Reţelele fostului Partid Democrat-Liberal au fost construite la nivel local, în puncte-cheie din ţară, dar cu ramificaţii în cele mai importante zone ale administraţiei centrale. În acest mod, filierele dezvoltate au „supt” fondurile bugetelor de investiţii, mult trâmbiţate atât de Elena Udrea, cât şi de fostul preşedinte Traian Băsescu. Anii de criză din perioada guvernării portocalii s-au dovedit extrem de profitabili pentru fostul consilier local de la Turda, din partea PDL, Gabriel Silagyi, care a reuşit, prin două dintre firmele sale, să deruleze afaceri cu statul de peste 122 de milioane de euro. Cele mai importante sume au intrat în conturile acestor firme în urma contractelor încheiate cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii, unde, ce să vezi, soţia afaceristului a ocupat funcţia de expert şi, ulterior, consilier expert evaluare la Direcţia Monitorizare Contracte.

Mai multe detalii pe www.jurnalul.ro

 

5 COMMENTS

  1. Ce-ar fi dacă:
    – ar sărăci cocoş cu ajutorul prinţesei lui dacă nu-i vor aduna cu grebla pe amîndoi anchetatorii, că cum să-şi scoată cocoşelul banii şi averea de la ea decît cu ajutorul anchetelor! că de sechestru şi furat fugise şi tot la talpa gîştei trebuie să ajungă ca un om obişnuit cu milogeala!
    -ar intra în toate afacerile făcute din cîte se pare prin fabricile de acte şi afaceri aceşt procurori-anchetatori şi să-i coboare la poziţia de unde au plecat: talpa de jos a societăţii!
    Oare reuşesc?

Leave a Reply