Unde mergeți dacă aveți o urgență de Paști?

 

În perioada sărbătorilor pascale suntem tentați să facem excese alimentare și să consumăm mai mult alcool decât de obicei, abuzuri care pot agrava unele probleme de sănătate sau pot duce chiar la o urgență medicală. Ce trebuie să faceți într-o asemenea situație? Trebuie să cereți de îndată ajutor de specialitate, iar dacă vreți să aveți garanția unor servicii medicale prompte și performante, puteți alege Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Clinic SANADOR, singurul din sistemul medical privat.

Dacă nu vă puteți deplasa pe cont propriu până la unitatea medicală, puteți apela la Serviciul de Ambulanță SANADOR, cu dispecerat propriu, tel.: 021.9699, care funcționează nonstop. Fiecare ambulanță SANADOR este prevăzută cu toate echipamentele medicale necesare pentru acordarea de asistență medicală de urgență, la cele mai înalte standarde de calitate.

Imediat ce ajungeți la Compartimentul de Primiri Urgențe SANADOR, veți beneficia de o evaluare medicală promptă, completă, pentru stabilirea diagnosticului corect și administrarea tratamentului potrivit. După stabilizare, în funcție de indicația medicală stabilită în urma consultației și a investigațiilor necesare, veți fi externat sau vi se va recomanda internarea în spital, pe secția de specialitate, pentru monitorizare și proceduri suplimentare.

Echipa Compartimentului de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic SANADOR este formată din medici urgentiști experimentați, foarte bine pregătiți, care acordă asistență medicală avansată atât pentru adulți, cât și pentru copii. Analizele medicale necesare pentru stabilirea diagnosticului sunt efectuate rapid, cu ajutorul laboratorului de tip point-of-care, la patul bolnavului, astfel încât rezultatele sunt obținute în cel mai scurt timp posibil.

Pacienții care se prezintă la Compartimentul de Primiri Urgențe SANADOR au acces și la investigații imagistice performante disponibile nonstop: imagistică prin rezonanță magnetică 3 Tesla și tomografie computerizată 128 slice. În acest fel, diagnosticul poate fi stabilit rapid și precis, aspect esențial pentru gestionarea corectă a unei urgențe medicale. În funcție de problema identificată, pacienții beneficiază și de consultații de specialitate, datorită celor 25 de linii de gardă care funcționează nonstop la Spitalul Clinic SANADOR. P

Atunci când este necesar, la Spitalul Clinic SANADOR pot fi realizate operații în regim de urgență, inclusiv intervenții complexe, cum sunt cele cardiovasculare sau neurochirurgicale. Toate procedurile se desfășoară în deplină siguranță, într-unul dintre cele mai performante blocuri operatorii din țară, iar pacienții primesc asistență de specialitate pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, acreditată ca secție ATI de categoria I – nivel de competență extinsă.

Leave a Reply