Călin Popescu Tăriceanu a comentat intenţia liberalilor de a contesta din nou procedura de reluare a votului în cazul lui Dan Şova.

“Este dreptul parlamentarilor de a face contestaţie la CCR. Pentru mine, astăzi a fost o experinţă interesantă pentru că, fiind în sală, am văzut un pic mai bine care este configuraţia Senatului şi opiniilor mai ales. Şi aici, din păcate, sunt în faţa unei constatări amare, tristă: PNL a devenit un partid bolşevic pentru care drepturile și libertăţile individuale nu valorează mare lucru, dar în schimb văd că apreciază foarte tare cătuşele”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

12 COMMENTS

 1. Printre putinii liberali autentici care au mai ramas pe scena politica romaneasca. Demn, sobru, viziune.

 2. Ohooo,sa vezi ce zbarnaie catusele in USA dar si in alte tari europene inclusiv in cea care ti-a dat o anume distinctie importanta,ei stiu mai bine pt ce merite…Sa vezi ce autoritate au acolo politistii si procurorii…Ai comis-o nici dracu nu te mai scoate din ghearele lor ! Cand vine vb de voi gata cu drepturile omului in gura,cu stalinismul si persecutia politica…Acolo crezi ca-ti merge ?

  • Acolo sunt spulberati in prima secunda mafiotii politici cum s-au dezvoltat la noi,ei fiind cei mai evazionisti si corupti,care umbla cu facaturi juridice impotriva adversarilor politici,precum fac idolii tai basisto-iohannisti.Acolo o mai fi justitie adevarata si nu “la ordin”.

 3. PNL-ul bolsevic nu are decat sa conteste.Orice Hotarare sau Lege respinsa de CCR sau Presedinte intoarsa la Parlament este modificata si REVOTATA,nu merge modificata din pix, cum ar fi vrut PNL-ul bolsevic acum, in cazul lui Sova,pe baza votului de pe vremea lui Cuza Voda.Ce sa mai conteste astia acum la CCR,ce articol din Constitutie s-a mai incalcat?

 4. Eu nu mai pot cu asta: “PNL”. Care PNL? Vad ca liderul unui partidulet strange semnaturi sa romii se se cheme din nou tigani. Va rog frumos, care va pricepeti initiati o petitie ca PNL sa se cheme PDL sau popolari, dar nu PNL, se creeaza confuzie. Adevaratii liberali sunt cu Tariceanu.

 5. Felicitari domnului Tariceanu pentru aceasta caracterizare perfecta si pentru ceea ce face.

 6. Nu stiu cat de bolsevic a devenit PNL-ul. Aprecierea catuselor nu cred ca este numia apanajul bolsevicilor.
  Constat ca nu mai pot cu nervii nici unii nici altii.

 7. Pacat ca Romania a ratat sansa sa aiba un presedinte ca dl Tariceanu.
  In schimb, a ales un nou basescu.

Leave a Reply