Liga Militarilor Profesionisti cere ajutorul societatii pentru un tanar camarad :

APEL UMANITAR – EXTREMA URGENȚA!!!!

Caporalul Gorea Marius Alexandru, membru LMP, militar în cadrul Divizionului 50 Corvete Mangalia, victimă a unui accident rutier are urgent nevoie de ajutorul nostru.

Ca urmare a unei infecții intraspitalicești trebuie operat vineri în regim de urgența pentru inlocuirea placuțelor, suruburilor, tijelor și eliminarea infecției printr-o operațiune cu un aparat VACUM (are nevoie de 4 filtre pentru aparat, iar costul unui filtru este de 500 de lei). Există riscul pierderii piciorului.

Camaradul nostru nu prea are pe nimeni, dar, ne are pe NOI, camarazii LMP!
Este nevoie urgent de 3500 de lei. Militarii cu suflet mare pot dona in contul camaradului nostru:

Gorea Marius Alexandru
Cont lei BRD : RO93BRDE140SV68680751400 

 

9 COMMENTS

  1. Decrezoluria împotriva României vorbiti? De MCV distrugător vorbiti? De excluderea hoților și infractorilor din studiourile antena3 vorbiti?

  2. I-auzi, infectii spitalicesti. Multimim PSD ca a luat masuri pentru reducerea acestora. Glumesc, ei sunt ocupatii cu bunastarea infractorilor, de afara sau din spatele gratiilor.

  3. @Radu Tudor, va rog sa imi spuneti daca mai este necesar si pentru interventii ulterioare, inteleg ca dl. Fifor s-a ocupat. Multumesc

  4. Un militar care ne apară tară ar trebui sa primească acesti bani de la stat dar în România nu se poate întâmpla așa ceva…nu au gram de respect pentru acesti oameni care isi riscă viata pentru a apăra tara românească…

    • Am inteles ca F16 te apara si de infectiile intraspitalicesti. Cu cat mai multe F16, cu atat mai putine infectii in spitale!
      Si gata bugetu’ Apararii! De unde 900eur in plus pt un erou?! Ce naiba, avem antropolog ministru, le are cu empatia…

Leave a Reply