STIRIPESURSE.RO vă prezintă datele conţinute de concluziile oficiale ale evaluării activităţii Guvernului, realizată de PSD.

Concluzia este una dezastruoasă pentru Guvern.

Din totalul măsurilor care trebuiau adoptate până la această dată, 50 de măsuri sunt îndeplinite (13%), 107 măsuri sunt realizate parţial (27%) şi 236 de măsuri sunt neîndeplinite (60%).

La capitolul Politici macroeconomice, fiscalitate şi buget, sunt 17 măsuri îndeplinite, 4 realizate parţial şi 40 neîndeplinite.

La capitolul Economie, nicio măsură nu este îndeplinită, două sunt realizate parţial şi 17 sunt neîndeplinite.

La capitolul Fonduri europene, o măsură este îndeplinită şi şapte măsuri sunt neîndeplinite.

La Turism, o măsură este îndeplinită, trei sunt realizate parţial şi 9 sunt neîndeplinite.

În domeniul Politici pentru IMM-uri, două măsuri sunt îndeplinite, 3 sunt realizate parţial, iar 5 sunt neîndeplinite.

În domeniul Politici privind munca şi justiţia socială, 9 măsuri sunt îndeplinite, 23 sunt realizate parţial, iar 4 sunt neîndeplinite.

La Educaţie, o singură măsură este îndeplinită, 8 sunt realizate parţial şi 19 sunt măsuri neîndeplinite.

În domeniul Cercetare-dezvoltare, două măsuri sunt îndeplinite şi patru neîndeplinite.

În Sănătate, 3 măsuri sunt îndeplinite, 9 sunt realizate parţial şi 14 sunt neîndeplinite.

https://media.stiripesurse.ro/other/201706/media-149744433124425300.pdf

 

16 COMMENTS

 1. lasa ca vine firea pandele etc si implementeza ea tot tot…va fi in tara ca in Bucuresti! Da domnu Tudor pe asta no evalueaza nimeni ? Sau nu are rost ca nimic nu a facut in Bucuresti?

  • Doamne cat sunt de prosti! I-a ales lumea ca ar fi mai breji decat basistii de la PNL si ongistii sorosisti de la USR si acum iata se dovedeste ca s-a gresit. Mai tantalai decat PSDistii care isi dinamiteaza propriul guvern nu exista. Dragnea trebuie de urgenta internat.

 2. Aoleo ce ministrii incompetenti. Oare cine i-a ales? Nu ala care a ales atatia ministrii incompetenti (adica aproape toti) ar trebui sa plece si el?

 3. In conditiile astea, nu cumva Dragnea ar trebui sa fie primul care demisioneaza? Ca parca el era singurul care stia programul de guvernare si el era cel care isi asuma esecurile. Si tot el e cel care garanta pentru fiecare ministru in parte. Asadar, ce mai asteapta?

 4. Dar programul de guvernare trebuie implementat in primele 3 luni de guvernare? Pana la sfarsitul mandatului ce ar mai fi facut astia? Nimic? Totul se invarte in jurul pragului care l-ar infunda la puscarie pe dragnea. De ce evitati in studiouri acest aspect domnule Tudor?

 5. Domnule Radu Tudor, guvernul are mari restante la educatie si sanatate dupa programul lor de guvernare, pe langa alte prostii pe care le-au facut in zona asta, adica exact pe programul socialist. PSD = partidul socialist democrat

  Cand ati facut voi evaluarea nu ati pomenit de sanatate si educatie. Nu va intereseaza domeniile astea ? Daca nu au gestionat bine situatia vaccinurilor si a medicamentelor se compenseaza bine cu cresterea economica ? adica un om mort ca nu sunt medicamente = 1 % din pib ?

 6. D-la Radu Tudor, l-ați întrerupt pe Radu F. Alexandru într-o remarcă foarte interesantă: El n-a spus „Nu este singur (Grindeanu)” ca să completați că nu e nimeni de partea lui. Începuse să spună că nu este singurul care, după 20 de ani descoperă că trăiește într-o altă lume. Și avea dreptate, aș fi vrut să-l lăsați să-și ducă ideea până la capăt.

 7. Și eu descopăr după 64 de ani de viață că trăiesc într-o lume în care nu mi-aș fi închipuit că un partid (partidul cu care am votat de la Revoluție încoace) este în stare să-și cenzureze propriul Guvern. Mă întreb: Cine îi forțează „mâna forte” a lui Dragnea?

 8. Stimate domnule Radu Tudor, in acest moment solemn consider ca tot ce merita pesedeaua si toti nemernicii care i-au sustinut, le dedic, cu decenta urmatoarele versuri. Presupun ca va ajuta lecturile sa stiti ca autorul este un Mare Domn, Un Patriot si Un Simbol al romanilor astia, mai prosti, ca mine care n-au crezut si nu vor crede niciodata in jegurile care apara iesirea hotilor si pradatorilor din puscariile patriei, inclusiv a lu’ domn’ profesor. Numai prostii nu inteleg ca la ora asta tara e aruncata in aer ca sa se salveze “Ali Baba” si toti hotii de sub aripa lui care sunt multi, foarte multi.
  Prin faptele ei, cred ca aceste versuri se potrivesc de minune si postului dvs.
  P.S. Sunt sigura ca nu veti publica. Tot ce mai sper este, ca si de vor trece 10, 20 de ani veti plati acest blestem care l-ati aruncat pe tara dvs. si toti sustinatorii de pesedea si de justitie cu chip ciopartit.

  Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
  Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
  Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
  Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
  Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
  Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
  Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
  Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

  Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni

  • Mergi cu Domnul !!!Habar n-ai ce se intampla si dai din tine toata “intelepciunea” de care esti in stare !!!N-ai curaj nici sa-ti asumi cele spuse ,ascunzandu-te sub titulatura anonima !! Halal patrioata !!!

   • Stimate domnule Stelian, se pare ca am dreptate ca prin ce s-a aflat si se va mai alfal, v-au stricat dvs. si altora la fel de ‘patrihoti’ jucarerelele cu Maica Rusia, acesti tradatori PSD-ALDE care vor sa faca jocurile lui Putka? Daca vi-l doriti pe Putka, n-ar fi mai bine sa plecati cu totii acolo, toti lingatorii de d’alde pesedei?

Leave a Reply