Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu il acuza pe premierul Dacian Ciolos de incalcarea grava a legilor si Constitutiei.

Iata ce a spus Tariceanu la conferinta de presa ALDE :

„După cum am aflat, chiar de pe pagina de Facebook‬, într-o formulă de comunicare semioficială la nivelul președintelui, șeful statului a hotârât să îl mandateze ca să reprezinte România‬ la Consiliul European pe primul ministru Dacian Cioloș‬. Problema la care doresc să mă refer — și nu este prima dată când o semnalez — este necesitatea ca premierul, în condițiile în care reprezintă România la Consiliul European, să vină în Parlament cu o solicitare de mandat (…)

Nu am reținut, eu la Parlament‬ nu am primit niciun fel de document din partea premierului, a Guvernului, prin care să fim informați și prin care, nu numai să fim informați, dar prin care să ni se solicite un mandat, așadar participarea premierului Cioloș la reuniunea Consiliului European se face cu încălcarea legii și a dispozițiilor clare stabilite de Curtea Constituțională. Este un precedent extrem de grav”.

12 COMMENTS

 1. Asta o ştim şi noi! Mai aflăm şi de la tv!
  Nu e prima dată şi nu e numai acum la guvernul tehno. Şi în timpul politicienilor, voi perindaţii la guvernare, am simţit pe pielea noastră această bivocaliză urlătoare credibilă zero!
  Culmea, plîngăceala şi ura tot de la ai voştrii cu care vă pupici pe botici!
  Voi ce faceţi în afară de a vă plînge încontinuu?
  Practic, ce acţiuni veţi face?
  🙂 lungeşte Doamne boala pînă vine vara sau toamna pentru alegeri?

 2. Apropo de acest individ pentru care se cere să fie declarat mort.
  ” Judecătorii decid dacă îl declară mort de Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Blejnar ştire peA3 07 Mar 2016  •  15:47”
  Nu ştiaţi metodele folosite cu brio de cetăţenii români care au cozi în ţară sau cei care din cauza timpului de aşteptare aruncă sau ard actele personale(recomandare de la semenii cu legături în ţara respectivă), după care se declară pierdute sau cînd interesul e uriaş: vreau totul de aici pentru aici?
  Sunt destule cazuri! Parcă ceva e tras la indigo şi în acest caz! Orice individ printro declaraţie pe proprie răspundere, formă legală, poate să-şi schimbe actele şi identitatea!
  Caută poliţia(vrăjeală) sau interpolul escrocii pînă li se lipeşte scaunul de popou şi după cîţiva ani apare şi individul după care”acte cu identitate falsă”!
  Oare cine-i vinovat de această manevră?
  Cine-i pune în libertate să plece peste hotare ?
  În niciun caz: eu !

 3. Pai daca CCR l-a nominalizat pe Presedinte sa reprezinte Romania si nu Parlamentul atunci de ce are nevoie de mandat de la Parlament?

 4. Chiar m-am enervat!
  http://www.antena3.ro/politica/ambasador-klemm-refugiati-romania-sua-344839.html **Ambasadorul SUA la București Hans Klemm a făcut un apel interesant la români și le-a cerut acestora să îi primească pe refugiați, ca aceștia să devină parte a “acestei noi Românii”**
  **- Cine mama dreacu eşti tu să te bagi în trebuirile ţării noastre?
  – Cine eşti tu de îţi dai cu părerea privind naţiunea românească?
  – Ce ne interesează pe noi ce a făcut familia ta?
  – În paradisul ”mătii”, nu cumva îţi bagi coada în patul matrimonial al familiei?
  Ştim noi ce avem de făcut şi nouă nu ne trebuie un ”neicanimeni” care se trezeşte vorbind aiurea! Bă memernicule, dar noi v-am împins să intraţi în teritoriul altor ţări să ucideţi în masă pentru propriile interese? Noi i-am alungat din ţara lor pentru interesul României? Noi i-am invitat în ţara noastră? Nouă nu ne mai ajunge suprafaţa ţării încît să ne întindem pentru a lua teritoriul altor ţări omorînd sufletele nevinovate? Noi am adunat adunături şi le-am antrenat cu finanţare ascunsă în majoritatea statelor lumii pentru atac la comandă punîndu-le diferite nume? Noi controlăm sau noi coordonăm acţiunile botezaţilor antrenaţi pentru atacuri la comandă?**ia marş din patria noastră bă nemernicule”! Numai după apucat şi furat pentru interesele voastre umblaţi!
  Vreşi să repetaţi curentul antic privind împingerea refugiaţilor spre est? Nu aşa aţi început toate acţiunile în toate ţările unde aveaţi interese?
  Tu şi ai tăi, nu ai dreptul să scoţi o vorbă sau să dai sfaturi acestui popor român, mai ales că bătaia de joc la adesa poporului e la cote alarmante! Adu-ţi aminte de referendumul din 2012 prin care aţi distrus o naţiune cu susţinerile voastre pentru escroci şi hoţi!**
  P.S. Radu: scuze pentru vocabularul dur(cuvintele şi expresiile sunt din Dex.ro). am pus comentariu în ghilimele, e o refulare în faţa unei atitudini nedemne pentru un individ care se vede demnitar.

 5. CUM APĂRĂ PARLAMENTUL LEGILE ȘI CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ? CUM SANCȚIONEAZĂ PARLAMENTUL ROMÂNIEI ÎNCĂLCAREA LEGILOR ȘI CONSTITUȚIEI ROMÂNIEI ? PRACTICA , ARE ROLUL DETERMINANT ÎN CUNOAȘTERE !

  • Fatuca draga gresesti, conflictul cu Traian Basescu a dat nasterii recomandarilor CCR-ului. Presedintele poate delega numai cu acordul Parlamentului in cazul cand nu poate sa reprezinte el Romania.

 6. Julien asta este ca si givernul lui un himalaia de ipocrizie,minciuna,tupeu si incopetenta crasa….o mare rusine nationala sprijinita de penibilii aia de Dragnea si gorghiu …..ei insisi mari rusini nationale !

 7. Si Johannis si guvernul meu se devedesc a fi o mare greseala ce v-a costa mult poporul roman.Am votat degeaba ,au votat degeaba si vom mai vota degeaba cu acest presedinte care face dupa gandirea lui de fost primar.

 8. Din nou Tariceanu are dreptate. Ciolos a afirmat ca nu a fost Consiliu ci doar o intalnire informala. Cum se face atunci ca Ungaria a recurs la dreptul de veto pentru a bloca Acordul UE-Turcia cu privire la refugiati ?! Parlamentul, mai bun sau mai rau, a fost votat de romani. Un presedinte sau un premier, nu poate angaja Romania de unul singur. Doar Basescu proceda asa.

Leave a Reply