Ungurii rescunosc pentru prima oara in istoria lor granita cu Romania. Definitiv, irevocabil, cu gard metalic. Moartea revizionismului !

=============================

Guvernul Ungariei are un plan pentru construirea unui gard metalic la frontiera cu România, urmând să fie activat în caz de necesitate, anunţă Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban.

Ungaria trebuie să fie pregătită să construiască o nouă barieră la frontieră, dacă va fi necesar, a declarat János Lázár, citat de site-ul Portfolio.hu si preluat de Mediafax.

“Guvernul Ungariei are un plan pentru construirea unui gard metalic la frontiera cu România, dacă va fi necesar. Aceasta va fi o măsură de ultim resort, dar suntem pregătiţi şi avem capacitatea de a ridica un nou gard metalic într-un interval scurt”, a precizat oficialul ungar.

În contextul valului de imigranţi extracomunitari, Ungaria a construit deja garduri metalice la frontierele cu Serbia şi cu Croaţia, semnalând acum câteva luni că ar putea lua măsuri similare pe segmente ale graniţei cu România.

8 COMMENTS

 1. Şi nu se mai cere mită la graniţa peste care se trece?
  Doar actele la control fără bacşiş???
  Nu creed!

 2. Dl. Tudor,

  Ce facem d-le cu Ciolos si cu Basescu, ce facem cu astia? Nu ar fi cazul sa ne facem noi primul guvern al nostru, ignifug?

 3. Am mai spus o dată că Ungaria trebuie ajutată să-şi facă gard solid de jur împrejur! Aşa le stă bine! În ceea ce priveşte problemele noastre, dacă mai apar valuri de migratori ar trebui lăsate să urmeze fluxurile cunoscute de sute şi mii de ani. Stră-stră-nepoţii noştri vor avea parte de ceva populaţie afroamericană în Mureş, Harghita şi Covasna. Asta e!

 4. Am mai spus-o, este alegerea lor sa-si faca gard impotriva migrantilor, ca nu cred ca impotriva ungurilor din Transilvania ca sa nu fuga la ei.
  Au trecut printr-o experienta neplacuta cu valul de migranti daca le prisoseste sarma sa si-o intinda pe granita.

 5. Minunat, intr-adevar. Pe deoparte recunosc tratatul de la Trianon (adio Tokes) pe de alta se angajaza sa-i apere ei pe nemti de invazii, adica redevin o provincie de margine a Imperiului Romano-German, (ca de atata entuziasm s-au aruncat atat de adanc in putul istoriei incat au depasit nivelul Austro-Ungariei). N-as crede ca rusii mor de fericire, agentii unguri erau foarte folositori la diversiuni…

 6. Halal europa unita plina de garduri care separa “natiunile unite”.acum se vede ca “lipeala” asta a fost ceva fortat facut pentru beneficiul anumitor tari.si totul din cauza unei idioate care intai vorbeste si apoi gandeste.

 7. Sunt singurii care fac gard? Nu cred. Nu uitati va rog sa precizati si celelalte garduri facute de Bulgaria la granita cu Turcia, Slovenia si Ungaria la granitele cu Croatia, Ungaria la granita cu Serbia iar acum se discuta despre gard facut de Austria la granite cu Slovenia.

Leave a Reply