Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat sarcastic declaraţiile făcute de preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmând că deputatul „a fumat ceva“ sau a „tras pe nas“.

„L-aţi întrebat pe domnul Tomac ce a fumat astăzi dimineaţă? Şi cu un aer grav a anunţat acest lucru. A tras ceva pe nas? E grav, când un lider de partid, cu un aer atât de grav, vorbeşte prostii“, a spus Kelemen Hunor, potrivit News.ro.

El a comentat că Eugen Tomac „se uită la noi (UDMR – n.r.) ca la o catastrofă naţională“, repetând că liderul PMP „a fumat ceva“.

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, la Parlament, că a aflat de la mai mulţi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care „depăşeşte imaginarul în politică”.

2 COMMENTS

  1. Totul e posibil si-n privinta trasului pe nas. Sunt o gramada de demnitari care dupa comportament, exprimare si hotarari, dau impresia c-ar fi consumat ceva.

  2. E suficient sa stai o perioada mai lunga langa Basescu pentru a avea apucaturile si “logica” unuia care a tras pe nas.

Leave a Reply