Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, miercuri, în prima şedinţă după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a formaţiunii. Social-democraţii discută modul de poziţionare faţă de proiectele importante din agenda publică şi chestiuni organizatorice pentru congresul din februarie. Declaraţiile lui Nicolae Bădălău referitoare la diaspora ar putea fi, de asemenea, analizate în şedinţă.

Şedinţa social-democraţilor are loc, miercuri, la ora 15.00, la sediul central al formaţiunii din Bucureşti.

Este primul Comitet Executiv după ce Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea formaţiunii, iar Marcel Ciolacu a devenit preşedinte interimar.

Social-democraţii au pe ordinea de zi discuţii privind poziţionarea faţă de proiectele importante de pe agenda publică în acest final de an, dar şi chestiuni organizatorice legate de congresul din luna februarie.

Social-democraţii ar putea discuta şi despre ultimele declaraţii ale lui Nicolae Bădălău, membru al conducerii interimare, care a jignit din nou diaspora,  generând multiple reacţii din partea colegilor săi.

Se anunta si o selectie a celor care vor fi in conducerea PSD si a Parlamentului. Mai multe persoane, care sunt responsabile de prabusirea partidului de la 46% la 22% in timp ce PSD era la guvernare, marind pensii si salarii, vor fi sanctionate.

“Era Dragnea se termina. Azi se iau primele masuri, urmeaza finalizarea noii etape din viata PSD la Congresul de anul viitor”, a declarat surse din PSD.

2 COMMENTS

  1. Nu cred in schimbarea PSD, infractiunea este in ADN-ul acestei formatiuni. CELE MAI GRAVE MASURI luate in 30 ani le-a luat tot pesedeul doar in ultimii 3 ani , unele masuri sunt ireversibile cum ar fi recursul compensatoriu, invatamantul distrus tot de PSD fiind la guvernare 25 ani din 30 de la revolutie, ar trebui interzis prin lege si judecat pentru tot raul facut Romaniei de cand este la putere!

Leave a Reply