Dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Universitatea de Vest Timisoara, aceasta importanta institutie universitara afirma ca ancheteaza acuzatia de plagiat adusa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.


 

Universitatea de Vest din Timișoara a demarat la sfârșitul săptămânii trecute proceduri interne în vederea clarificării situației apărute în spațiul public vizavi de teza de doctorat a doamnei Laura Codruța Kovesi, scrie Agerpres.

În cursul zilei de luni, 3 octombrie, Universitatea de Vest din Timișoara a primit punctul de vedere al școlii Doctorale de Drept și a solicitat informații suplimentare pe care le așteaptă în zilele următoare.

Înțelegem că Asociația Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară (GRAUR) Cluj-Napoca a trimis către Ministerul Educației Naționale și Cercetării științifice și Universitatea de Vest din Timișoara o sesizare pe tema suspiciunii de plagiat a lucrării de doctorat a doamnei Kovesi, sesizare care nu a ajuns încă la Universitate. În baza deschiderii către comunitate de care UVT dă dovadă în mod constant și a implicării pozitive în numeroase demersuri care țin de transparența și corectitudinea academică, Universitatea își exprimă întreaga disponibilitate de a coopera cu orice instituție abilitată în vederea clarificării acestei situații.

3 COMMENTS

  1. S-au agăţat doar de Ponta încât au vrut să-l distrugă? Nu s-au gândit că vor veni dezvăluirile în cascadă pentru toţi care au fost beneficiari! Culmea, să vedeţi câţi vor fi terminaţi şi distruşi !!!
    🙂 🙂 gloata de escroci şi profitori se încaieră! Nu cumva tuturor acestor lachei trebuie să li se retragă şi diploma de cetăţean de onoare pentru dezonoarea şi mizeria în care au dus instituţia învăţământ-educaţie-cercetare-onoare şi demnitate???
    Cred că trebuie urgent acţionat, ca să nu mai beneficieze de bonusurile prevăzute acelei diplome!
    Wow!…şi câte bonusuri au!!!

  2. Şi pentru că tot e la capitolul purificat diplome nu credeţi că trebuiesc controlaţi şi puzderia uriaşă a DOCTORANZILOR în INGINERIA CONSTRUCŢIILOR”, doctoranzi care au contribuit din plin la facerea până la finalizare a construcţiilor vai de mama lor, încât la un legănat de 6-6.5 grade se duc dreacu blocurile încât nici cei de la asigurări nu au fonduri necesare pentru despăgubiri? Şi doctoranzii sunt cei care au contribuit la munca zilnică cu mult înainte de 1989 în care tot ce s-a construit, nu corespunde din punct de vedere a compoziţiei materialelor pentru structura blocurilor! Mai mult nisip decât ciment încât la renovare BCA curge nisipul din pereţii blocurilor şi nimeni nu doreşte tragerea lor la răspundere! Nea ăla achiziţionează mamuturi frigorifice şi dube pentru salvare(cum se va putea şi cine va avea norocul să fie în preajma acelor maşini) în loc să se facă o acţiune rală practică de dărâmare a construcţiilor şi înlocuirea lor cu altele rezistente la modul real! Vedeţi că mulţi au fugit din blocuri către viloaie, dându-şi seama că rezistenţa clădirilor vechi şi noi după planul construcţiilor respectat este moarte sigură! Nu pot să cred că totuşi li se aprobă actualmente construirea de blocuri fără asumarea de riscuri de semnatarii contractelor iniţiale privind debutul până la finalizarea blocurilor! De ce să-şi asume riscul doar lo0catarii proprietari ai caselor respective şi societăţile de asigurări? Escrocii au încasat banii şi nu au voie ???

Leave a Reply