Home Articole Timid, liberalii se dau la Ciolos…

Timid, liberalii se dau la Ciolos…

4609
7

În ședința PNL, un subiect aparte a fost relația partidutlui cu guvernul Dacian Cioloș. Mai mulți lideri județeni susțin că actualul Guvern este partizan cu PSD, pentru că îi lasă toți șefii de deconcentrate în teritoriu.

Pe cale de consecință, copreședintele PNL, Alina Gorghiu a spus că de acum încolo cei din PNL vor susține Guvernul condiționat și vor fi mult mai atenți la acțiunile din teritoriu ale reprezentanților Guvernului.

Liderii PNL susțin că îl vor chema pe Dacian Cioloș la discuții, pentru că ar trebui să fie mult mai selectivi, având în vedere că PSD are vicepremier în persoana lui Vasile Dâncu și mulți oameni în teritoriu, în timp ce PNL nu ar avea astfel de funcții.

De asemenea, Vasile Blaga a precizat că vor fi demarate procedurile interne pentru desemnarea premierului PNL, scrie stiripesurse.ro.

7 COMMENTS

  1. Eeeee, mai sunt si alti timizi care s-au fript cu MRU, Ponta, Ciolos, Iohannis si acum si cu PNL ba chiar incerca sa-l curteze pe Nicusor din Fagaras sustinut de Lipidi si ong-urile straine.
    Speranta moare ultima dar pana la urma mi-e teama ca toti i-au dat teapa Antenei 3. Pentru ca asa e in dictatura neo-securista.

  2. Am vazut ca iar da declaratii aceasta catea asmutita a politicii romanesti.
    Vorbeste gura fara ea.

  3. Mai acum doua saptamani spunea “Strutocamila” Ghorghiublaga ca sustine ferm guvernul.Acum ce or fi patit cei doi contopiti? PANARAMA CU DOUA CAPETE=conducerea PNL.Astia cand umbla unul dupa altul sunt mai ceva decat Lis cu nevasta-sa, sau maestrul cantaret Nistor cu consoarta.

  4. Pana nu este demisa Alina Gorghiu ,PNL are o politica dezastroasa .Fara o viziune politica de dreapta, cu programe adaptate Romaniei care este un stat cu un grad mare de saracie de care trebuie sa ti cont si sa dai satisfactii (sa-i scoti de sub influenta PSD ,sa devina votanti PNL)vedem un PNL brownian.Acum cand trebuie sa se faca aliante, se inchid usi , gura si caracterul indoielnic a nestapanitei Gorghiu da “roade” In loc sa faca politica liberala , s-a tinut de barfe ,jigniri ,minciuni .nimic pentru ziua de maine .Poate sa se ia de guvernul lor acum la cateva luni de alegeri , fara rezultat ,Ce au facut pana acum,o vorba despre calitatea ministrilor si a impotentei lor ,a lui Ciolos.Nimeni nu-i va crede Liberalii au nevoie urgent de un lider puternic ,credibil si o ideologie liberala adaptata la spatiul nostru,la dezvoltarea economica a Romaniei ,la contextul international .Oare vor reusi?

Leave a Reply