Doi fosti parteneri de alianta politica si de guvernare, azi adversari inversunati, Vasile Blaga si Calin Popescu Tariceanu au fost chemati la DNA. Ambii ca martori, in dosare diferite, cu mize diferite.

Blaga a fost azi, Tariceanu se duce maine.

Iata ce a postat presedintele Senatului :

<<La invitația DNA Brașov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituției în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.

Doresc să aduc la cunoștința presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidențialitatea anchetei, nu voi face declarații nici la sosirea și nici la plecarea din sediul DNA.

Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activitățile mele de interes public, așa cum poate fi apreciată prezența mea la DNA în calitate de martor. De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov ?”.

Q.E.D., așa că am hotărât să dau publicității acest comunicat.>>

 

Dupa cum spuneam si la Antena 3 intr-o interventie telefonica, toata tara a fost la DNA. PSD, PNL, PDL, UDMR, UNPR. Cu toti liderii lor. Adevarat insa, unii ca martori, altii in calitate de inculpati.

Unul singur se bucura in continuare de o suspecta imunitate : Traian Basescu.

 

9 COMMENTS

  1. Oare, nu Uciga-l toaca de ex-prezident a ramas prim-sforarul DNA-ului ? Vedem cu totii ca belferul se bucura in continuare de imunitatea diavoleasca pe care i-au asigurat-o pupincuristii santajabili plantati de el in pozitiile cheie ale justitiei si ale structurilor de forta din jalnicul “stat de drepti”!

  2. Poate cand vor fi toți membrii Black Cube dispuși sa spună cine i-a angajat si-n ce scop, sau sa vândă ce-au aflat despre clanul Koveși (înțeleg ca nu șefa DNA era ținta atacului, ci rudele sale de gradul 1) contra plimbării “ursului” (aluzia la Russian Bear cu totul neintamplatoare) Basescu pe scările părții “vătămate”. Pana atunci tata Lascu va fi fost energic spălat pe față de “martorul” Blaga iar Tariceanu va fi fost pe post de “iepure” pentru (dis)tragerea atenției de la alte importante desfășurări de trupe ca de-o pilda numirea lui Jakab Secuiul la Mediu (?) intru curățarea Transilvaniei de bizantinismul venit din Vechiul Regat (Valahia si Moldova). Încep să pricep lansarea lui Ciolos pe meleagurile (cu ceapă) naționale: omul vrea sa reseteze România pana la Cuza Vodă, ca sa nu mai fie probleme cu instalarea dinastiei germanice (nu neapărat a lui Johannis si nu neapărat germana, mai e si Austria care vorbește limba lui Goethe primprejur) pe cel puțin o jumătate de veac de-aici încolo. Asta da, plan de Civilizație! sper sa trăiesc sa văz fața lui nea Klemm cand i-o zbura o halca din flancul de est din mâinile “pulite”!

  3. Pe Tariceanu il cheama ca sa-l invete cu drumul iar pe noi sa nu ne shocheze ca in cazul lui Olguta Vasilescu? Au schimbat tactica din “terapie de shoc” in regulare “pas cu pas”?

  4. Domnule Tudor, l-am auzit acum pe Mircea Badea citand din E. Udrea, care a declarat ca ea a negociat, din partea lui Basescu, cu Ponta, numirea lui Kovesi la DNA. Deci pe vremea cand USL era in floare, guvernul USL era in functie, dusmanul principal al USL era Basescu, domnul Ponta negocia cu dusmanul, pe la spatele PNL. Si toata lumea a spus ca PNL-ul e cel care a rupt USL. Uite ca incet, incet aflam ce facea partenerul PNL si cine a dorit de fapt ruperea USL. Ce parere mai aveti acum despre cel pe care l-ati sustinut cu atata ardoare, in ultimii ani, dupa ruperea USL ?

Leave a Reply