Vicepreşedintele PSD, Doina Federovici, a spus, luni, că preşedintele Klaus Iohannis încearcă să provoace o suspendare din partea majorităţii prin presiunile publice pe care le face asurpra premierului Dăncilă.

“Toate aceste declaraţii certăreţe şi mai ales acea ameninţare a domnului preşedinte împotriva doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă au un conţinut toxic pentru stabilitatea politică din România şi afectează guvernarea. Toate ieşirile din ultima perioadă ale domnului preşedinte au fost presărate cu încălcări conştiente ale unor limite şi atribuţii prezidenţiale prevăzute în Constituţie. În opinia mea este o încercare disperată de a provoca o suspendare din partea majorităţii parlamentare care să-l relanseze în campania electorală. Este însă clar că românii nu au nimic de câştigat din acest conflict provocat de domnul Iohannis şi e condamnabil faptul că preşedintele joacă stabilitatea ţării la ruleta electorală”, transmite Doina Federovici într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PSD a mai spus că în interiorul partidului nu s-a pus şi nici nu se va pune problema suspendării preşedintelui Klaus Iohannis.

„Noi vrem să guvernăm. Asta e prioritatea noastră. Pentru asta ne-au ales oamenii. Economia merge bine, veniturile românilor au crescut şi vor mai creşte, şomajul e la cel mai mic nivel, a început dotarea şi modernizarea spitalelor şi se iau măsuri importante pentru intensificarea investiţiilor. Conflictul politic este ultimul lucru de care avem nevoie acum, deci vom face tot ce se poate pentru a evita escaladarea acestei învrăjbiri pe care o caută cu orice preţ domnul preşedinte”, a mai spus Doina Federovici citata de Mediafax.

 

8 COMMENTS

 1. Ha, ha, ha…. Sloganul a plecat de la Dragnea, in aceeasi zi l-a spus Firea, a doua zi Rovana… a ajuns si la Fedorovici deci in cam 3 zile o sa-l vedem en gros si la postacii de pe FB! Pana atunci “consilierii” israelieni gasesc alt sablon. Cunoastem, nu ne-am nascut ieri, am prins 2-4 mandate Iliescu si mai ales doua cu Basescu.

 2. ” a început dotarea şi modernizarea spitalelor ”

  Asta trebuie sa fie gluma secolului. Pe langa faptul ca am mai vazut aparatura ce zace pe holuri ca nu suntem in stare sa o folosim, datul cu var nu inseamna modernizare. De altfel noi nu suntem in stare sa MENTINEM un sistem informatic in stare de functionare. Ca cica arestarile sunt de vina ca nu s-au facut licitatile la CNAS. Dar aia care au pus hoti pe post n-au nici o vina? Si la autostrazi tot arestarile sunt de vina? Ca nu prea am auzit de ele pe acolo.

  Apropo, ce se mai aude de cele 3 spitale regionale facute 50% cu fonduri europene? Sunt la guvernare de 1 an jumate si n-a inceput constructia lor.

 3. Domnule Tudor, in titlu se spune una, in corpul articolului exact pe dos. Prost obicei v-ati facut. Miroase a scoala DDD.
  Practica asta are ca public – tinta papagalii tembeli de pe FB care citesc doar titlul si astfel stiu totul despre orice. Pai asa ne consideri dumneata pe noi? Asta e o grava lipsa de respect!

 4. Madam asta se trezeste lunar cu cosmaruri!? Deunazi,jicnea cetatenii traitori in tara,acum isi doreste un robot in casa proprie!? Ia-l bre acasa, foloseste-l in gradina sau tarla,pune-l in par sa sperie ciorile,fa orice ca nu ne deranjeaza!

 5. Asta nu e tanti aia din Botosani care si-a pus poze pe Facebook cu sacose PSD din portbagajul masinii date “cadou” pomana electorala?

  Auzi la ea, vrea sa guverneze dar nu o lasa Iohannis!

Leave a Reply