor ,ce-ti veni?Este o afacere privata ,da impozite ,poate sa-si puna cat vrea salariul ,Faptul ca au audienta, nu este ca dezvolta ura unora mpotriva altora ,sunt buni ziaristi ,fac investigatii ,aduc oameni de valoare in studiou ,etc,etc.Mirosi a basescu.

   • Ştii să discerni? 🙂 posibil să fi citit pe dos şi să fi înţeles printre picioare. Mai citeşte odată şi vezi sensul real al mesajului.
    🙂 încă nu e doseano prin lege că l-aş fi trimis direct la grup să-şi frece cariile cu pastă de dinţi şi-n loc de wisky, ţi-aş fi pus în mînă un pahar de fetească de castel din groapa cu zeamă adunată prin scurgerea de pe pereţii malurilor şi din ce mai bălteşte la Roşia Montană, să-l ajuţi la publicitate boi-cot-ată 🙂

 9. sa nu ne facem griji prea multe …oricum antenele nu fac reclame la produsele preferate ale lui basescu : whisky ,vin , cuburi de gheata ,apa minerala …si nici la celebra ciresica …asa ca ,nu-i bai …

 10. Care e parerea ta Radu Tudor despre faptul ca Badea a tăiat cu rosu ,cuvântul turnător din postarea lui Băsescu?

 11. Dar bancul cu detinutul fat-frumos care scria in zece zile cat altii scriau intr-o suta? A reusit sa scoata la imprimanta copy-paste 10 carti, cat pentru 10 ani cu executare. E tare frate!

 12. cea mai buna reclama ptr aceste produse. acum stiu si telespectatorii trustului intact ce produse sa cumpere. dupa ce ca este un securist jegos,mai e si prost! si adeptii lui,la fel de inteligenti si integrii ca si tatucul lor fac reclama gratuita produselor respective! dar are dreptate. gadea a reactionat prosteste!

 13. dacă gâdea mulţumea ptr reclamă în numele companiilor care au reclame la a3 ieşea mult mai câştigat. putea să-l dea în judecată,dacă o să o facă şi fără să anunţe. aşa le-a dat apă la moară proştilor!

Leave a Reply