Deszăpezirea a fost, ani la rândul, o problemă acută a Guvernelor. A creat mereu nervi, mai ales în trafic, și a dus la cunoscutele critici: iar ne-a luat iarna prin surprindere.

Însă, surpriză! De această dată, Guvernul s-a descurcat bine cu deszăpezirea.

DCNews a realizat un sondaj printre cititorii DCNews. Fiecare cititor a putut vota o singură dată. Ei au avut de răspuns la întrebarea: ”Cum a acționat Guvernul Grindeanu la deszăpezire?”. 18.511 cititori, adică 75,27% dintre cei care au votat, au răspuns ”bine”. 6080, adică 24,72%, au răspuns ”rău”.

(w670)

Prin urmare, Guvernul Grindeanu a trecut cu bine primul test.

 

14 COMMENTS

 1. Carcotasii care n-au pus mana in viata lor pe vreo lopata sa dea zapada sau sa fi facut ceva in viata lor vor vota cu certitudine impotriva celor care se lupta cu vitregia naturii care se cheama ninsoare abundenta coroborata cu un vant napraznic, mai exact viscol. Poate cu ocazia asta guvernul va lua masura replantarii “perdelelor verzi” pe marginea soselelor atat de necesare in vreme de iarna si nu numai.
  Pentru mijloacele tehnice si umane avute la dispozitie autoritatile in marea lor majoritate au actionat “bine”..

 2. si mie mi se pare ca e cel mai bun guvern de pana acum in deszapeziri. dovada ca n-am prea vazut stiri la TV cu diverse pasuri peste munti blocate etc.
  INSA: sondajul mi se pare irelevant pt ca oricum target-ul DCNews nu e format din oameni care sunt contre PSD… deci…
  dar da, buna treaba cu Deszapezirea, bravo!

 3. Postacii sunt un blanc , un alias, deci niște nimeni fără față, fără nume, lași, bolnavi de frustrare și asemănători cu marele conducător la orgoliu, injură și neagă evidența…..Fantome pe Facebook și atât…..

 4. Un guvern bun,numai cine nu vrea nu poate spune că este un guvern care se inplica ,de la revoluție nici un guvern nu a fost mai hotărât în decizii și aplicarea lor decât acest guvern,felicitări guvernului PSD-ALDE !,dezapezirea a fost ok.

 5. “Autostrăzile A2, A3, A4 şi 49 de tronsoane de pe 29 drumuri naţionale, blocate din cauza viscolului”
  Radule zici ca guvernul a trecut cu bine primul test ????? Cat de mincinosi poti fi?

  • Da’ cea-i fi vrut mai istetule,sa stea guvernul umar langa umar sa nu mai viscoleasca?.tu nu ai vazut catrecea masina si in spatele ei se forma troienele la loc?.Nu poti fi catalogat “carcotas”,ci nesimtit.

Leave a Reply