O uriasa surpriza se contureaza in primul tur al alegerilor din Franta.

Cu doar 2 ore inaintea inchiderii urnelor, sondajele de opinie arata o realitate neasteptata.

In primul rand, trebuie spus ca participarea este ca de obicei foarte buna : 70% la ora 19,00 ora Parisului.

Estimarea participarii pina la final este de 80%.

Surse din presa belgiana spun ca sondajele arata un clasament bomba pina la aceasta ora, potrivit votului :

Emmanuel Macron – 24%

Urmeaza Francois Fillon, Marine Le Pen si Jean-Luc Melenchon, fiecare cu procente intre 18 si 20 !

Scorul pentru locul 2 pare atat de strans incat va fi nevoie probabil de rezultatele oficiale si nu de exit-poll pentru a vedea exact cine preia aceasta pozitie esentiala in turul 2.

Best case scenario : Macron si Fillon in turul 2

Worst case scenario : Macron si Le Pen in turul 2, cu diferenta f mica intre ei (25-22)

Aproape toata campania electorala, populista si antieuropeana Marine Le Pen a fost pe locul 1 in toate sondajele. Ultimele 2 saptamani au marcat un reviriment serios pentru Macron. Iar dezbaterea finala a celor 12 candidati l-a propulsat.

9 COMMENTS

 1. Sper sa castige Le pen..nu e populistă,e un politician patriot si lucid care isi iubeste tara…si daca ar fi populistă ce?populism inseamna respect fata de popor si supremația poporului ca sursa a puterii si forta suprema în stat ,populatii sunt cei pun natiunea si statul mai presus de orice..

  • Macrou sprijina politica de emigratie islamista a lui Merkel si Soros.
   Ce coincidenta, cum seamna politicile astea. Prin telepatie desigur.
   Soros vrea sa distruga Germania , Merkel e marioenta lui.
   Din pacate or sa distruga intreaga Europa.

   Si ne miram ca Le Pen ia atateaa voturi ??

   • Nu e vorba doar de soros ..soros e doar o parte a problemei..si imigrația musulmană la fel (pe de-o parte acei oameni sunt de inteles ..Europa si Nato le-au distrus bombardat statele ,le-au ocupat pe unele..le-au distrus infrastructură economia si sistemele sociale..acum vin sa ocupe sa se răzbune….noi nu avem nicio vina..nu noi le-am distrus țările…Europa libera democrată si neoliberala a facut-o..in numele asa-zisei democrații si a drepturilor omului …
    Soros e doar o expresii o fateta a corporatismul neoliberal….uniunea europeană însăsi este un sistem colonialist…bazat de exploatarea si jefuirea periferie transformarea periferie in anexa de consum si furnizor de materii prime si resurse..
    Eu sper la un Frexit asta ar însemna renașterea statelor naționale….

 2. Impresionanta prezenta la vot,incredibila ! Bravo lor ! Avem ce invata dar nu-mi fac griji ca o vom face.

  • Din pacate nu au ce alege. Sarkozi, Hollande si acum astia doi.
   Ajung si eu sa gandesc “pzitiv” romaneste: si la ce le-a folosit 🙂

 3. stirea asta face parte din arsenalul de minciuni propagate prin presa corupta aflata la dispozitia sistemului
  stati linistiti, a cistigat Mama’s Boy, nu e nici o surpriza

 4. Nu demult eram intr-o cafenea care era frecventata si de ziaristi. La masa noastra se aflau mai multe persoane. La un moment dat s-a adus in discutie tema terorismului. Unu, care se dadea mare ziarist, incepe sa se laude cu cunostintele lui, cu cate articole scrisese despre 11 septembrie 2001, atacurile din Paris, Londra, extremismul musulman, Siria, Afganistan, etc. Cateva minute a vorbit numai despre evenimentele de la 11 sept. 2001 din SUA. Incepe un dialog intre noi pe care incerc sa-l reproduc:
  Eu: Vad ca ai studiat si cercetat foarte adanc daca ai asemenea cunostinte, dar te rog spune-mi si mie cate cladiri s-au prabusit atunci in New York?
  El: Cred ca glumesti, toata lumea stie ca au cazut doua cladiri foarte inalte, asa zisele “turnuri gemene”.
  Eu: Doar atat?
  El: Binenteles.
  Eu: Daca-ti faceai temele bine, ai fi aflat ca a existat o a treia cladire care a cazut, nu mica ci chiar foarte inalta, de 47 de etaje, numita WTC7. Ai fi aflat ca a cazut fara sa fie lovita de nici un avion. Iti recomand sa vizionezi materialele video de pe YouTube facute de organizatia “ARCHITECTS & ENGINEERS for 9/11 TRUTH” ( in traducere: Arhitecti si Ingineri pentru Adevarul despre 9/11 ). Peste 2000 de specialisti demonstreaza cu probe ca a fost o demolare controlata. Iar daca vrei sa intelegi aspectul ocult, ritualic al evenimentelor atunci cauta si vizioneaza expunerea marelui cercetator in domeniul societatilor secrete, Fritz Springmeier, despre 9/11 in special despre WTC7.

Leave a Reply