Umor negru a la Orban : nu cred ca primarii PNL voteaza pe bani

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Bacău, că nu crede că poate exista vreun primar liberal “care să accepte să voteze un candidat la preşedinţie pentru că acel candidat sau oameni din echipa lui îi dau bani”.

“Eu nu cred că poate exista vreun primar al PNL care să accepte să voteze un candidat la preşedinţie pentru că acel candidat sau oameni din echipa lui îi dau bani. Noi nu alegem un ministru de Finanţe care împarte bani sau un ministru al Dezvoltării care alocă resurse. Şi, de altfel, orice resursă nu poate fi alocată decât în conformitate cu legea. Şi sunt convins că toţi colegii mei ştiu lucrul acesta. Sigur că pe vremea Ordonanţei 55 mai erau unii care, la fel, recrutau primarii PNL ca să îi ducă în altă formaţiune politică, cu sacul plin de promisiuni de bani sub formă de proiecte în PNDL 1. Dar eu nu pot să cred că există cineva în PNL care să aibă judecata afectată de astfel de consideraţii”, a spus Orban.

Declaraţia a fost făcută la prezentarea moţiunii “Forţa Dreptei” în Comitetul Director Judeţean al PNL Bacău.

Ludovic Orban a mai spus că, în opinia sa, echipa câştigătoare e cea liberală.

“Alegeţi preşedintele PNL! Aici nu e vorba de echipă mai câştigătoare sau mai puţin câştigătoare, singura echipă câştigătoare e echipa PNL, care a câştigat toate alegerile, mai puţin cele parlamentare, unde am avut condiţiile defavorabile total”, a afirmat Orban, citat de Agerpres

Leave a Reply