Deputatul USR Stelian Ion a catalogat miercuri ca fiind ‘dezonorante’ pentru Klaus Iohannis numirile ministrilor propusi de PSD pentru că noul sef de la Interne a fost in cercul lui Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, iar Ramona Manescu nu-si poate justifica averea. Deputatul spune că totul este o „comicărie de teatru absurd” girată de șeful statului. „Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”, îi reproșează Stelian Ion.

Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte”, a scris deputatul USR.

Stelian Ion a fost acuzat ca in trecut de beneficiat de contracte ca avocat din partea Primariei Constanta, condusa de Radu Mazare.

4 COMMENTS

  1. Nu are dreptate acest domn Stelian, pt că nu e momentul ca tocmai acum, să-i încurce ițele lui Dăncilă, care oricum, are alte treburi și refuzul s-ar răsfrânge în zadar , asupra lui Iohannis. Este timp suficient, ca să fie remediate aceste situații, care nici nu sunt prea clare,cu alte ocazii!

  2. Ar putea un Referendum neconstitutional sa primeze peste o Decizie a CCR ? Un Referendum care incalca recomandarile Curtii de la Venetia, Carta Drepturilor Omului (Drepturi, Libertati, egalitate in drepturi si de sanse, nediscriminarea unor categorii in favoarea altora s.a.m.d.), Constitutia, legislatia in vigoare, in conditiile in care raspunsurile la intrebari se regasesc clar intr-un tot unitar pe care unii vor sa-l fractioneze dupa interese de moment. A mai facut cineva asta acum cateva zeci de ani in Europa. Este un joc periculos, pe langa faptul ca se ia in derizoriu legislatia nationala si internationala existenta (care, dupa cum am amintit, au solutii clare), iar subiectele care sa decredibilizeze tema Anticoruptiei nu sunt recomandate si acceptate de Institutiile de Specialitate din UE ! Referendumul a fost initial validat, din punct de vedere tehnic, si se poate completa cu un alt raspuns devenit Decizie CCR.

Leave a Reply