8 COMMENTS

 1. Nu mai e PDList Cezar Preda mai Radu Tudor ? Ofensiva raului si uratului continua.
  Nu suportati PNL ca incepe sa arate ca o opozitie normala la PSD si ALDE. Urati mai sunteti.

   • Dle. Nu ai vreodată un argument (nici măcar lipsit de bun simt sau logică) dar în schimb înjuri și jignești pe toată lumea. O viață anosta și plina de frustrări duce la rezultatul numit Stan Petru.

 2. Domnule Tudor puneti va rog frumos poza cu Serban Nicolae cand Era șoferul lui Voicu? Oare poate sa se repete poza ducandu-l la pușcărie inapoi pe pușcăriaș? Asta-i imaginea care spune tot despre grupul infracțional pesedist. Victorie in lant a Laurei Codruta Kovesi : ieri Niță azi Voicu … Bravo Kovesi si succes cu mult curaj domnule Președinte Johannis!

  • Mars, javra stalinista, carmen.

   CONDAMNARE PE UN SINGUR DENUNT – Completul de 5 judecatori al ICCJ a mentinut pedeapsa contra naturii de 4 ani de inchisoare cu executare la care a fost condamnat ex-ministrul Constantin Nita pe motivul halucinant ca nu si-a putut proba nevinovatia: “Lipsa unei probe directe cu privire la aceasta fapta nu este de natura sa excluda inexistenta ei… Inculpatul nu a adus nicio proba plauzibila care sa infirme sustinerea acuzarii”.

   SINISTRUL PARCHET – Ziua si esecul pentru Laura Kovesi. DNA l-a trimis in judecata fara probe pe fostul primar din Pitesti Tudor Pendiuc, pentru instigare la abuz in serviciu, pe motiv ca si-ar fi pus un subaltern sa asfalteze si sa modernizeze un drum. Tribunalul Arges a dat achitare. Un al doilea inculpat din dosar, acuzat de abuz in serviciu, a fost la randul sau achitat (Minuta)

   DOSARUL MAZARE S-A FASAIT CU O SIMPLA AMENDA – Inalta Curte l-a achitat pe ex-primarul Radu Mazare pentru luare de mita in dosarul in care a fost ridicat de DNA cu mascatii dintr-un restaurant, retinut 24 ore si defilat in catuse. Tot achitare au primit fostul senator Alexandru Mazare si omul de afaceri Avraham Morgenstern. Fratii Mazare trebuie sa achite o amenda penala de 5.000 lei (Minuta)

  • O fi fost Sherban Nicolaie shoferul lui Voicu…SO WHAT?????in realitate Domnul Sherban Nicolaie este un tip FOARTE INTELIGENT,FOARTE BUN ORATOR,dar cel mai important….un PATRIOT,pt ca-si sustine principiile democratice(cele reale,nu cele ale babii cloantze macovei,sau ale criminalei naziste,tancul “slujirea insushi”,vorba nemernicului liikeano,un om care a cetit prea multe carti groase si acum a ramas fara dinti,un antipatriot “roman”.Se vede din avion,ca…Sherban Nicolaie,este un foarte bun specialist in ale justitiei,nu ca herr von johannesbourg,un german “penal”(pt ca justitia din Sibiu i-a luat o vila din cele furate shi…trebuie sa plateasca statului 330.000 euro,adica kiria pa citiva ani)…dar in plus a incremenit in proiect,caci o tine LANGA CU INDEPENDENTZA JUSTITIEI.Baaaa…mocofane ,ba…cine se amesteca in protocoalele de kkt dintre SRI-DNA? HA??? AUD?,caci stiu ca…tragi cu dintii de mentinerea…. statutului nazist al justitiei,baza statului mafiot paralel din Romania .Desigur ,banii furati nu-i restituie ,ca…momentan are imunitate jegul.Bravo Sherbane,eshti un om de incredere al principiului statului democratic,shi deci al respectarii in lume a suveranitatii nationale….shi va rog sa luptati cu toate fortele impotriva cedarii pa daibogi(adica pa de-a moacsa,sau GRATIS) catre USA a bogatiilor OFF-SHORE ale RomanieiAsha sa ne ajute D-zeu!

Leave a Reply