Am dezbatut miercuri seara la emisiunea “Punctul de intalnire” de la Antena 3 suspiciunile exprimate in spatiul public privind fraude majore la alegerile din 26 mai.

Analistul politic Bogdan Chirieac a enumerat principalele suspiciuni legate de alegerile din 26 mai.

“Prima suspiciune ar fi cea legată de faptul că internetul este plin cu procese verbale cu 1.500 de oameni în secţia de votare şi 5.000 de voturi exprimate. A doua chestiune: de ce UDMR a obtinut scoruri foarte importante în judeţele din sudul ţării, unde nu există minoritate maghiară?

Trei: un milion şi jumătate de persoane au votat pe listele suplimentare. Îi dăm de-o parte pe cei din străinătate, care votează în mod normal pe listele suplimentare, care sunt aproape 400.00. Tot rămân 1.100.000 de persoane care au votat pe listele suplimentare. Diferenţa mare între sondajele de opinie care anunţau altceva şi rezulatul real al voturilor.

Sunt câteva lucruri la care ar trebui un răspuns. Nu e cu supărare. Dacă facem comisii şi ne punem întrebări, să ne punem întrebări şi în legătură cu lucrul acesta. Rezultatul alegerilor nu mai poate fi schimbat, gata!”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea “Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

“BEC are o mare problemă! Suspiciunile astea pe care, timid, a început PSD să le exprime în spaţiul public, după ce mai mulți oameni, care nu au legătură cu politica, au intervenit pe reţelele sociale, arătând multe inadvertenţe, mai ales procese verbale. De acolo a pornit”, a mai spus analistul politic, citat de DC News.

9 COMMENTS

 1. Sa nu se ajunga sa se aresteze pesedistii intre ei, toate institutiile care au organizat alegerile le apartin. Chiar ar fi interesant sa se refaca numaratoarea, poate vor iesi pe locul 3.

  • STS-ul?!! Daaaa…e a lu’ Dragnea!! D-aia şmecheresc alegerile de 100 de ani…că doar n-om fi toți proşti în țara asta – pe unii ne mai şi duce capul

   • PSD acuza PSD ca a fraudat alegerile. :))))))))))) Ei n-au aflat ca exista numaratoare paralela? Ohhhh, ba da, au aflat ca pot controla tot procesul electoral dar daca au iesit f. prost trebuie sa le dea trepanatilor o “explicatie”, sa-i linisteasca.

 2. Pv-urile alea au fost deja mentionate ca fiind completate gresit, punandu-se nr de buletine nefolosite la rubrica voturi si invers.

  Chireac continua propaganda PSD!

  La exit-polluri s-a fraudat si acolo? Poporul respondent a mintit casele de sondaje? Unde s-a spus clar ca PSD e la 25% cu sanse de scadere in urma venirii voturilor din strainatate!

  Si aia cu numaratoarea paralela e o minciuna. Ea s-a facut pe judete! Ca nu s-a centralizat la centrul PSD cand s-a vazut dezastrul e altceva. Primarii stiau deja rezultatele partiale. In seara de 26 mai Oprisan i-a cerut demisia lui Dragnea dupa ce a numarat voturile din Vrancea!

Leave a Reply